morfeas-dsl- Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Λοιπον ηθελα να σχολιασουμε τις αποκαλυψεις σε αυτον τον χωρο τον τελευταιο καιρο. Εγω ειλικρινα χαιρομαι επειδη παντα πιστευα οτι η εκκλησια ηταν αυτο ακριβως. Σκανδαλα, χρημα και αναγκη να επηρεαζει τους αλλους αναλογα με τα συμφεροντα της. Φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις αλλα για εμενα αυτες απλως επιβεβαιωνουν τον κανονα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Οι θρησκευτικες πεποιθησεις ειναι ενα απο τα σημαντικοτερα αιτια αν υπαρχει δυστυχια στον κοσμο και πολλα προβληματα. προσωπικα δεν με ενδιαφερει εαν εκλειψουν ολες οι συλλογικες θρησκειες απο την ανθρωποτητα με ολα τα παρεμφερη στοιχεια τους(παπαδες,χωροι λατρειας κλπ) ας πιστευει ο καθενας προσωπικα μεσα του αυτο που νομιζει για τα θεια και απο εκει και περα τιποτε αλλο :nuke: :nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Φεβρουάριος 6, 2005 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 θα συμφωνήσω με τους προλαλύσαντεςη εκκλησία δεν είναι κάτι άλλο από έναν ακόμη καθρεπτισμό της κοινωνίας μας.....ενά γερό format είναι το λιγότερο που χρειάζεται...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Ο χριστιανισμός είναι το επίσημο fan club του Jesus...Εδώ έχουμε επίσημο παράρτημα με πρόεδρο τον ΧριστόδουλοΓενικά το προεδρίο και όλες οι διοικήσεις είναι σκάρτες σε όλα τα club...Η βάση του club είναι αυτή που θα κρατήσει το club (aka ο παπάς της γειτονίας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Κοιταζοντας την μαγικη μου σφαιρα... προβλεπω οτι ειναι ενα απο κεινα τα thread που ειναι προορισμενα για "χοντρη φαση". Sit back and enjoy.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 6, 2005 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Τι ελεγε ο αλλος ρε, ο μητροπολιτης?"Η εκκλησια κατηγορειται απο πολλους για σκοταδισμο. Μπορειτε ομως να δειτε οτι αν ερθετε στην εκκλησια εχουμε τοσα φωτα. Η νεολαια ειναι αυτη που πρεπει να ανυσηχει επειδη συχναζει σε μερη σκοτεινα"Ε Λ Ε Ο Σ. Τα εγραψα καταλεξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Φεβρουάριος 6, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Και εγώ αυτά πιστευα παντα δεν ασχολήθηκα πολύ με το ρεπορταζ του Τριανταφυλλόπουλου. Η ιστορία της ανθροπότητας μας εχει μαθει πως μες την εκκλησία υπαρχουν οι μεγαλύτεροι αλήτες . Οπου μπλέκονται οι ανθρωποι η θεικότητα φεύγει και μένουν τα σκατά. Γιατί η εκκλησία να ειναι διαφορετική.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Φεβρουάριος 6, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Εκκλησια...ανθρωποι του θεου με μερσεντεδια 500αρα, ρασσα και τιαρες εκατομμυριων...Τριχες τριχες κ τριχες...τα παντα για τα λεφτα...Στο χωριο του ξαδερφου μου το μοναστηρι ηταν μια καλυβα, και τωρα ειναι ολη η βουνοπλαγια εγκαταστασεις κλπ κλπ....πολλα λεφτα....Απο τα γεροντια που πανε, μενουν στα κελια και οταν πεθαινουν γραφουν την περιουσια τους εκει..Για αυτο κ εγω παω σπανια στην Εκκλησια και τουλαχιστον σε μενα, δεν εχω δει καποια διαφορα οσες φορες πηγα στην Εκκλησια να βγηκα εξω κ να πω "ααα αλλαξα..."....Ειτε προσευχομαστε στην Εκκλησια ειτε στο δωματιο μας...το ιδιο ειναι..Καλο ειναι να πηγαινουμε καμια φορα να φιλαμε καμια εικονα, να αναβουμε κανα καντηλι και να φευγουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 6, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Please Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 6, 2005 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Μια και είπες περί μοναστηρίου...Σχετικά με το fan club του αγίου εφραίμ που έχει πέσει στο επίκεντρο της δημοσιότητας επειδή είναι κοντά στο σπίτι μου (ΝΜ) και ξέρω την περίπτωση αρκετός κόσμος τρώει απο εκεί μέσα... Αναφορικά είχα πάει πριν 2+ χρόνια για να τους βοηθήσω στο scannarisma των πρακτικών του μοναστηρίου...Εκεί είχα δει για πρώτη φορά 19'' tft, lazer printer color, ασύρματα πληκτρολόγια και ποντίκια κτλ... Πριν τόσο καιρό... Κάποιος τους το πάσαρε και ποίος ξέρει πόσο τα πληρώσαν. Φυσικά οι μοναχές είναι οι τελευταίες που φταίνε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Φεβρουάριος 6, 2005 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker Please Γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 6, 2005 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Η εκκλησία της Ελλάδας είναι όνειδος και για τη χώρα μας αλλά και για τη χριστιανοσύνη Η μόνη λύση είναι να αποκολλήθεί σταδιακά από το κράτος........Όποιο μεγάλο μυαλό είχαμε τον αφορίσανε (βλ. Καζαντζάκη)Μη μιλήσουμε για κτηματικές περιουσίες και όλα τα αίσχη που γίνονται στους κόλπους της.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Φεβρουάριος 6, 2005 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Δεν ελπίζω τίποτε, δεν φοβάμαι τίποτε, είμαι ελεύθερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
