Jump to content

Κοινή Ελληνική προσπάθεια στο HWBOT .

Recommended Posts

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply
Το wprime έχει να κάνει καθαρά με το cpu?Η μνήμη δεν παίζει καθόλου ρόλο?

Δείτε λίγο αυτό το Link: http://www.hwbot.org/result.do?resultId=565515

Δεν είναι λίγο περίεργο να είναι ο Opteron 144 στα 2997mhz με stock ρεύμα και το verification είναι και invalid.Τότε πώς το δέχτηκαν ότι είναι έγκυρο και τον έβαλαν στο hall of fame για το wprime32m?

Οταν πρωτοξεκινησε το wprime , το checksum που εβγαζε ειχε προβλημα και δεν γινοταν valid. Αυτο διορθωθηκε στις νεοτερες εκδοσεις.

Οσο για τους ποντους σου , παιζει ρολο η καταταξη . Οσα και να τρεξεις , αν δεν ειναι σε καλα clocks , δε θα παρεις τιποτα .

Section για το wprime υπαρχει . Και για το 32Μ και για το 1024Μ .

Μπορεί να μου πει κάποιος τι ζόρι τραβάει το pcmark05 και μου λέει ότι θέλει τον internet explorer 6 και πάνω, ενώ εγώ έχω τον 6 με sp1.

Tο πειράζει που έχω και mozilla?

Μπορεί να μου πει κάποιος τι ζόρι τραβάει το pcmark05 και μου λέει ότι θέλει τον internet explorer 6 και πάνω, ενώ εγώ έχω τον 6 με sp1.

Tο πειράζει που έχω και mozilla?

δικιο εχει ο φιλος viper και μενα κατι τρελα μου κανει το pcmark05 εμενα μου λεει να επιλεξω την system suite και μετα θα μου βγαλει σκορ αλλα ποτε δεν βγαζει σκορ

Βρέθηκε καμιά λύση για το θέμα του IE?Πάντως να βάλω SP2 για να βάλω τον IE7 και μετά να τρέξει το Pcmark, δεν υπάρχει περίπτωση.

Ελπίζω να κάνουμε κάτι γιατί πολύ τη λιγουρέυομαι την 3-4η θέση για τον OPTY μου σε αυτό το τεστ.:033:

Τελικά αφού έψαξα όλο το νετ δε βρήκα λύση και ούτε με επανεγκατάσταση λύθηκε το θέμα του PCMARK05.

Έβαλα λοιπόν την προηγούμενη έκδοση (1.1) και όλα καλά!:001:

Έπιασα και τη 2η θέση στο PCMARK05, οπότε μπορώ αύριο να φύγω ήρεμος για διακοπές αφού έκανα το χρέος μου στην ομάδα!:033: Άντε, να ξεκουραστούν λίγο και τα μηχανήματα.

• 4 weeks later...

που είστε παλικάρια.... 200 πόντους μακριά από την κορυφή...δώστε λίγο ακόμααααααα άιντε :p

133 την στιγμή που μιλάμε...το βράδυ θα ανεβάσεικαι ο darkcount τα Score του και θα έχουμε 15 πόντους διαφορά...:D

Το σάββατο θα τα ανεβάσει και ο tsan και θα πάμε + 200..:D

133 την στιγμή που μιλάμε...το βράδυ θα ανεβάσεικαι ο darkcount τα Score του και θα έχουμε 15 πόντους διαφορά...:D

Το σάββατο θα τα ανεβάσει και ο tsan και θα πάμε + 200..:D

Μακάρι μακάρι...ωραία...:033:

να τελειώσω και γω από δω να ξεθάψω κανένα pcaki :D

ελπίζω με τις μνήμες που περιμένω από μέρα σε μέρα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ ..

(ίσως χρειαστώ λίγη βοήθεια και στην Χ1800xl μια και δεν την έχω benchάρει ακόμα-πρέπει να πιάνει 9500+)

γιατι μου εχουν φαει 2,8 ποντους?

[#4 single Radeon X1950 XT in 3Dmark 2003] : #4 Radeon X1950 XT in 3Dmark 2003 with 27044 marks 2.8 points [ inspect ]

εδω λεει οτι εχω παρει την τεταρτη θεση

ενω πιο κατω δεν λεει ποντους

3Dmark 2003 scores (view all).

n/a. 3Dmark 2003 - 27044 marks - didicola (H.O.T. (Hellas ...) - (Radeon X1950 XT @ 625/900mhz)

[ inspect ] - [ compare ]

ΟΕΟΕ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΟΕΟΕΟΕΟΕ:luxhello: :biggrinpa :juul: :balloons: :πarty: :singer: :jpparty: :bdaybiggr :πartysmil :dance2:

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ :D

attachment.php?attachmentid=16780&stc=1&d=1187031177

post-196-1442174740,7923_thumb.jpg

συγγνώμη αλλα δεν θα έπρεπε να υπάρχει στην κεντρική σελίδα του site ως νέο? η δεν χρειάζεται να χαιρόμαστε για αυτό που όλοι συνεισφέραμε.....

• 3 months later...

Αν κάποιος μπορούσε να μας πει step by step τι πρέπει να κάνουμε για να ανεβάσουμε ένα σκορ.. τι είναι υποχρεωτικό και τι προαιρετικό θα βοηθούσε πολύ..

Εγώ για παράδειγμα ανέβασα μόνο ένα cpuz και αυτό χωρίς verification screenshot γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να ανεβάσω και πως μπορώ να κάνω μια εικόνα verified…

Θέλω να ανεβάσω όλα τα αποτελέσματα αλλά δεν ξέρω πως…

Αν γινόταν ανάλυση όλων των bench θα ήταν super…

Επίσης.. αν μπορεί κάποιος να δει (και να καταλάβει) αν είμαι οκ στο team και στο πρώτο αποτέλεσμα που ανέβασα θα ήταν ωραία…

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.