tsif Ιούνιος 18, 2007 #21 Ιούνιος 18, 2007 Σωστό και αυτό αλλά θα έχει τρομερές απόλειες.... καλύτερα να ψάξει για έτοιμο καλόδιο να ξεμπερδεύει..
s6_sot Ιούνιος 18, 2007 #22 Ιούνιος 18, 2007 Έτοιμο καλώδιο που από scart να δίνει 2 rca?? Δεν νομίζω να υπάρχει. Αλλά μου φαίνεται παράξενο να έχει μόνο 1 scart!
graphist83 Ιούνιος 20, 2007 #23 Ιούνιος 20, 2007 Φλε 17n το προβλημα σου σου θα ηταν πιο ευκολο εαν ελεγες τις διαθεσιμες εισοδους-εξοδους των συσκευων σου.Εφοσον εχεις το πακετο Nova 1 ο δεκτης πρεπει λογικα να ειναι ο panasat ird 990. Αυτος εχει μια εξοδο scart μια rca (composite) και 1 ζευγος rca για ηχο stereo.Αρα τα πραγματα ειναι απλα. Συνδεεις την tv με τον δεκτη με scart και το pc (καρτα tv) με το rca του δεκτη. Για ηχο θες ενα διπλο rca σε mini jack 3,5.(απο το δεκτη στη καρτα ηχου σου.) Δεν χρειαζεσαι ουτε ανταπτορες ουτε scart switces ουτε τιποτα αλλο εξειδικευμενο.
cabrinha Ιούνιος 20, 2007 #24 Ιούνιος 20, 2007 Φλε 17n το προβλημα σου σου θα ηταν πιο ευκολο εαν ελεγες τις διαθεσιμες εισοδους-εξοδους των συσκευων σου.Εφοσον εχεις το πακετο Nova 1 ο δεκτης πρεπει λογικα να ειναι ο panasat ird 990. Αυτος εχει μια εξοδο scart μια rca (composite) και 1 ζευγος rca για ηχο stereo.Αρα τα πραγματα ειναι απλα. Συνδεεις την tv με τον δεκτη με scart και το pc (καρτα tv) με το rca του δεκτη. Για ηχο θες ενα διπλο rca σε mini jack 3,5.(απο το δεκτη στη καρτα ηχου σου.) Δεν χρειαζεσαι ουτε ανταπτορες ουτε scart switces ουτε τιποτα αλλο εξειδικευμενο.οχι μια εξοδο εχει.:102:
graphist83 Ιούνιος 21, 2007 #25 Ιούνιος 21, 2007 Δυο εξοδους scart δεν εχει πισω αυτος?οχι μια εξοδο εχει.τι καλωδια χρειαζομαι για να τα συνδεσω με το pc?Η ερωτηση ηταν για 2 εξοδους scart.Εγω αναφερομαι για ολοκληρο το πισω πανελ. Πχ τα rca δεν αναφερθηκαν και αυτο ηταν και η λυση του προβληματος.(εαν παντα μιλαμε για τον panasat ird 990). Και το εθεσα ετσι γιατι παραλιγο να οδηγηθει ο ανθρωπος σε παραπανισιες αγορες....
cabrinha Ιούνιος 21, 2007 #26 Ιούνιος 21, 2007 Λαθος μου τοτε. Συγγνωμη και απο το φιλο αν τον μπερδεψα.
tsif Ιούνιος 22, 2007 #27 Ιούνιος 22, 2007 ...... Συνδεεις την tv με τον δεκτη με scart και το pc (καρτα tv) με το rca του δεκτη. Για ηχο θες ενα διπλο rca σε mini jack 3,5.(απο το δεκτη στη καρτα ηχου σου.) Δεν χρειαζεσαι ουτε ανταπτορες ουτε scart switces ουτε τιποτα αλλο εξειδικευμενο.Σωστά αν έχει πίσω rca εξόδους μπορεί να το κάνει έτσι .Θα μπορεί όμως να στέλνει ο δέκτης ταυτόχρονα σήμα και απο το scart και απο το rca?
graphist83 Ιούνιος 22, 2007 #28 Ιούνιος 22, 2007 Ναι γινεται, ταυτοχρονα λειτουργουν οι εξοδοι αυτες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.