stratosmath Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 Καλημέρα σε όλους.Μόλις χτές αγόρασα τα καινούρα μου ηχεία. μόλις έκανα την σύνδεση και προσπάθησα να τα δοκιμάσω βρέθηκα μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.Τα ηχεία κάνουν συνεχείς διακοπές και δεν πάιζουν σχεδόν ποτέ όλα μαζί.Είναι συνδεδεμένα αναλογικά με τα τρία βυσματάκια και για κάρτα ήχου χρησιμοποιώ αυτήν της μητρικής. Η μητρική μου είναι η Striker Extreme κει έχει την κάρτα ήχου ξεχωριστά.Τι μπορεί να φταίει;Θα καταφέρω να ακούσω τον ήχο μου σωστά;Παρεπιπτόντως το Controller είναι μονίμως ζεστό.Περιμένω βοήθεια!Ευχαριστώ εκ των προτέρων
CmoS Ιούνιος 12, 2007 #2 Ιούνιος 12, 2007 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=31346&page=4
stratosmath Ιούνιος 12, 2007 Author #3 Ιούνιος 12, 2007 Λες να είναι απο αυτήν την παρτίδα και τα δικά μου;θα πάω απο το Πλαίσιο να δω τι θα γίνει.Θα τους βάλω να δοκιμάσουνε τα καινούρια και μετά θα τα πάρω
CmoS Ιούνιος 12, 2007 #4 Ιούνιος 12, 2007 Μαλλον ναι..Δε νομιζω παντως πως θα δεχτουν να τα δοκιμασουν...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.