morfeas-dsl- Φεβρουάριος 6, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Εγω βασικα θελω να μη συνδεεται η εκκλησια με το κρατος. Να βγει οτι το επισημο θρησκευμα ειναι χριστιανισμος(που θα βγει ετσι και αλλιως με το νεο ευρωσυνταγμα), και ο καθενας να πιστευει οτι θελει. Ειναι δυνατον να πηγαινει καποιος στρατο και να ρωτανε σε τι θρησκευμα πιστευει? Τι σχεση εχει? Ακομα και εκει θελει να εχει επιροη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seeker Φεβρουάριος 6, 2005 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired Γιατί? Οι Moderators έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να απαγορεύσουν την διακίνηση εικόνων πορνογραφικού περιεχομένου ή "πειρατικού" software καθώς και των links που οδηγούν σε αυτά ή σε web sites με ανάλογο περιεχόμενο. Επιπροσθέτως απαγορεύεται ρητά η η δημοσίευση υλικού, που προσβάλει τις υπηρεσίες του TheLab.gr τα μέλη του, είναι αναληθές ή δυσφημιστικό, ανακριβές, απειλητικό, καταχρηστικό, πρόστυχο, άσεμνο, προσβλητικό, ενοχλητικό ή αντίθετο με την ελληνική νομοθεσία.Με λίγα λόγια είναι αντίθετο στους ΟΠΧ.Να τονίσω οτι δεν πάω να δικαιολογήσω πρόσωπα και καταστάσεις ούτε έχω καμία σχέση με την εκκλησιά πέρα απο την βασική που έχουμε όλοι μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Φεβρουάριος 6, 2005 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 ΤΕΛΙΚ’ ΥΠ’ΡΧΕΙ ΘΕΟΣ (φωνάζω απο ενθουσιασμό ) ) έγινε το πρώτο θαύμα μετά απο 2000 χρόνια + καμία 1000αρια χρόνια του ιουδαϊσμού, (καθότι ο χριστιανισμός είναι αίρεσή του) ένας προφήτης καρατζαφέρης (Σπύρος) και ένας προφήτης τριανταφυλλόπουλος το κάνανε. καταφέραν και ξυπνήσαν (έστω για λίγο) τον (προβατό) κοσμο να δούνε που πάνε τα χρήματά τους. άλλα το σημαντικότερο είναι πως αυτοί οι διεστραμένοι συνεχίζουν να πληρώνονται απο το δημόσιο (μισθό προέδρου του αρείου πάγου). και κανείς δεν κάνει λόγο για διαχωρισμό εκκλησίας - κράτους (λές και ξέρουμε τι σημαίνει ακριβώς αυτό, για μάς, για τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Φεβρουάριος 6, 2005 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Εγω πιστευω ολα αυτα εχουν αποτερω σκπο να χτυπησουν την εκκλησια.Βεβαια αυτοι οι ιδιοι βοηθανε στον να γινει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liberto Φεβρουάριος 6, 2005 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Seekerέχεις δίκιο πρέπει να κλειδωθεί διότι και μόνο που αναφερόμαστε σ' αυτούς παραβαίνουμε τους κανόνες περι πορνογραφίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aspirin Φεβρουάριος 6, 2005 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 εκκλησία δεν είναι μόνο οι παπάδες. Είναι και ο λαός. Και εμείς είμαστε εκκλησία. Όλους τους ανθρώπους τους διακατέχουν πάθη και αμαρτίες. Το είπε και ο Χριστός ότι κανέναν δεν είναι αναμάρτητος. Γιατί δηλαδή οι παπάδες να είναι άγιοι? Σάμπως οι πολιτικοί είναι καλύτεροι , οι γιατροί, οι δικηγόροι, οι γείτονες μας, οι δικοί μας, εγώ, εσύ...???? Γενικότερα παντού επικρατεί σαπίλα . Απλά εγώ πάω στην εκκλησία για μένα. Και λεφτά δεν αφήνω δραχμή. Αυτό είναι όλο. Επειδή υποτίθεται ότι οι κληρικοί σαν χριστιανοί θα τους κρίνει ο θεός ας τους αφήσουμε σε Εκείνον. Εγώ πάντως φροντίζω για τη ψυχή μου. Τώρα τη κάνει ο καθένας με το κ***ο του δεν μας αφορά. Αν όμως αυτός ο κάποιος εμπλέκεται σε σκάνδαλα και σε παρανομίες οφείλει η δικαστική εξουσία να τον τιμωρήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Χθες που έβλεπα (και άκουγα...!!) ΕΧΤΡΑ CHANNEL πέθανα στο γέλιο άναυδος και με το στόμα ανοιχτό έμεινα!....Εμ έτσι γίνονται ηγούμενοι...τους π#$@^@ οι προηγούμενοι όλεεεεεεεεεεεεε στο τρενάκι όλοι!!!αχαχχαχαχαχααχαχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.