gfa3 Φεβρουάριος 23, 2005 #221 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από morfeas-dsl- [06-02-2005 20:33] Εγω ειλικρινα χαιρομαι επειδη παντα πιστευα οτι η εκκλησια ηταν αυτο ακριβως. Σκανδαλα, χρημα και αναγκη να επηρεαζει τους αλλους αναλογα με τα συμφεροντα της. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα για εμενα αυτες απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα.. :worship: :worship: :worship: Σε δυο γραμμες ολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 23, 2005 #222 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 αρχισε η καθαρση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfa3 Φεβρουάριος 23, 2005 #223 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Φεβρουάριος 23, 2005 #224 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Φεβρουάριος 23, 2005 #225 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 ρε άθεοι κομπιουτεράδες, τι πράγματα είναι αυτά που λέτε για τον κύριο Καθαριώτατο??σκοτεινοί δαίμονες σκεπάζουν (με πέπλο) τούτο το φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Φεβρουάριος 23, 2005 #226 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από ea6gka αρχισε η καθαρση. έγραψε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 23, 2005 Author #227 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2005 Αρχική απάντηση από gfa3 :worship: :worship: :worship: Σε δυο γραμμες ολα! :daisy: Τhnx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 24, 2005 #228 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Θέλω και γώ 17εκατομμυριάκια ρε παιδιά , ποιος μπορεί να βοηθήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 26, 2005 #229 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 Εγω πιστεύω οτι ο κοπρίτης έγραψε........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 26, 2005 #230 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2005 χαλαρα κοπριτης τρομερη υπογραφη.Σοβαρα τωρα, με ολα οσα εχουμε ακουσει το μονο που εμεινε να ακουσω ειναι και φονοι μεσα σε ολη αυτην την ιστορια. Εκει θα δωσω και τα ρεστα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 27, 2005 #231 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 φόνοι??????? αυτό δεν το άκουσα αληθεύει????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 27, 2005 #232 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 παιδια αν το δειτε πιο σφαιρικα το θεμα με την εκκλησια και τα σκανδαλα που βγαινουν στην επιφανεια,διακρινω ενα σχεδιο καποιον να την διαχωρησουν απο το κρατος και να δημιουργηθει προβλημα στη χωρα μας1.το πατρειαρχειο Ιερωσολημων ανεκατεβεται λενε γαι θεματα περιουσιας αλλα δεν με πειθουν (χμ ειναι στο Ισραηλ,χχμμμμ εβραιοι=σιονιστες)2.Ο Βαβυλης,δεν ειχε παρε δωσε με τις ΗΠΑ (μυστικες υπηρεσιες) η ακουσα λαθος(ΗΠΑ+ΙΣΡΑΗΛ=κWλ0ς και βρακι,ΗΠΑ την κυβερνανε οι εβραιοι μεταναστες)3.το παω σε σεναριο φαντασιας βεβαια,το Ισραηλ δεν θελει την ΕΛΛΑΔΑ,ουτε οι ΗΠΑ αλλιως θα μας βοηθουσαν στα δυσκολα οπως κανουν με την κ@λ@Turkey,4.την συνεχεια την αφηνω σε εσας και την φαντασια σας5.κατι δεν παει καλα,αυτα υπηρχαν χρονια τωρα,γιατι να βγουν ολα τωρα στο φανερο?