Jump to content

Προτασεις για αναβαθμιση..

BoNito1442169110

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οπως λεει και ο τιτλος ψαχνομαι για αναβαθμιση , και θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας.Χρησιμοποιω εδω και ενα χρονο το συστημα τις υπογραφης μου χωρις κανενα προβλημα , αλλα πιστευω εχει ερθει ο καιρος να του κανω αλλαγες.Για να μπω κατευθειαν στο θεμα θελω να αλλαξω τα 4 βασικα κομματια... 1)Μητρικη , 2)Επεξεργαστη , 3)Μνημες , 4)Καρτα Γραγικων

Θελω μικρο κοστος , διοτι το μηχανημα θα δουλευει κανονικα μεχρι Σεπτεμβρη , και μετα ανα 4 μηνες λογο σπουδων στο εξωτερικο.

Με μια γρηγορη ματια σκευτηκα αυτα::024:

1)Mητρικη: EVGA nForce 650i Ultra

2)Επεξεργαστης: Intel Core 2 Duo 6320@1.86

3)Μνημες: Team Elite800Mhz(2x1gb)

4)Καρτα Γραφικων:Albatron 8600 GTS 256MB HDCP

Κοστος:507 euro

O/C θα υπαρξει μονο στον επεξεργαστη και χαλαρο(Μεχρι να αρχησουν τα δυσκολα)

Αξιζει?Τι προτεινετε?

Ευχαριστω!:)

edit:τα κομματια που θα αγοραστουν θα προστεθουν στο προηγουμενο συστημα.

Εγώ πιστεύω οτι αφού θα φυγεις για σπουδές και θα έρχεσαι στις διακοπές δεν θα αξιζε να αναβαθμιστείς μιας και το μηχάνημα ειναι 1 έτους για το λόγο οτι δεν θα το χαρείς εκτός αν δεν σε καλύπτει.

Σεπτέμβρη αρχίζουμε? Αντε με το καλο :)

Μηπως να συγκεντρωνες λιγα χρηματα παραπανω και να κοιτουσες καποιο φορητο?

Εγώ λέω αφού πας σε Intel, πάρε και μητρική με chipset Intel. Το i965 είναι πολύ καλή επιλογή.

Όσο για τη λύση του φορητού, είναι αρκετά καλή για την περίπτωσή σου.

το φορητο εχει αλλο λογαριασμο..!θα πουλησω και τα παλια οποτε δεν ειναι τοσο ακριβως το κοστος!

@Jimmy:<- μπορεις να μου προτεινεις καποιο μοντελο ?

edit: Οσο για φορητο επισης εχω ψαξει και κανα 1-2 με ενδιαφερουν αλλα και παλι δεν με εντυπωσιαζουν.!(και σε μαγαλες τιμες)

Mια αρκετά καλή μητρική στα ίδια περίπου χρήματα....

Αξιόπιστη και κλοκάρει ΤΡΕΛΑ....

GA-965P-S3

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.