Jump to content

Emergency!

@phonekiller

Recommended Posts

λοιπόν ναι πράγματι βράζει εκεί μέσα ο τόπος..αλλα όχι και πάρα πολύ...το μονο που ζεστένεται πολύ είναι ο σκληρός δίσκος γύρω στους 54max κελσίου πάντα...ο επεξεργαστής γύρο στους 50 και το chip τις mobo πάντα 19-22 ποτε παραπάνω...

και το pc δεν είναι ποτε κλειστό επειδή βάζω τα χερια μου όλη την ώρα (που λέει ο λόγος) εκεί μέσα η μια πλευρά του κουτιού είναι όλη ανοιχτή και φαίνονται τα άντερα του :p απλά είναι διπλα σε μια ξύλινη επιφάνεια του γραφείου που το κλίνει κάπως και υπάρχει αρκετή ζεστη, δηλαδή σήμερα το ξύλο ήταν σχετικά ζεστό. αλλα και πάλι είναι 2 much να κολλάει.. αυτά αντέχουν μέχρι και τους 100 πιστεύω...σκέφτομαι τώρα...αν έβαζα το 250 αρι τροφοδοτικό στην κάρτα αποκλιστικά?

19 το chipset; Δεν νομίζω, οι θερμοκρασίες είναι προφανώς μεγαλύτερες.

Bios update και έλεγχος θερμοκρασιών με το SpeedFan.

hmmm...έκανα το εξής..έβαλα ένα ανεμιστήρα μεγάλο δωματίου ακριβώς πάνω στο ανοικτό μέρος του κουτιού του pc και στόχευε μέσα στο κουτί...το αποτέλεσμα ήταν να μην είναι καθόλου ασταθές το σύστημα και όλα ok...αλλα lol δεν μπορώ να το έχω εκεί όλη την ώρα αυτό το πράμα...τι προτείνετε;

thanks =)

Η κοβεις το κουτι και βαζεις ανεμηστηρια

ή

Κάνεις ενα ακομα εξοδο και αγοράζεις καινούριο κουτί.

και ναι πλέον είμαι σίγουρος αυτό οφείλεται στο ότι ζεσταίνεται ο σκληρός δίσκος με αποτέλεσμα να ζεστάνει όλο το pc και να κολλάει...με τον ανεμιστήρα που κατεβάζει τη θερμοκρασία του δίσκου στους 41 βαθμούς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, μόλις τον σταματήσω το ανεμιστήρα και περνούν 15-20mins freezarei. οποτε κάτι πρέπει να κάνω στο HD :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.