Jump to content

Evga 680i Sli S.O.S

Death1442169203

Recommended Posts

Θα τρελαθώ.Έχω την evga 680i sli kai pano tis forao tis OCZ2N1066SR2GK τις

γνωστές σε όλους sli.Της έτρεχα σε sli auto 1066 μέχρι που κάποια μέρα η μια νέκρωσε-κάηκε.Λέω έκατσε θα ήταν προβληματική.Πάω στο Πλαίσιο τις κοιτάνε τα παιδιά όντως η μία ήταν νεκρή.Αφού μου έγινε αμέσως αντικατάσταση πάω της βάζω, όλα καλά.΄Ελα όμως που μετά απο 3 εβδομάδες αρχίσαν τα περίεργα(μπλέ οθόνες,κολήματα κτλ.).Μετά απο μια έρευνα στα forum είδα οτί πολλοί είχαν το ίδιο πρόβλημα και η μόνη λύση ήταν να κατεβάσω το fsb στα 800.

Όλα καλά απο τότε μέχρι εχθές, είχα μια BSOD και μετά το ενοχλητικό μπίπππ και C1 error. Με λύπη είδα ότι πάλι το ενα dimmaki είχε πεθάνει.Και λέω τώρα--έλεος--δηλαδή τη μνήμη να τις φορέσω και να φανταστείτε οτι το συγκεκριμένο κιτ το αναφέρει σαν προτεινόμενο η EVGA στο Site της.Λάβετε υπόψην οτί φοράω στη μητρική και το τελευταίο bios update P28.

Παιδιά πραγματικά θέλω τα <<Φώτα>> σας.!!!!!!

:105: :105: :105: :105: :105: :105: :105: :105: :105:

Έχω προσανατολιστεί να πάρω τις 800αρες αλλά ποιές;;;;

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=924296

Ισως οτι καλυτερο υπαρχει σε 800αρες.Αλλα εγω στη θεση σου θα κραταγα τις μνημες που εχεις και θα επενδουσα σε μια πιο λιγοτερο παραξενη μητρικη.

Η abit που προτεινει ο Γιωργης πανω ειναι μια πολυ καλη μητρικη και δεν εχει ακουστει τπτ οσο αφορα την λειτουργια της.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.