vgiozo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Ψάχνω να βρώ ένα mp3 player στα 2 γίγα με βασικά κριτήρια το κόστος, την ποιότητα ήχου, την αυτονομία...Ποιό θα προτείνατε; ιδού μερικά παραδείγματα...- INNOVATOR MP3 PLAYER 2GB OLED FM RADIOhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.660503- TEAC MP3 MP-222 2GB FM SILVERhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.662014- SANDISK SANSA M250 2GB BLACKhttp://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.569430- SWEEX BLUE BAY MP3 PLAYER 2GB FM + SENNHEISER MX 300http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.803058- Transcend MP3 T-SONIC 520 FM (2GB) White http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=15&category=957&product=887439&tab=specs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Εκ πείρας απορρίπτονται όλα. Αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά να πάρεις με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και όχι με αλκαλικές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Εκ πείρας απορρίπτονται όλα. Αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά να πάρεις με επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου και όχι με αλκαλικές.4 Επαναφορτιζόμενες NI-MΗ μαζί με φορτιστή κοστίζουν 10-12€.Προσωπικά θα απέρριπτα το Sandisk λόγο έλλειψης ραδιοφώνου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 4 Επαναφορτιζόμενες NI-MΗ μαζί με φορτιστή κοστίζουν 10-12€.Προσωπικά θα απέρριπτα το Sandisk λόγο έλλειψης ραδιοφώνου.Προσωπικά πιο εύκολα καρφώνεις το mp3 στη usb του υπολογιστή παρά να ψάχνεις που είναι οι μπαταρίες για να τις αλλάξεις. Τώρα αν ξεμείνεις σε καμιά ερημιά και δεν βρίσκεις usb να φορτίσεις πάω πάσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 κι εγώ δεν είμαι και υπερ των μπαταριών λιθίου...οι ΝΙ-ΜΗ και οι αλκαλικές προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία...νομίζω ότι κρατάνε και περισσότερο έτσι κι αλλιώς...Το ιννοβατορ το έχει πάρει κανείς; Απο ήχο, αντοχή στη χρήση (αναπαραγωγή - όχι κακομεταχείριση) πώς τα πάει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dith1442169156 Ιούνιος 9, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Μακριά απο innovator και παρόμοιες κατασκευές. Όλα τα φθηνα αυτης της ταξεως τιμής προέρχονται απο τον ίδιο κινέζο κατασκευστή και απλά αλλάζει το πλαστικό τους περίβλημα + καποια πραγματάκια στο firmware. Έχω πάρει ένα Trekstor απο το play247.gr το οποίο έχει ποιότητα ήχου ανάλογη με το (αξίας 200€) iRiver της κοπέλας μου. Το συγκεκριμένο μοντέλο μάλιστα έχει και Senheiser ακουστικά στο πακέτο + αναγνώστη καρτών SD... iBeat το όνομα αυτού.Τον ίδιο πολύ καλό ήχο έχει επίσης και το φθηνότερο μοντέλο, το cebrax που έτυχε να ακούσω...αλλά χωρίς επώνυμα ακουστικά.Υπόψιν οτι όπως όλα τα mp3players με συμβατικές μπαταρίες, είναι σχετικά μεγάλο σε μέγεθος Link to comment Share on other sites More sharing options...
