Jump to content

abit aw9d max

power636

Recommended Posts

λοιπον αλλαξα την p5b deluxe wifi και εβαλα μια abit aw9d max.ακομα ειμαι στο ψαξιμο αλλα εχω μερικες αποριες. 1... δεν υπαρχει το cpu temp ειναι disable.to τσεκαρω απο βιος αλλα γραφει N/A.

2....το πηγα εχθες 3000mhz. και σημερα που το ανοιξα ηταν παλι μαμα.

3....χρειαζοταν να κανω format αφου αλλαξα μητρικη.????

4...αν καποιος την εχει δουλεψει χρειαζετε περισοτερο ρευμα απο τις asus?????

5....στο cpuz μου δειχνει 8χ για την καρτα μηπως επειδη εχω crossfire και το κατεβαζει???και χωρις τα λινκ για τις καρτες παλι 8χ διαβαζε .δεν δοκιμασα με μια καθως το ολο κυκλωμα ειναι λιγο περιεργο.

θα ηθελα τις συμβουλες απο οσους γνωριζουν.

...............μερικα 3dmark που ετρεξα εστω και ετσι η διαφορα απο την deluxe ειναι μεγαλη

Για το 2 βαλε καινουριο bios γιατι αν εχει το παλιο εκανε reset τα settings οταν το σβηνεις και γυρναει στα default για το 3 οχι για το 4 δε ξερω σε 975 ειχα crossfire και μου φαινετε 8x τις τρεχει το chipset.

Για το 2 βαλε καινουριο bios γιατι αν εχει το παλιο εκανε reset τα settings οταν το σβηνεις και γυρναει στα default για το 3 οχι για το 4 δε ξερω σε 975 ειχα crossfire και μου φαινετε 8x τις τρεχει το chipset.

οκ εκανα update το βιος και εστρωσε......παντως πολυ παραξενο ισα που περναω τα 3 ghz ενω με p5b deluxe ειχα 3,8 stable. θελω τη βοηθεια σας γιατι δεν την βλεπω να κλοκαρει και πολυ.

Το 975 δε προκειτε να φτασει 475 χωρις σοβαρα mod στη μητρικη,δεν ηταν καλη ιδεα η αλλαγη chipset με αυτον το επεξεργαστη λογο χαμηλου multiplier καλυτερα να επιστρεψεις στο 965.....

κριμα γιατι βοηθαει πολυ τις καρτες .παντως ειμαι διατεθημενος και για mod (και οι προηγουμενες τα ιδια επαθαν )αλλα δεν ξερω ποσο ΣΟΒΑΡΑ εννοεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.