μετα την αλλαγη κυβερνησης και τους επιτυχημενους ΟΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2005 #233 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Δηλαδή θές να πείς ότι όλα αυτά που βγάλανε δεν είναι αληθινά; Ότι τους παγίδεψαν όλους; Ότι τίποτα από αυτα που βγήκε στη φόρα δεν ισχύει;Πιστεύω ότι αν η συνοχή της χώρας μας κρεμιέται από κάτι τόσο σάπιο όσο η ιεραρχία της εκκλησίας, τότε καλύτερα να καταλυθεί αυτή η συνοχή και να αναδομηθεί σε κάτι πιο υγιές από τους "Βυζαντινούς" και Βυζαντινισμούς της ιεραρχίας.Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ". Η αποστολή της εκκλησίας είναι να επιτελεί πνευματικό έργο και να είναι ο διάμεσος της επικοινωνίας μας με το Θεό. Δεν είναι ούτε τα παιχνίδια εξουσίας, ούτε οι "εκκλησιαστικοί ψήφοι" ούτε τίποτα. Από τη στιγμή που η εκκλησιά έχει αναμειχθεί στα εγκόσμια, έχει χάσει το δρόμο της και αντί να ενώνει, διχάζει. Όταν ο Ιησούς είχε ερωτηθεί για το βασίλειό Του, είχε απαντήσει ότι δεν βρίσκεται εδώ στη Γη, αλλά στους Ουρανούς. Τώρα αν οι ιεράρχες των εκκλησιών όλου του κόσμου πιστεύουν ότι σκοπός τους είναι να κάνουν τη Γη προτεκτοράτο της βασιλείας των ουρανών, τότε πλανώνται πλάνην οικτρήν.Όπως πλανόνται αυτοί που πιστεύουν ότι μετατρέποντας μια θρησκεία αγάπης και αλληλεγύης σε μια αιμοδιψή και πολεμοχαρής θρησκεία βασισμένη στο φόβο και τον Φαρισαϊσμό θα πάνε στον "Παράδεισο".’ντε Γεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 27, 2005 #234 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 σε αλλες εποχες , παλια πολυ παλια πιστευω οτι θα αιματοκυλουσε αυτη η χωρα, ειναι πασιφανες οτι ο Χ. θελει να κανει την εκκλησια κινημα "σωτηριας του εθνους" Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 27, 2005 Author #235 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από MADKiller7 παιδια αν το δειτε πιο σφαιρικα το θεμα με την εκκλησια και τα σκανδαλα που βγαινουν στην επιφανεια,διακρινω ενα σχεδιο καποιον να την διαχωρησουν απο το κρατος και να δημιουργηθει προβλημα στη χωρα μας Eιμαι σε αυτους τους καποιους που λες αλλα για να μη δημιουργηθει προβλημα και οχι για αυτο που υποστηριζεις.ΥΓ. πως γινεται σε οποιο φορουμ δημιουργηθει θεμα με την εκκλησια πεταγονται 5-6 χωρις προηγουμενα ποστ που σαν νεοι ρητορες προσπαθουν να προπαγανδισουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Φεβρουάριος 27, 2005 #236 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Ar@besqu.e φόνοι??????? αυτό δεν το άκουσα αληθεύει????? Μες στις κατηγορίες είναι και μια για την πρόσληψη του διάσημου, πλέον, καλόπαιδου για εξουδετέρωση αντιπάλου στις εκλογές της ιεραρχίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Φεβρουάριος 27, 2005 #237 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από astrolabos [Σήμερα, στις 15:27] Δηλαδή θές να πείς ότι όλα αυτά που βγάλανε δεν είναι αληθινά; Ότι τους παγίδεψαν όλους; Ότι τίποτα από αυτα που βγήκε στη φόρα δεν ισχύει;Πιστεύω ότι αν η συνοχή της χώρας μας κρεμιέται από κάτι τόσο σάπιο όσο η ιεραρχία της εκκλησίας αν διαβαζες καλυτερα δεν θα απαντουσες ετσι,ΤΟ Νο.5 που αναφερω το ειδες?