kender Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Έχω ακούσει ότι μέσω του BIOS ανεβάζεις τη συχνότητα και μετά τους χρονισμούς και μετά τρέχεις το memtest να δεις αν έχεις σταθερότητα κλπ κλπΕπειδή όλα αυτά είναι κάπως συγκεχυμένες γνώσεις θα ήθελα οδηγίες για το πώς θα υπερχρονίσω τις μνήμες χωρίς να κάνω καμία μαμακια που θα χαλάσει και αυτές ή και κάτι άλλο.Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Ξεκίνα απο εδώ:http://www.thelab.gr/reviews/ocbasics_1.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Να πω και εγώ κάτι χιλοάσχετο, αλλά μιας και δίνεις το Link και για να μην ανοίξω άλλο θέμα.Μήπως ρε παιδιά να βγάζαμε τον οδηγό σε κάποια downloadable μορφή;PDF ή DOC.Απλά για να μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάζει και να το διαβάζει με την ησυχία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kender Φεβρουάριος 6, 2005 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Ναι να πω και εγώ κάτι για τους οδηγούς αν κάποιος τοτυσ αποθηκεύσει για χρήση off-line πρέπει να ανοίγει από το φάκελο της σελίδας τις εικόνες και να τις βλέπει ξεχωριστά δε ξέρω αν γίνεται αλλά καλό θα ήταν να διορθωθεί σε όλους τους οδηγούς Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGM Φεβρουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 [Σήμερα, στις 21:44] Να πω και εγώ κάτι χιλοάσχετο, αλλά μιας και δίνεις το Link και για να μην ανοίξω άλλο θέμα.Μήπως ρε παιδιά να βγάζαμε τον οδηγό σε κάποια downloadable μορφή;PDF ή DOC.Απλά για να μπορεί όποιος θέλει να το κατεβάζει και να το διαβάζει με την ησυχία του. Πατωντας το Printer Friendly Version σου εμφανιζει τον οδηγο σε μια μονο σελιδα οποτε μπορεις να κανεις save την url ή με ενα απλο copy-paste στο word. Θα τον φτιαξω σε .pdf και θα τον ανεβασω σε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από PGM Πατωντας το Printer Friendly Version σου εμφανιζει τον οδηγο σε μια μονο σελιδα οποτε μπορεις να κανεις save την url ή με ενα απλο copy-paste στο word. Θα τον φτιαξω σε .pdf και θα τον ανεβασω σε λιγο I know, I've already done this...Για τους νέους το λέω...Εγώ αυτή τη στιγμή παίζει και να έχω μάθει απ'έξω τους οδηγούς...Να γράψουμε κανα διαγώνισμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.