Jump to content

ups

sundance

Recommended Posts

μιλας για 3 προιοντα με τεραστια διαφορα τιμης.

το αθορυβο δεν ειναι και παντα καλυτερο.

τα 279Ε του APC ναι μεν θα σου δωσουν κατι ποιοτηκο, αλλα μονο 750VA.

με τα ιδια λεφτα αγοραζεις το 2000 της mustek.

To αριστερο το accupower πανω κατω ιδιο με το mustek ειναι. Οσο αφορα το θορυβο τωρα αν παρεις κατι σε 800VA τουλαχιστον το mustek σε αυτα τα VA δεν εχει ανεμιστηρακι. Με το Mustek 1000VA ως κατοχος μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος.

απλα μου ειπαν οτι το mustek βγαζει εναν σπαστικο ηχο...

ισχυει?

αν ειναι αθορυβο θα παρω αυτο το οποιο ειναι και καλο και φτηνο.

Εγω εχω το MGE Nova 1100 και ειμαι υπερευχαριστημενος.

Μωρε κι εγω ευχαριστημενος ειμαι, αλλα εχει φουρφουρα που σου σπαει τα νευρα... Απο τους πλεον ενοχλητικους θορυβους στον υπολογιστη μου και υποψην οτι συνεχιζει ακομα κι οταν ειναι κλειστος ο υπολογιστης. Σταματαει μονο οταν κλεισεις το ups.

Εκτος κι αν κανεις ταρζανιες με αλλαγη σε αλλο ανεμιστηρι...

Δεν θα το συνιστουσα.

Δεν είναι και τόσο θορυβόδες το ανεμιστηράκι του (MGE 1100).. μου το είχε φέρει ενας φίλος να του κάνω moda και να του βάλω πιο αθόρυβο ανεμιστηράκι στα πλάγια του κουτιού , αλλα δεν αξιζε να το χαλάσω για τόσο λίγο θόρυβο. Στο θέμα μας πάντως, τα mustek ειναι πολύ καλα ups, όχι πως δεν θα σου πρότεινα να δεις και το MGE 1100, για το οποιο αναφέρθηκα πριν...

Δεν είναι και τόσο θορυβόδες το ανεμιστηράκι του (MGE 1100).. μου το είχε φέρει ενας φίλος να του κάνω moda και να του βάλω πιο αθόρυβο ανεμιστηράκι στα πλάγια του κουτιού , αλλα δεν αξιζε να το χαλάσω για τόσο λίγο θόρυβο. Στο θέμα μας πάντως, τα mustek ειναι πολύ καλα ups, όχι πως δεν θα σου πρότεινα να δεις και το MGE 1100, για το οποιο αναφέρθηκα πριν...

Νταξει παιδια, ειναι γνωστο οτι ο θορυβος ειναι ψιλουποκειμενικο θεμα. Και τελειως αθορυβο να ειναι το pc σου, αμα μενεις φατσα στην Πανεπιστημιου, δεν προκειται να σε ενοχλει το Mge1100.

Οπως και να εχει παντως το ζητημα, ΔΕΝ ειναι αθορυβο ups που ζηταει το παιδι σε καμμια παριπτωση.

Οι λογοι που δεν το εχω σουταρει ειναι γιατι α) δεν κοιμαμαι στο δωματιο που ειναι το pc, και β) γιατι το φουρφουρι της Χ1900ΧΤ στα παιχνιδια καλυπτει τον θορυβο απο το MGE.

Σαν ups κραταει το συστημα μου μια χαρα παντως και ειναι πολυ καλο value for money οπως και τα mustek

Yπερβολικο αυτο με το ανεμηστιρακι,συνεχεια το λετε,το εχετε ακουσει ποτε η σας το ειπαν,εκτος και αν επεσα σε αθορυβο κομματι εγω.Εχω αποσυνδεσει καθε ανεμιστηρα στο κουτι λογω θορυβου μιας και το εχω καμπριο εδω και κατι μηνες,οσο ακουv τους δισκους ακουγεται και το MGE.Εν αναγκη πριν το αγορασετε βαλτε το να το αναψουν,παντα σταθερες στροφες ακομα και οταν πεσει το ρευμα.Προσωπικα το κατατασω στα αθορυβα μιας και αυτο που ακουγεται δεν ειναι το ανεμιστηρακι του αλλα η ροη αερα οσοι το παρατηρησατε.Τωρα αν κοιμαστε με το ups στο μισο μετρο οκ θα το ακουτε(οπως και ολα τ αλλα) αλλα στα 2-3μετρα δεν......

απλα μου ειπαν οτι το mustek βγαζει εναν σπαστικο ηχο...

ισχυει?

αν ειναι αθορυβο θα παρω αυτο το οποιο ειναι και καλο και φτηνο.

ειλικρινα στο δικο μου το 1400 δεν ακουω τιποτα

Έχω mustek 1000...

Όταν φορτίζει ή όταν πέσει το ρεύμα και λειτουργούν οι μπαταρίες ως παροχή ρεύματος, κάνει φασαρία... Όπως και να το κάνουμε...

Σε idle status είναι υποφερτό... Ίσα που το ακούς...

Το έχω τοποθετήσει σε απόσταση ενός μέτρου από εκεί που κάθομαι...

Τώρα που έχει τελειώσει η εγγύησή του θα αλλάξω το ανεμηστηράκι που έχει με κάτι πολύ πιο ήσυχο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.