Vampire-4 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21, 2007 Εδώ και κάποιες μέρες έχω το εξής πρόβλημα. Όταν πάω να βγω από τα Windows, δηλαδή να κλείσω το PC, μου βγάζει κάθε φορά το ακόλουθο error:DELETE~1.EXE - Η προετοιμασία του DLL απέτυχε''Η προετοιμασία της εφαρμογής απέτυχε επειδή ο σταθμός παραθύρου τερματίζεται.''Για ποια εφαρμογή λέει ρε παιδιά? Και το κάνει κάθε φορά που πάει να τερματιστούν τα Windows...Ακούγεται ο γνωστός άθλιος θόρυβος ''μπαμ'', συγχρόνως βγαίνει και το παράθυρο με το error που λέει τα πιο πάνω, αλλά παρ''ολα αυτά τα Windows τερματίζονται μετά από κλάσματα δευτερολέπτου!!!Το θέμα είναι πως με το scan που έκανα δεν έχω βρει τίποτα το ανησυχητικό...Καμιά ιδέα για να φύγει το καταραμένο και σπαστικό αυτό pop-up? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Ιούνιος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά σε κάποια στιγμή που δεν υπήρχε το πρόβλημα. Δοκίμασε και καθαρισμό της registry. Σαν τελική λύση πάντως, νομίζω ότι με επιδιόρθωση θα "φτιάξει".Μήπως δημιουργήθηκε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή οδηγού; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire-4 Ιούνιος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Θα μπορούσες να κάνεις επαναφορά σε κάποια στιγμή που δεν υπήρχε το πρόβλημα. Δοκίμασε και καθαρισμό της registry. Σαν τελική λύση πάντως, νομίζω ότι με επιδιόρθωση θα "φτιάξει".Μήπως δημιουργήθηκε μετά από εγκατάσταση κάποιου προγράμματος ή οδηγού;Έκανα επαναφορά για μια βδομάδα πριν,αλλά τίποτα...Όχι,όμως για περισσότερο καιρό, γιατί φοβήθηκα ότι θα έχανα πολλά αρχεία τα οποία δε θα μπορούσα να βρω μέσα στο χάος των 400 GB που έχω στους σκληρούς!!!Αλήθεια, αν κάνω επαναφορά θα χαθούν όλα τα αρχεία που είχα κατεβάσει παλιότερα ή μόνο οι ρυθμίσεις αλλάζουν?Τώρα για καθαρισμό της registry, φοβάμαι μήπως χάσω τις ρυθμίσεις σε κάποια προγράμματα και δε θα δουλεύουν μετά!Έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό προγραμματάκι που να την καθαρίζει, αλλά να είναι και εύκολο στη χρήση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 Έχεις να μου προτείνεις κανένα καλό προγραμματάκι που να την καθαρίζει, αλλά να είναι και εύκολο στη χρήση?CCleaner δωρεάν, καλό και εύκολο στη χρήση.Από αριστερά επιλέγεις Issues και μετά scan και σβήνεις ότι σου δείχνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire-4 Ιούνιος 21, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 21, 2007 CCleaner δωρεάν, καλό και εύκολο στη χρήση.Από αριστερά επιλέγεις Issues και μετά scan και σβήνεις ότι σου δείχνει.Έλα φίλε, δοκίμασα το CCcleaner, αλλά το πρόβλημα παραμένει... Έκανα ένα search και βρήκα το αρχειάκι εδώ:DELETE~1.EXE-29BD1894.pf στο φάκελο: C/WINDOWS/PrefetchΚαμιά ιδέα?Να διαγράψω λέτε το αρχειάκι μέσα από το φάκελο των Windows ή είναι επικίνδυνο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Έλα φίλε, δοκίμασα το CCcleaner, αλλά το πρόβλημα παραμένει... Έκανα ένα search και βρήκα το αρχειάκι εδώ:DELETE~1.EXE-29BD1894.pf στο φάκελο: C/WINDOWS/PrefetchΚαμιά ιδέα?Να διαγράψω λέτε το αρχειάκι μέσα από το φάκελο των Windows ή είναι επικίνδυνο?Και όλα τα αρχεία να διαγράψεις μέσα στο φάκελο Prefetch δεν πρόκειται να πάθεις τίποτα. Σε αυτόν τον φάκελο τα Windows αποθηκεύουν πληροφορίες για το ποιά προγράμματα τρέχεις συχνά, ώστε να πετυχαίνουν καλύτερη λειτουργικότητα, αυτό σημαίνει ότι απλά το DELETE~1.EXE σε συντροφεύει για τα καλά.Όμως έχω μια ιδέα. Ας υποθέσουμε ότι το DELETE~1.EXE δεν είναι system αρχείο των Windows, τότε εγκαθιστάς το jv16 PowerTools και βάζεις DELETE~1.EXE εκεί που λέει registry finder, κάνεις scan και θα σου δώσει όλες τις εγγραφές στη registry με ημερομηνίες. Ζυγίζεις την κατάσταση με βάση τις ημερομηνίες και με δική σου ευθύνη σβήνεις όποιες θεωρείς περιττές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simon1442169120 Ιούνιος 22, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Νομίζω ότι με επαναφορά αλλάζουν μόνο οι ρυθμίσεις, δεν διαγράφονται τα αρχεία. Πρέπει να το λέει στις οδηγίες/βήματα της διαδικασίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Ιούνιος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 22, 2007 Σωστά , δεν χάνονται αρχεία , μόνο οι καταχωρήσεις αλλάζουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.