ageliusdemifanus Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 Παίδες, βοήθεια! Χθες μου έπεσε πολύ νερό στον υπολογιτή(λάπτοπ) πάνω στο πληκτρολόγιο κηρίως. Δεν μου έκοψε να τον κλείσω, παρά να πάρω το πιστολάκι ιγα σστέγνωμα και να το σκουπίσω. Αυτό μετά από 20 περίπου λεπτά, έκανε 1 ρεστάρτ, και χωρίς να ολοκληρωθεί, έσβησε ο υπολογιστής και από τότε δεν ξανανοίγει!Να σημειώσω ότι έχωντας τον λάπτοπ στην πρύζα δεν ανάβει ΄φωτεινή ένδειξη(μπροστά) παροχής ρεύματος και γενικά όλο το πισι είναι νεκρό!Δεν είδα όμως καθόλου καπνό,΄ούτε μύρησε κάτι για να πώ ότι κάηκε τίποτα!Ότι ξέρετε, πλιζ πείτε μου γιατλι λεχω φρηκάρει.
Linos801442169065 Ιούνιος 12, 2007 #2 Ιούνιος 12, 2007 Κακα τα μαντατα δυστυχως.Αμεση κινηση σου θα επρεπε να ειναι το εξης:1.Απευθειας κλεισιμο.2.Γυρισμα αναποδα, δλδ με το keyboard προς τα κατω.3.Πιθανο στεγνωμα ή μια βολτα μεχρι το service.Αληθεια τι μαρκα ειναι το φορητο σου?
ageliusdemifanus Ιούνιος 12, 2007 Author #3 Ιούνιος 12, 2007 acer είναι! δεν μ λέτε να ξέρω όμως πάνω κάτω να μην με πιάσουν μαμ@κα στο σέρβις????τι μπορεί να φταίει?λέτε αν το αφήσω καιρό για να φύγει εντελώς η υγρασία να λειτουργήσει????
ilion10 Ιούνιος 12, 2007 #4 Ιούνιος 12, 2007 απο το να το πας στην acer ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις λίγο νομίζω....
MadCatMk21442169156 Ιούνιος 12, 2007 #5 Ιούνιος 12, 2007 Πιστολάκι αμέσως!Καν'το αρκετή ώρα και δοκίμαζε μέχρι αύριο..Μετά πάνε από κει που το πήρες και κάνε την πάπια lol.
didicola Ιούνιος 12, 2007 #6 Ιούνιος 12, 2007 acer είναι! δεν μ λέτε να ξέρω όμως πάνω κάτω να μην με πιάσουν μαμ@κα στο σέρβις????η ιταλια ειναι κοντα με super fast ....οπως ελεγε και η Ζουμπου shit high and watch....
tacticalcube138 Ιούνιος 12, 2007 #7 Ιούνιος 12, 2007 acer είναι! δεν μ λέτε να ξέρω όμως πάνω κάτω να μην με πιάσουν μαμ@κα στο σέρβις????Μάγος είσαι;;
iannai Ιούνιος 12, 2007 #8 Ιούνιος 12, 2007 Τις κινησεις που εγραψε ο Linos80 δλδ κλεισιμο, αναποδα στεγνωμα τις ειχα δει καποτε σε video-παρουσιαση για καποιο laptop...το οποιο μετα ανοιξε κανονικα!! Το θεμα, συμφωνα με την παρουσιαση ειναι ποσο βαθεια θα παει το νερο και το σημαντικοτερο που....
regent1442169115 Ιούνιος 12, 2007 #9 Ιούνιος 12, 2007 λέτε αν το αφήσω καιρό για να φύγει εντελώς η υγρασία να λειτουργήσει????Εγώ πάντως αυτό θα έκανα. Θα το άφηνα καμιά μέρα σε ζεστό και ξηρό μέρος (όχι όμως εκτεθειμένο στον ήλιο) και θα ξαναπροσπαθούσα. Σου εύχομαι καλή επιτυχία και από δω και πέρα "όχι ποτά, όχι φαγητά πάνω από τα φορητά για να χαίρεσαι το σύστημα σου για πολύ καιρό"
manolis1442169134 Ιούνιος 12, 2007 #10 Ιούνιος 12, 2007 Και εγώ πριν απο 3 μήνες περιπου ειχα ενα ατυχημα με ενα μπουκάλι νερό αλλα εκανα ακριβώς και ενστικτωδώς αυτά που ειπε ο Linos. Τράβηγμα μπρίζας(ευτηχως που δεν ηταν πανω η μπαταρία) αναποδογύρισμα, βγαλσιμο πληκτρολογίου και μπιστολάκι απο μακριά ολο το βράδυ... Την εβγαλε μια χαρά. Αλλα ειναι να μην σου κατσει. Να φανταστείτε ποτε δεν εβαζα καπακι σε μπουκάλι και 1 χρονο τώρα με τον φορητό ΔΕΝ υπάρχει μπουκάλι στο 1.5 μέτρο χωρίς καπάκι. [off topic] "όχι ποτά, όχι φαγητά πάνω από τα φορητά για να χαίρεσαι το σύστημα σου για πολύ καιρό" Κατι σαν το οχι σκουπιδια, οχι πλαστικά σε θαλασσες και ακτές ? [/off topic]
Linos801442169065 Ιούνιος 13, 2007 #11 Ιούνιος 13, 2007 Η τακτικη του να κανεις την παπια δεν ειναι σωστη.Ο,τι εγινε εγινε. Δυστυχως εισαι ατυχος.Πλεον το μηχανημα θα αρχιζει να οξυδωνεται να σαπιζει απο μεσα προς τα εξω. Το προβλημα σο ειναι στην κεντρικη πλακετα (motherboard) και πιθανον σε μικροτερα πραγματακια (πχ keyboard, touchpad).Σε καμια περιπτωση δεν αξιζει να το φτιαξεις γιατι η τιμη που θα ακουσεις θα αγγιζει (ή αν προκειται για ακριβο μοντελο μπορει και να ξεπερναει) την τιμη ενος καινουριου laptop.
ageliusdemifanus Ιούνιος 16, 2007 Author #12 Ιούνιος 16, 2007 thanks παίδες...το άφησα και δεν έγινε τίποτα...ρώτησα για να το φτιάξω και μου είπαν ότι όντως, δεν συμφέρει...προς το παρόν με τον προπολεμικό pc του μπαμπά! :-)!!!! thanks και πάλι και να θυμάστε-->το νερό κάνει κακό στην υγεία...των pc!!!
nivas Ιούνιος 16, 2007 #13 Ιούνιος 16, 2007 Είχα δει ένα βιντεο όπου ο τύπος έριχνε επάνω πορτοκαλαδα κρασι και νερό και στην συνέχεια έκανε το ηυ να δουλεύει μια χαρά. Το μυστικό είναι να πλένεις όλα τα μέρη του με απιονισμένο νερό. Αυτό θα αποτρέψει την οξείδωση θα καθαρίσει την μητρική και όλα θα δουλεύουν καλά. Φυσικά όλα αυτά με την λογική ότι δεν έχει καεί τίποτα ή δεν έχει ήδη παθει κάποια ανεπανόρθωτη βλάβη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.