Jump to content

Τρεμόπαιγμα!

@phonekiller

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν πήρα αυτήν την lg η οποία είναι συνδεδεμάνη πάνω σε μια 9200 se analog μιας και δεν βγάζει dvi out...δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Για native ανάλυση ούτε με σφαίρες

δεν μπορώ ούτε για 5 δευτερόλεπτα να το φτιάξω και να μην κάνει οριζόντιες γραμμές (τουλάχιστον κάθετες δεν κάνει) σε άλλη ανάλυση ώπος 1024χ768 είναι κάπως πιο οκ αλλά και πάλι πετάει κάτι οριζόντιες που και που...βασικά native είναι πολύ οραία αλλά παίζει μόνο με γραμμές (με την καλύτερη ρύθυση σε native βγάζει ανα 2 sec οριζοντιες γραμμές, το οποίο είναι σπαστικό).

τι είναι αυτό; να τους την γυρίσω?

Την δοκίμασες και σε άλλο pc (με άλλη vga) και κάνει τα ίδια? Αν ναι τότε είναι άλλον ο οθόνη ελαττωματική.

Για παίξε λίγο με το refresh rate, επίσης προτίμησε quality σε σχέση με performance. Πάντως η κάρτα μου φαίνεται αδύναμη για φουλ υποστήριξη (αναλύσεις και refresh rate) σε 22άρα οθόνη και μάλιστα wide.

hmm τώρα στα 1024χ768 @ 60hz δεν έχει πρόβλημα, αλλά δεν είναι native...

το άλλο pc είναι αλλού και δεν μπορώ την δοκιμάσω εκεί...

Εμένα μου έκανε παλία σε crt κάτι πράγματα σαν 'ζαρώματα' και όσο ανέβαζα το rate τόσο χειροτέρευε. τελικά η κάρτα έφταιγε και όχι η οθόνη.

Μάλλον είναι καιρός για καινούρια vga.

Άλλωστε δες και το ενδεχόμενο της ασυμβατότητας γιατί η 9200 είναι αρκετά παλιά κάρτα.

Και φίλος μου με χ700 είχε τέτοιο πρόβλημα αλλά με CRT οθόνη, αλλά όταν έβαλε 60Hz δούλευε κανονικά. Bάλε 60Hz στην κανονική ανάλυση της οθόνης, θα κάνει πάλι το ίδιο;

ΒΤW η οθόνη σου θα δούλευε ποιο σωστά αν είχες κάποια καλύτερη κάρτα (έστω NVIDIA 6xxx 7xxx 8xxx η ATI x600 και άνω)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.