Roulis Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17, 2007 Παιδες, Θελουμε καλο pc για γενικες εφαρμογες σπιτιου και οσο καλυτερο για κανα παιχνιδακι και ολα αυτα περιπου στα 600-650max (no monitor) (no o/c) Για intel στο οικονομικο δε νομιζω να μας παιρνει, οποτε απο e-shop λεω το παρακατω. Τη γνωμη σας που κοβω και που ραβω για καλυτερα αποτελεσματα, Υ.Γ μνημες δεν εχω ιδεα τι παιζει. sata dvd-rw κανει ή ειναι ανωριμο?
tacticalcube138 Ιούνιος 17, 2007 #2 Ιούνιος 17, 2007 Οι μνήμες εγκρίνονται από μένα και το κουτί φαίνεται πολύ καλό στις εικόνες.Όσον αφορά το τροφοδοτικό καλό είναι να δώσεις κάτι παραπάνω και να πάρεις ένα π.χ. Heroichi.Μπορείς να κόψεις από αλλού: μητρική, σκληρό ή ακόμα και επεξεργαστή.Αν σε παίρνει το budget πάρε και ένα Liteon dvd-rom, 16 ευρώ κάνει.
Roulis Ιούνιος 17, 2007 Author #3 Ιούνιος 17, 2007 mobo ποιο? (asus παντα)επεξεργαστη ποιο φτηνο λεω ειναι αμαρτια,σκληρο αντε να παμε σε 250 αντι 320 σε παιχνιδια θα κανει αυτο το πραγμα τιποα?
blkik Ιούνιος 17, 2007 #4 Ιούνιος 17, 2007 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την συνθεση σου.Θα άλλαζα μόνο το τροφοδοτικο με ένα καλύτερο π.χ Seasonic 500άρι και θα προσθετα και ένα Dvd-romΑν θες να ρίξει το κόστος πάρε 1 gb μνήμης και αργότερα προσθέτεις άλλο ένα
dimisd1442169115 Ιούνιος 17, 2007 #5 Ιούνιος 17, 2007 Μητρική μπορείς να βρείς τουλάχιστον με 20 ευρά φθηνότερη μιας και το sli της Asus πάει περίπατο αφού θα έχεις μια κάρτα μόνο. Μπορείς επίσης να πάρεις μια μνήμη 800άρα και αργότερα του καθίζεις άλλη μια. Τη διαφορά των χρημάτων την διαθέτεις για καλύτερο κουτί-τροφοδοτικό. Επεξεργαστή μπορείς να βάλεις και μικρότερο μιας και σε κανά 5μηνο καλώς εχόντων των πραγμάτων μπορεί να τον αλλάξεις.
tsif Ιούνιος 17, 2007 #6 Ιούνιος 17, 2007 Θελουμε καλο pc για γενικες εφαρμογες σπιτιου και οσο καλυτερο για κανα παιχνιδακι Αφού θέλεις και παιχνιδάκια ΜΗΝ πάρεις wirelles mouse-keybord
panoc Ιούνιος 17, 2007 #7 Ιούνιος 17, 2007 απο τη στιγμη που μιλαει για οικονομικο μηχανημα και δεδομενου οτι η συνθεση εχει dvd-rw, το dvd-rom ακομα και για 16Ε τι το θελει?αν ειναι να τα δωσει ας τα δωσει καπου καλυτερα οπως σε μεγαλυτερο δισκο και καλυτερο τροφοδοτικο.και μιας και ειπαμε τροφοδοτικο, απο τα συγκεκριμενα thermatake εχω στειλει ήδη 2 για rma στους 4-5 μηνες ζωης τους.παποιο αλλο καλυτερο απλα επιβαλεται.
WAntilles Ιούνιος 17, 2007 #8 Ιούνιος 17, 2007 Όλα ωραία και καλά, αλλά:- Πάρε ένα ποιοτικότερο τροφοδοτικό- Τα NEC από την σειρά 4xxx και μετά έχουν φτηνοπλαστικέψει και αυτά. Ειδικά από τότε που έγιναν σειρά 7xxx και optiarc είναι του πεταμού. Πλέον σε DVD Writers εμπιστεύομαι μόνο Plextor.
Roulis Ιούνιος 17, 2007 Author #9 Ιούνιος 17, 2007 To κουτακι πιστευω ειναι μια χαρα και δε βρισκω αλλο καλυτερο στα $$ του.Για mobo χωρις SLI τα ιδιa $$ εχει οποτε... προτεινετε αλλο αν οντως δε χανω πολλα να παω σε chipset 430.PSU ΟΚ θα παρει ποδι παμε για HEROICHI WINDMILL PRO 420W 69ΕΓια dvd rw ουτε εγω εχω πορωθει με τα ΝΕC αλλα τα PIONEER που τα γουσταρω καπου διαβασα διαφορα περι αξιοπιστιας.LG sata λεει?Ευχαριστω για τη βοηθεια παιδες
cabrinha Ιούνιος 17, 2007 #10 Ιούνιος 17, 2007 Μερικοι που αγορασαν σατα ειχαν προβληματα. Παντως θεωρω χασιμο χρονου πλεον να ψαχνουμε εξονυχιστικα τα dvdrw. Εγω ειμαι με ενα προιστορικο btc και δεν ειχα ποτε προβλημα. Φυσικα κατι τετοιο δεν ειναι απολυτο ουτε ο κανονας αλλα πλεον οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Ισως να κοιτουσα καποιο που δεν θα εκανε πολυ θορυβο γιατι μερικα ακομα και σε μενα που δεν με ενοχλει ο θορυβος καθολου καταντουν εκνευριστικα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.