Jump to content

Καινούρια κάρτα σε παλίο μηχανιμα...hmm

@phonekiller

Recommended Posts

If you installed a 1.5 V AGP board in one of those old motherboards, which only had 3.3V output, both the video card and the motherboard could burn!

Απόσπασμα από το πρώτο link που σου παρέθεσα και σου ανέφερα να διαβάσεις την πρώτη παράγραφο.

όπως λέει "which ONLY had 3.3v output", εμενα είναι universal και παίζει και σε 1.5v στα 2x και 4x συνεπώς είναι ψιλό άκυρο αυτό περί burn (με βάση τι λογική μου)

πάντως πράγματι το χάσμα είναι τεράστιο...αν το πάμε με πιθανότητες ποιές λέτε να είναι για να καούν και τα 2, το ένα και και κανένα από αυτά τα 2 (mobo - gfx card)

thnx =)

Αφού είσαι ακόμη ζεστός στο θέμα να βάλεις την κάρτα στο mobo για postαρε το mobo σου, το rev. του και το bios ver.

Αφού είσαι ακόμη ζεστός στο θέμα να βάλεις την κάρτα στο mobo για postαρε το mobo σου, το rev. του και το bios ver.

το mobo είναι το EP-3SPA3L (της epox)... δυστηχώς το revison του δεν το ξέρω

παρά μόνο το revision του NorthBridge (i815E/EP) που είναι το Α2 (αν ενοείς αυτό) το bios version είναι το 6.00 PG

http://www.epox.com/USA/article.asp?ID=1289&showsupportlinks=YES

Κοίτα εδώ και μόνος σου να δεις τι είδους -μην πω τώρα- υπάρχουν. Χαρακτηριστικό δείγμα faq που περιπλέκει τα πράγματα καταδεικνύοντας ότι τα specs του board δεν πάνε κατά τα υποφαινόμενα του chipset και οι εταιρίες πετάνε ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι.

http://www.epox.com/USA/article.asp?ID=1289&showsupportlinks=YES

Κοίτα εδώ και μόνος σου να δεις τι είδους -μην πω τώρα- υπάρχουν. Χαρακτηριστικό δείγμα faq που περιπλέκει τα πράγματα καταδεικνύοντας ότι τα specs του board δεν πάνε κατά τα υποφαινόμενα του chipset και οι εταιρίες πετάνε ότι μπαρούφα τους κατέβει στο κεφάλι.

βασικά δεν πολύ κατάλαβα...πάντος είναι μέσα στην λίστα η mobo μου.

τι συμαίνει αυτό; ...πάντος αύριο έρχεται η κάρτα και δεν ξέρω τη θα κάνω...

για να δούμε θα καεί;

EDIT: lol νομίζω ότι κάτι κατάλαβα, μήπως έχουν κάνει κάποιο λάθος και γράφουν ψιλοάκυρα πράγματα ή μου φένεται; λέει ότι στο 4χ δεν παέι παραπάνω από 1.5volts, μα και η κάρτα αυτή δεν θέλει παραπάνω right?

Εβαλες 6800 πανω σε P3@1ghz + 512 μνημη? :046:

Y.Γ. Ποσο την πηρες αν επιτρεπεται?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.