Jump to content

Αλλαγη Drive Letter/Path

Warlord

Recommended Posts

παιδια προσφατα ειχα καποια προβληματα με το psu της υπογραφης τοποιο τελικα κ αλλαξα μενα ολοκαινουριο enermax infinity 720w. εντωμεταξυ μεχρι να διαπιστωσω πως το προβλημα στο pc ηταν το psu ειχα δοκιμασει διαφορα. οπως ναποσυνδεω εναν εναν σκληρους, να κανω συνεχως CMOS κλπ. τεσπα τελος καλο ολα καλα με το νεο psu. ομως τωρα στα windows(xp) εχουν ανταλλαξει γραμμα 2 απτους 4 σκληρους μου. με αποτελεσμα τα progs πουχα στον εναν(ο αλλος ηταν μονο για downloads) να μην ανοιγουν αφου τα windows βλεπουν λανθασμενο path. πηγα amdinistator tools>computer management>disk management εκανα παλι τα γραμματα τουμπα, ομως παλι το ιδιο προβλημα..μαλιστα τωρα μου λεει pls insert disk on drive E: που Ε εχω το master dvd-rom...

μπορω να τη γλιτωσω καπως μιας κ τα progs πουχα ηταν 500giga audio apps/VSTi? η αναγκστικα reinstall?

Οταν απο το disk management κανεις τις αλλαγες σου βγαζει καποιο λαθος? Αλλαζεις κατευθειαν στο γραμμα που θες το δισκο ή πρωτα σε καποιο ασχετο και μετα στο γραμμα που θελεις?

απλα μου λεει r u sure κ the programs may not respond(που ηδη δεν respond) Κλπ κλπ ναι βαζω πρωτα καποιο ασχετο γιατι αν παω να κανω κατευειαν την τουμπα κ βαλω του αλλου σκληρου το γραμμα μου λεει αυτο το γραμμα χρησιμοποιειται ηδη..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.