Jump to content

samsung 26'' TFT/LCD

gt4

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καταρχην γεια σε ολους.Σκεφτομαι να παρω αυτην την τηλεοραση πρωτον επειδη δεν εχω και θελω μια tv στο δωματιο μου και δευτερον θελω να συνδεσω το ps2 και το ps3(οταν θα το αγορασω),και θελω να βλεπω ταινιες.επισης εχει εισοδο για pc αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα τα βλεπω φυσιολογικα σε τετοια οθονη.με λιγα λογια θελω να χρησιμοποιησω την τηλεοραση σαν οθονη Η/Υ για μην παρω και ξεχωριστη οθονη.

Και το ερωτημα:θα μεινω (εστω και λιγο) οικανοποιημενος απο την χρηση της tv σαν monitor για pc η θα πρεπει να παρω ξεχωριστη οθονη?

Υ.Γ: το pc το χρησιμοποιω περισσοτερο γαι παιχνιδια,μουσικη,ταινιες και net

Ολες οι αποψεις/συμβουλες θα με βοηθουσαν.

Ευχαριστω!

Το αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι ικανοποιητικο. Αλλα λογω μεγεθους θα σε κουραζει αφανταστα,ειδικα στο ιντερνετ.Οι χαρακτηρες θα ειναι καθαροι και ευαναγνωστοι αλλα καμια σχεση με ενα monitor pc. Εαν η χρηση σου θα ειναι μικρη σου κανει. Αλλα ετσι και αλλιως εφοσον θες tv στο δωματιο,Παρτην και αμα δεν σε καλυπτει παρε και μια οθονη.

εχει ενας φιλος το περασμενο μοντελο 26R71 και την εχει συνδεσει με τον υπολογιστη σαν κυρια οθονη. Μπορω να πω οτι η αποδοση της ειναι εντυπωσιακη και με απολυτα καθαρη εικονα. Τωρα βεβαια λογω αναλυσης ολα ειναι μεγαλυτερα (χαρακτηρες κειμενου,desktop icons) αλλα γρηγορα το συνηθησα και δεν μπορω να πω οτι ειναι προβλημα. Εγω σε λιγο καιρο μαλιστα θα παρω την 32R86 για να την εχω σαν κυρια οθονη στο PC μου.

....Εαν η χρηση σου θα ειναι μικρη σου κανει.

η χρηση απο τον υπολογιστη θα ειναι κυριως για παιχνιδια.

Μια χαρα θα σου κανει τοτε, εγω εχω 32αρα και ειμαι ικανοποιημενος στα παιχνιδια. Για γενικη και πολυωρη χρηση του υπολογιστη συνιστω monitor για PC.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.