von_ossy Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω για ψηφιακή φωτογραφική μηχανή το πολύ μέχρι 150 € και με τα λίγα που ξέρω κατέληξα στην Sony DSC-S650. Συμφωνείτε με αυτή την επιλογη; Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά για μηχανή 6-7ΜΡ;Θα ήταν καλύτερα να προτιμίσω μια φτηνότερη και με χαμηλότερη μέγιστη ανάλυση όπως η Canon Powershot A460,η οποία χρησιμοποιεί και φτηνότερες μνήμες; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Aν το budget σου ειναι τα 150ε τοτε αναμεσα στις δυο η canon βολευει. 130ε+20ε για επαναφορτιζομενες=150. Η αλλη εχει μεν μπαταριες αλλα θα πρεπει στα 150 που κανει να προσθεσεις και μια καρτα μνημης που ειναι λιγο τσιμπημενες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tristeno1416003162 Ιούνιος 17, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Σε τι μέγεθος θέλεις να εκτυπώσεις και κοιτάς σε 6-7ΜΡ? Για "κλασσικό" μέγεθος φωτογραφιών τα 6ΜΡ είναι υπεραρκετά.Finepix F20 στην τιμή που ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von_ossy Ιούνιος 18, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μετά απο ατελείωτη μελέτη reviews σε διάφορα site κατέληξα στις εξής δύο (για τη Sony δεν διάβασα καλά πράγματα και λέω να την αποφύγω λόγω και των ακριβών μνημών): Canon PowerShot A550 και fuji finepix f20. Προς το παρόν συγκλίνω στην Canon μόνο και μόνο επειδή είναι Canon. Ποιά θα προτιμούσατε εσείς; Please βοηθήστε γιατί έχω χάσει τη μπάλα! Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soler1442169065 Ιούνιος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 H f20 σε αυτά τα λεφτά είναι αστεράκι.Και η canon είναι πολύ καλή.Πρόταση μου να πας σε κάποιο φωτογραφικό κατάστημα π.χ. κατερέλος (www.katerelos.gr) να δοκιμάσεις και τις δύο από κοντά και να πάρεις αυτή που σε βολεύει περισσότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.