Jump to content

Κοινή Ελληνική προσπάθεια στο HWBOT .

Recommended Posts

Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή....τι να κάνουμε.....?...... :(

Ίσως η καλύτερη λύση θα είναι να βάζουμε προς το παρόν τα σκορ χειροκίνητα στη σελίδα του hwbot και από κεί να δίνουμε link στο κάθε forum του ο καθένας για να υπάρχει ΚΑΙ link αλλά KAI validation link από τη Futurmark για να ήμαστε OK προς το παρόν..... :001:

EDIT: Θα κάνω τεστ και επανέρχομαι....

• Replies 324
  • Created
  • Last Reply

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι αυτο το τελευταιο που λεει ο Γιωργος.

Χειροκινητο ανεβασμα των σκορ στη σελιδα του hwbot και λινκ στο καθε site οπως και validation link της futuremark.

Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι αυτο το τελευταιο που λεει ο Γιωργος.

Χειροκινητο ανεβασμα των σκορ στη σελιδα του hwbot και λινκ στο καθε site οπως και validation link της futuremark.

Ναι δουλεύει κανονικά...... :001:

Θα ανεβάσω έναν οδηγό με φωτό και οδηγίες για βοήθεια.... ;)

Ευχαριστουμε Γιωργο για τον οδηγο .

Μολις γυρισα ολα μου τα αποτελεσματα και εβαλα και τα απαραιτητα screenshots ωστε να μην εχω προβληματα .

Δημιουργησα και ενα νεο moderator για την ομαδα του pct και προχωραμε . :)

Ελα να ακολουθουν και οι υπολοιποι !!

Παρακαλουνται οι Aristidis , Vediovis , Deadlock7 , panoc και οσοι αλλοι εχουν ξεμεινει να αλλαξουν ομαδα ! :)

Εγινε Τακη .Το resize φωτογραφιων ειναι μεγαλο πακετο και προς το παρων το αφηνουμε ετσι .

Αν ειχαμε το plugin που κανει zoom τις φωτο οταν κλικαρουμε πανω θα ειμασταν μια χαρα .

Αφού θυμήθηκες να φτιάξεις Mod και δε μ'αφησες μόνο πάλι καλά!Πλέον μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι μέχρι να βρώ τον χρόνο να δώσω κάτι παραπάνω..

Αφού θυμήθηκες να φτιάξεις Mod και δε μ'αφησες μόνο πάλι καλά!Πλέον μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι μέχρι να βρώ τον χρόνο να δώσω κάτι παραπάνω..

Ηταν δεδομενο οτι καποια στιγμη θα γινοταν . :115:

Βαλε και τα screenshots στα αποτελεσματα σου που εχουν ποντους , καθως και στο καλυτερο σε καθε bench . Αυτα ειναι αρκετα για να βοηθησουν τη νεα ομαδα .

Σε εκανα mod στη H.O.T. .

εμενα γιατι δε γινετε verify ο κωδικος μου? ποιο username και pass πρεπει να βαλω στο HOT?

μαλλον επρεπε να γραφτω εδω http://www.hipro-tech.com/forums/index.php ε?

Προφανως αναφερεσαι στον κωδικο της σελιδας του hwbot . Κανε recover password απο τη σελιδα του hwbot.org

Στο hipro-tech δεν υπαρχει τιποτα να πειραξεις.

Στέλιο εσύ αφου άλλαξες ομαδα γιατι δεν σου άλλαξε και η υπογραφή?

Δες εμένα...

signature.img?t=1&uid=6950&iehack=.png

Καλα ή 9 ή 11 ειχα απο οτι θυμάμαι...που πήγαν τα αποτελέσματα οεο? :)

Η υπογραφη αλλαζει σχεδον καθε 12 ωρες . Εγω αλλαξα ομαδα πριν 3 ωρες.

9-11 ?? Ποντους λες ? Κανε edit τα αποτελεσματα σου στο προφιλ σου :http://www.hwbot.org/user.do?userId=6950 ... και βαλε screenshots .

Eγώ μολις άλλαξα ομάδα :p Α λες να φταίει αυτό? (9 κυπελλάκια με το ρ3 ειχα :033:μην βαράτε ε?)

Τα σκορ που σου εδιναν τα κυπελλακια προφανως ξεπεραστηκαν .

Screenshots πρεπει να βαλεις για να μη σου κανουν report τα αποτελεσματα που εχεις και χασεις και αυτα ! :p

Screenshots πρεπει να βαλεις για να μη σου κανουν report τα αποτελεσματα που εχεις και χασεις και αυτα !

Ποιος θα ζηλέψει την ταπεινή μου μουσικο-αποθήκη???λολ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.