Jump to content

USB DVD-R

Reptile64

Recommended Posts

Εγω ειχα ενα samsung και πανω στον χρονο αρχισε να μου καιει ολα τα cd που εγραφα(ελαχιστα ηταν αυτα που εγραφε),το εκανα και firmware update και παλι τιποτα.Τωρα με το lg που εχω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.Ουτε το παραμικρο προβλημα δεν εχει βγαλει.Αθανατα ειναι τα ατιμα.Εγω προσωπικα σου προτεινω το lg.Για τα samsung παλι δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια.

Εσυ συνεχιζεις να εισαι οτιναναι καταναλωτης.

Γιατι το θες το εξωτερικο writer?

Και σε ενα τοσο σημαντικο εργαλειο εσυ ψαχνεις "το πιο ομορφο".

Μπορεί να έχει και server και όταν δουλεύει να μην θέλει να τον κλείσει. Απλά να αφαιρεί την συσκευή από την USB αν χαλάσει.

Εγώ έχω LG αλλά με λευκή αλουμινένια θήκη, μου κόστισε ποιο ακριβά από ότι αν το έπαιρνα εξαρχής εξωτερικό, όχι ότι κέρδισα και κάτι..:120:

Δεν ξερω για τα samsung παντος ενα lg που εχω τωρα μου εχει βγει πολυ καλο. Σου προτεινω να συνεχισεις αφοβα

Αν δεν υπηρχαν οι "οτι να'ναι" καταναλωτες σαν εμενα πως θα πλουτιζαν οι εταιριες?? Μου λες?? :046:

Θελω εξωτερικο γιατι μου τη σπαει να ανοιγοκλεινω το πορτακι του κουτιου καθε φορα που θελω να βαλω ενα DVD/CD, προτιμω να το εχω μπροστα μου γιατι αλλαζω συχνα δισκακια και κυριως το θελω για αναγνωση, σπανια αντιγραφω, αλλα ας υπαρχει και η αντιγραφη σαν δυνατοτητα.

Θελω εξωτερικο γιατι μου τη σπαει να ανοιγοκλεινω το πορτακι του κουτιου καθε φορα που θελω να βαλω ενα DVD/CD, προτιμω να το εχω μπροστα μου γιατι αλλαζω συχνα δισκακια και κυριως το θελω για αναγνωση, σπανια αντιγραφω, αλλα ας υπαρχει και η αντιγραφη σαν δυνατοτητα.

Επαγωγικό συμπέρασμα: καταργήστε τα κουτιά με πορτάκια και περίεργες προσόψεις και όλα θα πάνε καλάαααααα....

Επειδή λοιπόν "σου τη σπάει να ανοιγοκλείνεις το πορτάκι", παίξε με την αξιοπιστία των δεδομένων σου, και κάψε και την πανάκριβη motherboard σου - λόγω USB.

Λιγο πιο σαφης οσον αφορα το κάψε και την πανάκριβη motherboard σου - λόγω USB μπορεις να γινεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.