billgem Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους, είμαι νέος στο site. Έχω κάρτα ήχου της RealTek η οποία είναι πάνω στη μητρική, έχει εξόδους 5.1 και την χρησιμοποιώ με τα αντίστοιχα ηχεία, το πρόβλημα μου είναι πως μπορώ να έχω σύγχρονη εγγραφή από το μικρόφωνο αλλά και από το Cd ή και το LineVolume ή StereoMix, αν ξέρει κανείς κάτι είναι ευπρόσδεκτο, Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Μόνο μία είσοδο μπορείς να έχεις. Αν δεν κάνω λάθος το Stereo mix καταγράφει ότι θα παίξουν τα ηχεία σου κάνοντας ουσιαστικά αυτό που επιθυμείς. Ταυτόχρονη εγγραφή από όλες τις πηγές που παράγουν ήχο την στιγμή της εγγραφής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billgem Ιούνιος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Μόνο μία είσοδο μπορείς να έχεις. Αν δεν κάνω λάθος το Stereo mix καταγράφει ότι θα παίξουν τα ηχεία σου κάνοντας ουσιαστικά αυτό που επιθυμείς. Ταυτόχρονη εγγραφή από όλες τις πηγές που παράγουν ήχο την στιγμή της εγγραφής.Το δοκίμασα με το Sound Recorder αλλά τελικά γράφει το ήχο από το WinMediaPlayer, γράφει συγχρόνως κάποιον που μιλάει από το Skype αλλά εμένα δεν δεν με ακούει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.