Jump to content

Εκκλησια και η γνωμη σας

morfeas-dsl-

Recommended Posts

• Replies 237
  • Created
  • Last Reply

κοιτα φιλαρακο 2 ειδη ανθρωπων σιχαινομαι πιο πολυ στην ζωη μου

1 τα ΖΩΑ που βλεπουν & πιστευουν οτι τους λεει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ

2 τις αδερφες που φοβουνται να ανεφερθουν συγκεκριμενα σε ποιον μιλανε & πεταν κουβεντες

χωρις να τεκμηριωνουν αυτα που λενε και ουσιαστικα να μην ξερουν τι λενε

-λοιπον τεχνολογικο μειονιο ή βραχυκυκλωμενο τσιπακι δεν ξερω τεσπα πως σε λενε

επειδη μαλλον εχεις κανεις τζακ ποτ και στις δυο κατηγοριες καλυτερα να κλεισεις το στοματακι σου και να μην ξανααναφερθεις στο προσωπο μου ειτε με τον πουστικο ειτε με τον κανονικο τροπο

Αρχική απάντηση από Alex_gr

Χαίρομαι που πεταχτηκαν οι "αμοιβάδες της τεχνολογίας" και μίλησαν για βλήτα και πρόβατα.

Είναι οι "μερικοί" που ανέφερα και δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους... ας κρατήσουν τις ασήμαντες εξυπνάδες για τον εαυτο τους.

Ας πουν την τελευταία κουβέντα χάρισμα τους... :clap: :clap: :clap:

ρε θα μας πεις επιτελους τι εννωεις με αυτα που λες? δε καταλαβαινω τιποτα

κοιταχτε για τι τουβλο μιλαμε

Αρχική απάντηση από Alex_gr [Σήμερα, στις 08:47]

Η διαφορετικότητα είναι μόδα μεν αλλά εσείς πουλάτε και την ψυχή σας "για ένα κομματι hardware" που σας πλασάρουν οι σιονιστές των ΗΠΑ...

αν διαβασατε το απο πανω πατηστε και στο απο κατω

---->http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=12153<----

ο τυπος ειναι για γελια :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Σκέψεις:

1) Εθνικότητα <> Θρήσκευμα. Δηλαδή οι Μουσουλμάνοι στην Θράκη είναι Τούρκοι; Αφού είναι γεννημένοι και αυτοί και οι πρόγονοι τους στην Ελλάδα, μήπως τα μπέρδεψες λίγο μεγάλε; Δηλαδή οι Ορθόδοξοι Ρώσσοι είναι κι αυτοί Έλληνες ή δεν πάει κι αντίστροφα;

2) Αν και άθεος από πολύ μικρός, τρέφω μεγάλο σεβασμό στα γεροντάκια με το ράσο που τιμούν αυτό που πιστεύουν. Και σαφώς δε μιλάω για την τρομερά επικερδή επιχείρηση της Εκκλησίας που έχει τα άπειρα, αλλά για τους απίστευτους γέροντες στο ’γιο Όρος που βγάζουν ολόκληρο τον χρόνο με ντομάτες και λάδι και ζούν χωρίς ηλεκτρισμό, TV και άλλες επίγειες "απολαύσεις", αδύνατοι, προσηλομένοι και ολομόναχοι. Ο,τιδήποτε άλλο πέραν αυτών θέλει πολύ ψάξιμο.

Και αγαπητή Grace, το έχουμε ξανακούσει το παραμύθι με τον κλήρο, ότι και καλά το ράσο είναι σα το κάρβουνο, αν το πιάσεις, ή θα λερωθείς ή θα καείς, αλλά αυτό το πράγμα σήμερα δεν έχει νόημα. Πλέον ο καθένας μπορεί να γίνει κληρικός και με τα μέσα που έχει η Εκκλησία σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ανεξέλεγκτα. Δε με στεναχωρεί αν θα πηδήξουνε, αν θα πάνε με γυναίκα ή άντρα, αν θα φάνε κρέας την Μ. Παρασκευή. Με ενοχλεί όταν βλέπω να μαζεύουνε ψιλά από τον κάθε εύπιστο-πιστό για να αναγήρουν την καινούρια Εκκλησία, όταν οι μισοί έχουν Mercedes, όλοι έχουν τα πάντα διευκολημένα και έτοιμα, καλούν τη νεολαία να μη στραφούν σε κάποια πρότυπα ενώ οι ίδιοι κάνουν χειρότερα και στην τελική, το χειρότερο απ'όλα, να ασκούν και κριτική για το τι εστί αμαρτία από αυτά που έκανα εγώ...

kv3d : καταλαβες γιατι λεω οτι αδικα ασχολουμαστε τοσο πολυ?

