Alexanderpet Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2007 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙΑΣΜΕΝΟ ΤΟ PC ΜΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΙΤΚΟ ΜΟΥ (ΜΑΡΚΑ ΜΕ ΕΚΑΨΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΤΟΤΕ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ PC ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΑΝ ΕΒΑΖΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ Α ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΟFFICΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ?ΕΧΩ:ATHLON 2400+MOTHERBOARD: QDI KYDOZ7 SERIES2*256 RAMATI 9200 128MB RAMWD80GB
maddoctor Ιούνιος 12, 2007 #2 Ιούνιος 12, 2007 Και τροφοδοτικό? Πόσα Watt? Είδες τι λέει ο Event Viewer αφού τον ανοίξεις πάλι?Α, και μην γράφεις με κεφαλαία σε παρακαλώ.
Alexanderpet Ιούνιος 12, 2007 Author #3 Ιούνιος 12, 2007 Το παλιό το τροφοδοτικό μου ήταν 300 Watt το καινούργιο είναι 400 Watt.O event viewer μου έδειξε ότι απλά έγινε υπερθέρμανση και μετά έκλεισε και είμαι σίγουρος ότι ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή δουλεύει κανονικά. Πάντως δοκίμασα να τρέξω το sandralite αλλά μετά από μερικά δευτερόλεπτα κλείνει. Φαντάσου ότι ο υπολογιστής σβήνει όταν ανοίγω το Opera.
maddoctor Ιούνιος 12, 2007 #4 Ιούνιος 12, 2007 Από θερμοκρασίες πως πας? Κάτι μου λέει ότι εκεί μέσα ή είναι φούρνος ή έχει επιλεγεί κάτι στην μητρική να κλείνει σε κάποια θερμοκρασία και αυτή η θερμοκρασία είναι χαμηλά.
Alexanderpet Ιούνιος 12, 2007 Author #5 Ιούνιος 12, 2007 To bios είναι σωστά ρυθμισμένο να κλείνει τον υπολογιστή οταν η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι 70 βαθμούς κελσίου.Πάντως μέσα στο κουτί η αλήθεια είναι οτι αναπτύσεται παρα πολύ μεγάλη θερμοκρασία για καποιο λόγο αν και η ψύκτρα του επεξεργαστή δουλεύει κανονικα.
tacticalcube138 Ιούνιος 12, 2007 #6 Ιούνιος 12, 2007 Προφανώς έχεις παλιό κουτί, το οποίο είναι τελείως κλειστό. Καλό θα ήταν να φροντίσεις ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα ανεμιστηράκι στο πίσω μέρος του κουτιού που θα βγάζει αέρα προς τα έξω.
cabrinha Ιούνιος 12, 2007 #7 Ιούνιος 12, 2007 To bios είναι σωστά ρυθμισμένο να κλείνει τον υπολογιστή οταν η θερμοκρασία του υπολογιστή είναι 70 βαθμούς κελσίου.Πάντως μέσα στο κουτί η αλήθεια είναι οτι αναπτύσεται παρα πολύ μεγάλη θερμοκρασία για καποιο λόγο αν και η ψύκτρα του επεξεργαστή δουλεύει κανονικα.Βαλε το bios να μην σβηνει τον υπολογιστη σε καποια θερμοκρασια και δες αν συνεχιζει να το κανει. Αν δεν συνεχιζει τοτε αφησε το ετσι και ανοιξε το πλαινο παραθυρο στο κουτι ωστε να κυκλοφορησει λιγο ο αερας.
Alexanderpet Ιούνιος 17, 2007 Author #8 Ιούνιος 17, 2007 Παρατήρησα σήμερα ότι το bios εχει θερμοκρασία κλεισίματος υπολογιστή τους 100 βαθμούς Κελσίου αλλά αυτό που μου έκανε εντύπωση έιναι ότι στα πρώτα λεπτά λειτουργίας του ο επεξεργαστής έχει 90 βαθμούς Κελσίου αν και η ψύκτρα δουλεύει κανονικά (5600 rpm). Μήπως τελικά έχει καεί ο επεξεργαστής;
tacticalcube138 Ιούνιος 17, 2007 #9 Ιούνιος 17, 2007 Αν είχε καεί ο επεξεργαστής αγαπητέ δεν θα ξεκίναγε καν το PC. Είναι φανερό ότι το εσωτερικό του κουτιού σου έχει μετατραπεί σε κλίβανο, πρέπει να κάνεις κάτι γι' αυτό και επίσης να ελέγξεις την ψύκτρα του επεγεργαστή (σκόνες, θερμοαγώγιμη πάστα).
Simon1442169120 Ιούνιος 17, 2007 #10 Ιούνιος 17, 2007 Μάλλον έχει κουνηθεί η ψύκτρα. Ξανατοποθέτησέ την βάζοντας καινούρια πάστα, όχι πολύ, ένα πολύ λεπτό στρώμα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.