Jump to content

SCYTHE SCINF-1000 INFINITY

slaught

Recommended Posts

Κατασκευαστής.

Ενδεικτικό Review

Hint: Eiναι η Infinity του Πλαισίου.

Ξερεις τι εγινε?Με μπερδεψε ο τιτλος.Την ειδα στο eshop και σκεφτηκα μηπως ειναι καμια "βελτιωμενη" εκδοση.

Εγώ που την έχω βρήκα μεγάλη διαφορά από την stock, και χαμηλότερες θερμοκρασίες και το δωμάτιο μου δεν γίνεται φούρνος ;)

Δεν εχει καμια μα καμια σχεση την stock.Ειναι 1000 φορες καλυτερη απο τη stock.Επισης αμα της βαλεις 2 ανεμιστηρες απλα τις τρωει ολες!!!

Το πρόβλημα που έχω τώρα είναι ότι είναι ΤΟΣΟ μεγάλη που δεν μπορώ να ψήξω καλά τις μνήμες. Έχω βάλει 92mm ανεμιστήρα αλλά όσο νάνε δεν κάνει και καλή δουλειά γιατί στην μια πλευρά του 1ου DIMM έχει λίγο μεγάλες θερμοκρασίες (60-65 νομίζω).

Η ultra 120 extreme πρεπει να ειναι η καλυτερη ψυκτρα αυτη τη στιγμη απο οτι φαινεται και διαβαζουμε.

Μειονεκτημα της τα χρηματα και το οτι δεν εχει ανεμιστηρα . Αν σκεφτεις οτι για εναν καλο θελεις 20 Ευρω στα σιγουρα , τα 80 Ευρω ειναι αρκετα στο συνολο .

Η ultra 120 extreme πρεπει να ειναι η καλυτερη ψυκτρα αυτη τη στιγμη απο οτι φαινεται και διαβαζουμε.

Μειονεκτημα της τα χρηματα και το οτι δεν εχει ανεμιστηρα . Αν σκεφτεις οτι για εναν καλο θελεις 20 Ευρω στα σιγουρα , τα 80 Ευρω ειναι αρκετα στο συνολο .

Οταν λες καλυτερη μιλαμε για 3-4 βαθμους διαφορα?Γιατι αν ειναι ετσι βαζεις 2 fans στην infinity και απλα σκοτωνει...!H μια βαζει και η αλλη βγαζει.

Ασε που η μια εχει ουτε 40 ευρω και η αλλη παει 60 και χωρις fan.Αποψη μου πολλη ακριβη.

Οταν λες καλυτερη μιλαμε για 3-4 βαθμους διαφορα?Γιατι αν ειναι ετσι βαζεις 2 fans στην infinity και απλα σκοτωνει...!H μια βαζει και η αλλη βγαζει.

Ασε που η μια εχει ουτε 40 ευρω και η αλλη παει 60 και χωρις fan.Αποψη μου πολλη ακριβη.

Σχετικο ειναι αυτο που λες . 3 βαθμοι σε ενα διπυρηνο μπορουν να γινουν 10 σε ενα τετραπυρηνο .

Στο θεμα του κοστους μαζι σου . Γι'αυτο αγορασα μια tuniq tower 120 με 39 Ευρω απο το e-shop .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.