17n Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2007 υπαρχει κανενας τροπος να συνδεσω την Νονa που εχω στην τηλεοραση με το pc,στο pc εχω καρτα τηλεορασης αν μπορεσω να κανω καμια πατεντα να μπορω να βλεπω και τα καναλια της Νονa?Υ.Σ η καρτα ειναι asus my cinema-p7131 hybrid Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 υπαρχει κανενας τροπος να συνδεσω την Νονa που εχω στην τηλεοραση με το pc,στο pc εχω καρτα τηλεορασης αν μπορεσω να κανω καμια πατεντα να μπορω να βλεπω και τα καναλια της Νονa?Υ.Σ η καρτα ειναι asus my cinema-p7131 hybridTo nova νομίζω έχει εξόδους video και audio. Από κει και πέρα τραβάς rca από nova και κοιτάς τι εισόδους έχεις στην κάρτα σου ή γενικά στο pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Θελεις να βλεπεις τα καναλια της νοβα ανεξαρτητα του τι παιζει εκεινη τη στιγμη στην τηλεοραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 16, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Οτι βλεπει ο αλλος να βλεπω και εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 16, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Αυτο ειναι ευκολο. Τραβας απο τη δευτερη εξοδο της νοβα δυο καλωδια (ενα ηχου, ενα εικονας) και τα συνδεεις στην καρτα ηχου και τηλεορασης αντιστοιχα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούνιος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Tί δέκτη εχεις ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 17, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 αυτον εχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 17, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Δυο εξοδους scart δεν εχει πισω αυτος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 17, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 οχι μια εξοδο εχει.τι καλωδια χρειαζομαι για να τα συνδεσω με το pc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xabikos Ιούνιος 17, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Με ένα τέτοιο μετατροπέα [noparse]http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702[/noparse]και τρία καλώδια rca νομίζω πως είσαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 17, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 οχι μια εξοδο εχει.τι καλωδια χρειαζομαι για να τα συνδεσω με το pc?Για να μην αχρηστεψεις την τηλεοραση οταν βλεπεις στον υπολογιστη θα χρειαστεις 2 εξοδους (μια να στελνει στην τηλεοραση και μια στον υπολογιστη).Kατι τετοιο λογικα θα σε καλυψει. Θα σου βγαλει δυο εξοδους που χρειαζεσαι απο τον αποκωδικοποιητη. Στη μια θα συνδεσεις το σκαρτ που εχεις στην τηλεοραση και στην αλλη θα βαλεις ενα ακομα που θα στελνει ηχο και εικονα στον υπολογιστη και στο τελος του οποιου θα πρεπει να βαλεις εναν ανταπτορα που να μετατρεπει τα 2 rca σε 1 minidin (για να στηλεις τον ηχο στην καρτα). Για την εικονα θα εχει σιγουρα υποδοχη η καρτα τηλεορασης οποτε και δεν χρειαζεται κατι αλλο. Ωστοσο επιβεβαιωσε το απο καποιον αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούνιος 17, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Με ένα τέτοιο μετατροπέα [noparse]http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702[/noparse]και τρία καλώδια rca νομίζω πως είσαι οκ.Δεν θα κάνει δουλιά με αυτό θέλει 2 εξοδους απο το scart..Kατι τετοιο λογικα θα σε καλυψει δεν δείχει τπτ...@17n ο καρτούλα σου τί εισοδο έχει ??? γιατί είδα κάτι παράξενα στο νετ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 17, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 video-in εχει,μου ειχε και κατι καλουδια στο κουτι το λεγομενο spider cable ετσι λεει πανω του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 17, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2007 Δεν ξερω γιατι δεν στο δειχνει. Ειναι ενας ανταπτορας που κανει το ενα scart περισσοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούνιος 18, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Νομίζω ότι δεν κάνει το ενα περισσότερα... αλλά μπορεις να βαλεις περισσότερες συσκευές και να στισ βγάλει σε μια είσοδο (scart)φυσικά να μην στέλνουν σήα όλες μαζί@17Ν καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα με δορυφορικά είδη και να σου δώσουν αυτό που χρειάζεσε.. και να τελιώνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
17n Ιούνιος 18, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 σωστος! ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Ιούνιος 18, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Καλά μόνο scart έχει από πίσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 18, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Καλά μόνο scart έχει από πίσω?Τι ήθελες hdmi από το κινέζικο καβουρδιστήρι της Nova? Ο παλιός πάντως που έχω έχει και rca και 2 scart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem_631 Ιούνιος 18, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Στην τελικη τραβας ενα καλωδιο κεραιας (αν εισαι πολυ μακρια) και βλεπεις απο UHF, VHF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Ιούνιος 18, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2007 Ε καλά όχι και hdmi αλλά μια rca είναι απαραίτητη!! Λοιπόν αν έχεις μόνο μια scart θα κάνεις το εξής... Θα παρεις έναν αντάπτορα scart (σαν αυτόν http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.751702) και 3 "Τ" rca. Έτσι από κάθε έξοδο του αντάπτορα θα έχεις 2 εξόδους. Μετά παίρνεις τα καλώδια που χρειάζεσαι και είσαι έτοιμος. Για ήχο στο pc θα χρειαστεις καλώδιο από rca σε minijack. Τώρα αν η τηλεόρασή σου έχει μόνο scart παίρνεις ακόμα έναν αντάπτορα και είσαι οκ!! Τώρα αν μετά από όλα αυτά φτάσει σήμα στην τηλεόραση να μου τρυπήσεις τη μύτη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.