ειπα οτι αυτα υπηρχαν απο χρονια,γιατι να βγουν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και γιατι να ανεκατευτουν τοσοι πολλοι.για οσους πανε να κανουν το ιδιο (να μου βαλουν ταμπελα),ΣΚΑΣΙΛΑ μου για την εκκλησια και για οτι αλλο μου πειτε με σκοπο χαρακτηρισμου σε μενα,ετσι και αλλιως δεν παταω σχεδον καθολου σε εκκλησια λογω προσωπικων λογων,Και δεν κρεμεται η συνοχη της χωρας απο την εκκλησια,αλλα αν γινει κατι υπαρχουν και οι (ας πουμε) καλοι χριστιανοι (υπερβολικοι) πχ.ειδα στην τηλεοραση την φαση με τον Θεσσαλιωτιδος και καποιους που τους πηραν τα ζουμια,σιγα μην συγκινηθω για εναν παπα που την κανει (προσωπικη αποψη).μ@λ@κ1ες τα θεωρω αυτα.και προτιμω να μην χωριστει η εκκλησια απο το κρατος ΑΛΛΑ καποια θεματα της εκκλησιας (μισθοι ιερεων) ας τα επηληφθει η ιδια εκκλησια (πορους εχει) και την τεραστια περιουσια της ας την εκμεταλευτει και το κρατος (οχι να την απαλοτριωσει ομως,παμε σε αλλα προβληματα τοτε νομιζω).αυτο που λεω δεν ειναι το τελειο για καποιους αλλα νομιζω οτι ικανοποιει τους παντες,θρηκευομενους και τεχνοκρατες και οποιον αλλον θελετε.ισως το στυλ μου ηταν πολυ "αγριο" αλλα προτιμω την απλη κουβεντα για αυτο το θεμα παρα να γινονται χαρακτηρισμοι σε προσωπα του φορουμ (μην το κανετε PCTECH το TheLAB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 27, 2005 #238 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 27, 2005 Αρχική απάντηση από MADKiller7 [Σήμερα, στις 17:33] αν διαβαζες καλυτερα δεν θα απαντουσες ετσι,ΤΟ Νο.5 που αναφερω το ειδες?ειπα οτι αυτα υπηρχαν απο χρονια,γιατι να βγουν ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ και γιατι να ανεκατευτουν τοσοι πολλοι. Φίλτατε, τα σκατά βρωμάνε πάντα. Δε με συγκινούν θεωρίες συνομοσίας. Καλά κάνανε και τα βγάλανε όποιοι τα βγάλανε.για οσους πανε να κανουν το ιδιο (να μου βαλουν ταμπελα),ΣΚΑΣΙΛΑ μου για την εκκλησια και για οτι αλλο μου πειτε με σκοπο χαρακτηρισμου σε μενα,ετσι και αλλιως δεν παταω σχεδον καθολου σε εκκλησια λογω προσωπικων λογωνΔε νομίζω να πήγε κανείς να σου βάλει ταμπέλα.Και δεν κρεμεται η συνοχη της χωρας απο την εκκλησια,αλλα αν γινει κατι υπαρχουν και οι (ας πουμε) καλοι χριστιανοι (υπερβολικοι) πχ.ειδα στην τηλεοραση την φαση με τον Θεσσαλιωτιδος και καποιους που τους πηραν τα ζουμια,σιγα μην συγκινηθω για εναν παπα που την κανει (προσωπικη αποψη).μ@λ@κ1ες τα θεωρω αυτα.’ποψή σου, σεβαστή.και προτιμω να μην χωριστει η εκκλησια απο το κρατος ΑΛΛΑ καποια θεματα της εκκλησιας (μισθοι ιερεων) ας τα επηληφθει η ιδια εκκλησια (πορους εχει) και την τεραστια περιουσια της ας την εκμεταλευτει και το κρατος (οχι να την απαλοτριωσει ομως,παμε σε αλλα προβληματα τοτε νομιζω).αυτο που λεω δεν ειναι το τελειο για καποιους αλλα νομιζω οτι ικανοποιει τους παντες,θρηκευομενους και τεχνοκρατες και οποιον αλλον θελετε. Τα του Καίσαρως τω καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ.ισως το στυλ μου ηταν πολυ "αγριο" αλλα προτιμω την απλη κουβεντα για αυτο το θεμα παρα να γινονται χαρακτηρισμοι σε προσωπα του φορουμ (μην το κανετε PCTECH το TheLAB)Νομίζω ότι το τραβάς μακρύα, χαλάρωσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.