Jump to content

The ATI 2900 Series thread... (2900XT, 2900PRO,...)

Linos801442169065

Recommended Posts

Με εξάπινα έχεις σκοπό να την συνδέσεις και εσυ?Με γειά!!!Επίσεις άκουσα ότι η pro έχει περισσότερα heatpipes...Ισχύει?

• Replies 147
  • Created
  • Last Reply

Με εξαπινα, οπως ειχα και την XT.

Η καρτα μολις καρφωθηκε στο pc που ηταν η XT.

Το περιεργο ειναι οτι αφου ρυθμιστηκε η αναλυση στα 1680x1050 και μπηκα στο Catalyst Control Center βλεπω οτι την αναγνωριζει ως XT.

Ομοιως και στο device manager των Win XP.

Για να δουμε τι συμβαινει...

.......

Υ.Γ. Σιγουρα καποιοι (ονομα δε λεμε) θα με "βριζουν" που προλαβα ενα κομματακι τετοιο.Ακουτε JimmyFox και Tsif?:p

Θα γυρίσει ο τροχός..... και όταν θα bencharo με το καλό ..... θα μιλήσει ο quad.....:098: :098: :098: :098: αναμονή λοιπόν.....

Επίσεις άκουσα ότι η pro έχει περισσότερα heatpipes...Ισχύει?

Edit:

Πιθανον εχεις δικιο.

Θα την βγαλω να την ξαναδω απο κοντα.

Αν δεν κανω λαθος ειδα 3 heatpipes.

Θα γυρίσει ο τροχός..... και όταν θα bencharo με το καλό ..... θα μιλήσει ο quad.....:098: :098: :098: :098: αναμονή λοιπόν.....

Ελα εσυ με quad και 3sli (:098: ) {Φαντάζεσαι??ωραια δεν θα ήταν??}

ρε παιδιά έλεος!!! την είχα προπαραγγείλει από τη μέρα που την έβαλε το πλαίσιο κι ακόμα δεν ήρθε.... σήμερα πήραν τηλ το πρωί (δεν ημουν σπιτι) και ειπαν οτι θα τη στείλουν σήμερα και θα επιβαρυνθώ και 7ευρώ..

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ??????????????

συγγνώμη για το οφφτοπικ

ΜΕΓΙΕΣ οι καρτούλες στα παιδιά που τις πήραν :) :)

κ γιατι θα επιβαρυνθεις??

Κρατούσαν το φορτηγάκι που την μετέφερε στο Parking :046:

ή εφαγε καμια κλήση ο οδηγός ..Μην ξεχνας οτι αυριο ειναι και Σαββατο οποτε εχει και μπουζουκια να παει το crew (οδηγός + μεταφορείς)

χμμ. σημείωση: Δευτέρα είπαν θα έχω την κάρτα (:074: :011: )

τι να πω.. .:105: :)

Οσοι την πήρατε ξεζουμίστε την.!! :033:

να δούμε μέχρι που φτάνει

Υπάρχει καλή αφτερ-μαρκετ λύση για καλή αερόψυξη ???

Θα δοκιμασεις να την φλασαρεις σε ΧΤ ?

Ολοι βαζουν το bios της sapphire 2900 XT 512 με απολυτη επιτυχια.

Παιδιά, ντάξ....Μια 2900ΧΤ είναι με έκπτωση €156...

850/950 με το πρώτο boot και έπαιξε με τη μία. Ούτε τα ρεύματα δεν χαμήλωσαν φαίνεται... Χαλαρά φλασάρεται σε ΧΤ.

ρε παιδιά έλεος!!! την είχα προπαραγγείλει από τη μέρα που την έβαλε το πλαίσιο κι ακόμα δεν ήρθε.... σήμερα πήραν τηλ το πρωί (δεν ημουν σπιτι) και ειπαν οτι θα τη στείλουν σήμερα και θα επιβαρυνθώ και 7ευρώ..

ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ??????????????

συγγνώμη για το οφφτοπικ

ΜΕΓΙΕΣ οι καρτούλες στα παιδιά που τις πήραν :) :)

Μια και με έπιασαν οι ζήλιες πήγα πριν καμιά ωρά από πλαίσιο να πάρω και εγώ μια αλλά το πρωί που έφεραν 4 τους έφυγαν αμέσως.....Ο υπάλληλος μου είπε ότι θα φέρουν την Δευτέρα Gecube αλλά στα 207ε αν θυμάμαι καλά ....

οπότε μάλλον μια τέτοια θα σου έρθει και όχι sapphire

οπότε Δευτέρα τα νεότερα....

Ρε παιδια γιατι να την κανετε ΧΤ?

Απο εγκυρες πηγες εχει ακουστει οτι καποιες PRO ειναι πιο γρηγορες απο ΧΤ clock pre clock λογω μνημων με χαμηλοτερα timinigs.

Δεν ξερω αν ισχυει και για τις Sapphire. Ξερει κανενας αν οι Sapphire XT και PRO εχουν τις ιδιες μνημες?

Μια και με έπιασαν οι ζήλιες πήγα πριν καμιά ωρά από πλαίσιο να πάρω και εγώ μια αλλά το πρωί που έφεραν 4 τους έφυγαν αμέσως.....Ο υπάλληλος μου είπε ότι θα φέρουν την Δευτέρα Gecube αλλά στα 207ε αν θυμάμαι καλά ....

οπότε μάλλον μια τέτοια θα σου έρθει και όχι sapphire

οπότε Δευτέρα τα νεότερα....

Gecube????????? συγγνώμη αλλά δεν παράγγειλα Gecube.... επίσης η κάρτα είπαν ότι έφυγε σήμερα.. έφεραν gecube σήμερα..? για να δούμε τι θα δούμε:011:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.