γιατι καταρχην πολλα πραγματα ειναι αυτονοητα

δευτερον πολλα πραγματα ειναι υποκειμενικα και μη διαπραγματευσιμα για καποιους

τριτον πολλες φορες αυτες οι συζητησεις οδηγουν σε ανουσια φλειμς

τεταρτον για να γινει μια τετοια συζητηση πρεπει να εχει σαφεστατα αντικειμενικα ερωτηματα και ζητηματα που θα τιθενται στο 'τραπεζι' και δεν θα γινεται ενα μπαχαλο απο ερωταπαντησεις ασχετες μεταξυ τους :)

δλδ αν ειναι να συζητησουμε το (α) θεμα διεξοδικα, μετα το (β) και ουτω καθεξης οκ ... ειμαι μεσα και θεωρω πως εχει νοημα...αλλα οπως γινεται τωρα (και δυστυχως ετσι θα γινεται παντα σε fora) δεν βγαζεις ακρη :)

παντως εννοειται πως ειμαι θετικος για καθε συζητηση .... αλλα ισως υπο αλλες συνθηκες ...

Αρχική απάντηση από esdee

αυτο μας ελειπε τωρα ... ο ηγουμενος ξαδερφος του overvolt!

Απο το στώμα μου την πήρες την αναφορά στον overvolt :p

Πάντως ο Αλέξιος (alex_gr) πουλάει καλούς επεξεργαστές :p ( έχω πάρει 2 μέσω insomnia.gr) καλά τώρα για το τι λέει είναι άλλο θέμα ..............

:whistling

Αρχική απάντηση από Alex_gr(για μερικούς μόνο, ξερουν αυτοί)

Πραγματικά λυπάμαι για αυτά που γράφονται.

Ελπίζω να βρείτε τον δρόμο σας κάποτε και να καταλάβετε τι λέτε μέσα απο το "κουτί" που λέγεται υπολογιστής.

Το χειρότερο είναι πως αυτά που λετε για την ορθοδοξία αντικατοπτρίζουν το κενό που υπάρχει μέσα σας. Μερικοί δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει εκκλησία, οπως δεν έχουν ιδέα για την ιστορία γενικότερα.

Η διαφορετικότητα είναι μόδα μεν αλλά εσείς πουλάτε και την ψυχή σας "για ένα κομματι hardware" που σας πλασάρουν οι σιονιστές των ΗΠΑ...

Και αυτό διότι η επιφανειακή εξυπνάδα μερικών δεν τους αφήνει να δουν καθαρά "τι παίζεται".

Έτσι μπράβο, αρκεστείτε σε μερικα klik του ποντικιου, όταν (και αν) πάρετε χαμπαρι θα είναι ήδη αργα για σας...

Από την άλλη, ντροπη και πάλι ντροπή για τα χάλια της εκκλησιαστικης εξουσίας...

Χαίρομαι που πεταχτηκαν οι "αμοιβάδες της τεχνολογίας" και μίλησαν για βλήτα και πρόβατα.

Είναι οι "μερικοί" που ανέφερα και δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί τους... ας κρατήσουν τις ασήμαντες εξυπνάδες για τον εαυτο τους.

Ας πουν την τελευταία κουβέντα χάρισμα τους...

χωρίς σχόλια ρε παλικαρια... δε πειραζει, μεχρι εκεί που μπορειτε...

πραγματικά δεν νομίζεις ότι έχεις μια ελαφρώς μεγάλη ιδέα για το άτομό σου?

δεν νομίζω ότι μπορείς να κρίνεις επί προσωπικού άλλους ανθρώπους σε τέτοια θέματα θίγοντας την αντίληψή τους για τα τεκταινόμενα.

