Jump to content

Τελικά δε με θέλουν οι οθόνες μου... help me!!!

Makis Hourdakis

Recommended Posts

Φχαριστώ πολύ ρε ARK αλλά δεν χρειάζεται... Μια καινούρια εμπειρία θα είναι κι αυτό. Όπως είπα πιθανότατα θα αλλάξω οθόνη φέτος οπότε και να μου δώσεις τη 17άρα, θα μείνει στο ράφι πάλι. Ευχαριστώ πάντως. :)

Προσπάθησα να την ανοίξω αλλά δεν τα κατάφερα. Είχε απλώς δυο βίδες και μετά ένα περίεργο σύστημα που δεν κατάφερα να αποκωδικοποιήσω (spc σωστά το έγγραψα; ). Εν τω μεταξύ φωνάζω τον πατέρα μου μπας και του 'ρθει καμιά φλασιά και η συζήτηση είχε ως εξής:

Εγώ: ’μα μου βρείς πως ανοίγει αυτό το πράμα σε παραδέχομαι.

Αυτός: Έλα μωρέ Μάκη τώρα! Ασχολείσαι με *beep*. Να μου την αφήσεις να την πάω στο Γιάννη (Ηλεκτρονικός). Στην τελική να σου δώσω από Δευτέρα λεφτά να πας να πάρεις μια TFT. Πόσο έχουν τώρα; 200;

Εγώ σκάω στα γέλια εδώ.

Αυτός: Ε πόσο έχει τώρα ρε Μάκη μια TFT;

Εγώ: 400 τουλάχιστον (που να του πώ του ανθρώπου οτι η L568 κάνει 700; )

Σημειωτέον οτι αυτό το πράγμα μου το λέει εδώ και δυο χρόνια. Να πας τα Χριστούγεννα/Πάσχα/Καλοκαίρι να πάρεις μια TFT.

Τέσπα, το καλό που βγήκε από αυτή την ιστορία είναι οτι έφαγε κάμποσο κούνημα η οθόνη και έχω τώρα άλλη μια περίοδο χάριτως... Εν τω μεταξύ μου φαίνεται αφύσικη η εικόνα τώρα που είναι κανονικά τα χρώματα... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.