Jump to content

Βοήθεια σε αρχάριο για αγορά ψηφιακής

von_ossy

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή το πολύ μέχρι 150 € και με τα λίγα που ξέρω κατέληξα στην Sony DSC-S650. Συμφωνείτε με αυτή την επιλογη; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά για μηχανή 6-7ΜΡ;

Θα ήταν καλύτερα να προτιμίσω μια φτηνότερη και με χαμηλότερη μέγιστη ανάλυση όπως η Canon Powershot A460,η οποία χρησιμοποιεί και φτηνότερες μνήμες;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Aν το budget σου ειναι τα 150ε τοτε αναμεσα στις δυο η canon βολευει. 130ε+20ε για επαναφορτιζομενες=150. Η αλλη εχει μεν μπαταριες αλλα θα πρεπει στα 150 που κανει να προσθεσεις και μια καρτα μνημης που ειναι λιγο τσιμπημενες.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μετά απο ατελείωτη μελέτη reviews σε διάφορα site κατέληξα στις εξής δύο (για τη Sony δεν διάβασα καλά πράγματα και λέω να την αποφύγω λόγω και των ακριβών μνημών): Canon PowerShot A550 και fuji finepix f20. Προς το παρόν συγκλίνω στην Canon μόνο και μόνο επειδή είναι Canon. Ποιά θα προτιμούσατε εσείς; Please βοηθήστε γιατί έχω χάσει τη μπάλα! Ευχαριστώ...

H f20 σε αυτά τα λεφτά είναι αστεράκι.

Και η canon είναι πολύ καλή.

Πρόταση μου να πας σε κάποιο φωτογραφικό κατάστημα π.χ. κατερέλος (www.katerelos.gr) να δοκιμάσεις και τις δύο από κοντά και να πάρεις αυτή που σε βολεύει περισσότερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.