ΤΗΛΕΑΣΤΥ rocks :hehe:

Τζάμπα ασχολείστε -και εγώ μαζί- αυτα τα θρέντς πάντα καταλήγουν χουντικοι και εθνικιστές VS τηε ςορλντ.

Α και να μην ξεχάσω οι Πυραμίδες είναι ελληνικές έτσι? Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ανιστόρητος και δεν έχει το μυαλό να το συλλάβει. ’ντε μην σας αποκαλύψω ότι όποιος δεν ξέρει αρχαία ελληνικά δεν προσλαμβάνεται από μεγάλες επιχειρήσεις στην Αγγλία και στην Γαλλία.

και να πεις οτι μας εξηγει τις αποψεις του να το καταλαβω.

αυτος πεταει λογια του αερα που μπορει ο καθενας να τα εξηγησει με χιλιους τροπους.

εμενα το αγαπημενο μου ειναι να ακουω διαφορετικες και ριζοσπαστικες αποψεις και πολυ θα μου αρεσε να ακουσω τι πιστευει ο αλεξ

1) Στην Αγ. Παρασκευή έξω από την εκκλησία υπάρχει ένα κουτί για να ρίχνεις χρήματα με την επιγραφή: "Δια την καταπολέμηση των αιρεσεων και την επικρατηση της ορθοδοξίας". Κατα τα άλλα πίστευε οτι θέλεις...

2) Διαβάστε την Αντιγνώση και αν βρείτε και τις πηγές της.

3) Θυμάστε το Life of Brian? Στη σκηνή που τρέχει ο Brian και τον κυνηγάνε οι άλλοι, παρεμβάλλεται και ένα κοπάδι πρόβατα. Συμβολισμός στο μεγαλείο του.

Αρχική απάντηση από Chosen [Σήμερα, στις 21:29]

Και αγαπητή Grace, το έχουμε ξανακούσει το παραμύθι με τον κλήρο, ότι και καλά το ράσο είναι σα το κάρβουνο, αν το πιάσεις, ή θα λερωθείς ή θα καείς, αλλά αυτό το πράγμα σήμερα δεν έχει νόημα. Πλέον ο καθένας μπορεί να γίνει κληρικός και με τα μέσα που έχει η Εκκλησία σήμερα, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ανεξέλεγκτα. Δε με στεναχωρεί αν θα πηδήξουνε, αν θα πάνε με γυναίκα ή άντρα, αν θα φάνε κρέας την Μ. Παρασκευή. Με ενοχλεί όταν βλέπω να μαζεύουνε ψιλά από τον κάθε εύπιστο-πιστό για να αναγήρουν την καινούρια Εκκλησία, όταν οι μισοί έχουν Mercedes, όλοι έχουν τα πάντα διευκολημένα και έτοιμα, καλούν τη νεολαία να μη στραφούν σε κάποια πρότυπα ενώ οι ίδιοι κάνουν χειρότερα και στην τελική, το χειρότερο απ'όλα, να ασκούν και κριτική για το τι εστί αμαρτία από αυτά που έκανα εγώ...

Χαίρομαι που 'έπιασες' έστω λίγα από τα νοήματα.

....και ένα από τα καλά του να ανήκεις σε ενορία που ανήκει στο Φανάρι και όχι στην Αθήνα είναι ότι οι παπάδες δεν έχουν μερσεντές και είναι ο ένας καλύτερος από τον άλλον. Εμένα πάντως μου έχουν κάνει πολύ καλή εντύπωση όσοι έχω γνωρίσει από κάθε μεριά.

Αρχική απάντηση από alex_000

ΤΗΛΕΑΣΤΥ rocks :hehe:

Τζάμπα ασχολείστε -και εγώ μαζί- αυτα τα θρέντς πάντα καταλήγουν χουντικοι και εθνικιστές VS τηε ςορλντ.

Α και να μην ξεχάσω οι Πυραμίδες είναι ελληνικές έτσι? Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ανιστόρητος και δεν έχει το μυαλό να το συλλάβει. ’ντε μην σας αποκαλύψω ότι όποιος δεν ξέρει αρχαία ελληνικά δεν προσλαμβάνεται από μεγάλες επιχειρήσεις στην Αγγλία και στην Γαλλία.

Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΕΓΓΥC φιλτατε . :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.