s6_sot Ιούνιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Μακρία από innovator και από εμένα. Δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά ένα με 512 μνήμη, και έχει χάλια ποιότητα ήχου και είναι πολύ αργό στην μεταφορά αρχείων και ας λέει ότι είναι usb2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 9, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Τα περισσότερα έχουν πολύ μικρό χρόνο αυτονομίας, απ' αυτά που είδα μού άρεσε περισσότερο το εξής TrekStor i.Beat Mood FM 2GB http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=2_19&products_id=5476 Τί λετε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 9, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Μ' έτρωγε ο κ ώ λ ο ς μου και τελικά το παρήγγειλα...Τελειώσαν τα μαθήματα στο πανεπιστήμιο και για κανά μήνα ακόμη που θα τρέχουν οι εργασίες πρέπει να έχουμε μια συνοδεία στο τρέξιμο και στους περιπάτους προς τη θάλασσα...Εχω κάνει ήδη 10 μπανάκια, το πρώτο απο τον Μάρτη αλλά τώρα είναι λουκούμι...θα μου πείτε χεστήκατε, αλλά εγώ χαίρομαι που τέλειωσαν τα μαθήματα και έχουμε περισσότερη ευελιξία στο διάβασμα και στον ελεύθερο χρόνο...άντε γιατί λιώσαμε πάλι και φέτος στη καρέκλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dith1442169156 Ιούνιος 10, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 10, 2007 Με ΄γεια και καλές διακοπές φιλαράκο.... Αν και τα ακουστικά του δεν είναι Sennheiser, θα διαπιστώσεις κ εσύ οτι έχει φοβερό ήχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 11, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2007 Βασικα προτιμώ να έχω μέτρια ακουστικά-ψείρες τώρα το καλοκαίρι, γιατί με τον ιδρώτα, την άμμο κτλ νομίζω ότι αχρηστεύονται...Μού άρεσε περισσότερο αυτή η συσκευή έναντι άλλων που είχαν κάποια μειονεκτήματα (για μένα) αλλά καλύτερα ακουστικά...Βασικά στο συγκεκριμένο λέει τα ακουστικά είναι προσαρμοσμένα στο λουράκι...οπότε για τρέξιμο ίσως λέει καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 15, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Σήμερα παρέλαβα το mp3 player και έχει πολύ καλή αίσθηση στο χέρι λόγω υλικού και όμορφη και πλούσια σε πληροφορίες οθόνη ΟLED...και κυρίως, πολύ καλό ήχο......το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να προβάλει ελληνικά ονόματα φακέλων και αρχείων στο μενού... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos80gr Ιούνιος 15, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2007 Αν και δεν θα προτείνω συγκεκριμένο μοντέλο (για να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυψάξει) έχω παρατηρήσει ότι τα mp3players της Sony έχουν τουλάχιστον υπερδιπλάσια αυτονομία από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή η διαφορά τιμής -είναι κομματάκι ακριβότερα- αντικατοπτρίζεται από την καλύτερη μπαταρία κι έχεις και σαν μπόνους την καλύτερη -αναμφισβήτητα- ποιότητα κατασκευής και τις καλύτερες ηχητικές επιδόσεις...Τα πληρώνεις βέβαια αλλά μάλλον δείχνει να τα αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιούνιος 16, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 ...το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν μπορεί να προβάλει ελληνικά ονόματα φακέλων και αρχείων στο μενού...Τελικά λανθασμένο το παραπάνω σχόλιο/παρατήρηση......προβάλλει μια χαρά τα ελληνικά, αλλά πρέπει να επιλεγούν τα ελληνικά ως γλώσσα μενού πρώτα...με τα αγγλικά ως προεπιλεγμένη δεν προβάλονταν σωστά......για να μην δυσφημίζουμε ή να παραπληροφορούμε άθελά μας κι όλας......οφείλω να πώ πως σε σχέση με το Creative MuVo (που μου κλέψανε ή το έχασα σε κάποιο ταξίδι) έχει καλύτερο ήχο...οπωσδήποτε πιο καθαρό εν γένει - και σε υψηλή ένταση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιούνιος 16, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Kαλοδουλευτο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimisd1442169115 Ιούνιος 16, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Αν και δεν θα προτείνω συγκεκριμένο μοντέλο (για να πω την αλήθεια δεν το έχω πολυψάξει) έχω παρατηρήσει ότι τα mp3players της Sony έχουν τουλάχιστον υπερδιπλάσια αυτονομία από όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή η διαφορά τιμής -είναι κομματάκι ακριβότερα- αντικατοπτρίζεται από την καλύτερη μπαταρία κι έχεις και σαν μπόνους την καλύτερη -αναμφισβήτητα- ποιότητα κατασκευής και τις καλύτερες ηχητικές επιδόσεις...Τα πληρώνεις βέβαια αλλά μάλλον δείχνει να τα αξίζει.Ναί ναί τα ξέρουμε για τη Sony και τις μπαταρίες της, πάλι καλά που δεν τις βάλανε και σε βηματοδότες να τρέχουμε και να μη φτάνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 16, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2007 Ναί ναί τα ξέρουμε για τη Sony και τις μπαταρίες της, πάλι καλά που δεν τις βάλανε και σε βηματοδότες να τρέχουμε και να μη φτάνουμε.:044: :044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.