ktm640 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Εχετε να νου προτινετε παιδια τετοια ηχεια;Ψαχνω για 5.1 αλλα φτηνα δεν με νοιαζει τοσο ο ηχος (με νοιαζει αλλα οχι τοσο) οσο να ειναι φτηνα. Αν εχει καποιος και ειναι ευχαριστημενος ας ποσταρει και το μαγαζι μηπως παω το απογευμα και τα χτυπησω.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα 530, οπότε no reason να μη οσυ προτείνω τα 540: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26176779&product=914371 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Logitech X-540Φθηνά και καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shylock Ιούνιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 θες ηχεία φτηνά 5.1 ωραία σου λέω εγώ για ταινίες και τέτοια.όμως αν πάρεις φτηνά 5.1 δεν θα έχεις καλή ποιότητα ήχου οποτε τσάμπα τα λεφτουδάκια σου..................μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν να σου φυσάνε όταν τα dinamwneis.an δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αυτό τι να σου πω !!!!!!!! χαμογελάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ktm640 Ιούνιος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Eσυ ποια λες;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Necro Ιούνιος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 θες ηχεία φτηνά 5.1 ωραία σου λέω εγώ για ταινίες και τέτοια.όμως αν πάρεις φτηνά 5.1 δεν θα έχεις καλή ποιότητα ήχου οποτε τσάμπα τα λεφτουδάκια σου..................μετά από λίγο καιρό θα αρχίσουν να σου φυσάνε όταν τα dinamwneis.an δεν σε ενδιαφέρει καθόλου αυτό τι να σου πω !!!!!!!! χαμογελάκι αν το μετά από λίγο καιρό είναι 2 χρόνια έχουν εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos21unoDK Ιούνιος 9, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 9, 2007 Εγω θα σου ελεγα τα teac αυτα εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501127ειναι καλα ηχεια τα εχω ακουσει και τα εχει και ενα φιλος μου.Τωρα δες και τι θα σου πρωτεινουν και οι αλλοι και αποφασισε.Αυτα ειναι κατα 2 εuro ακριβοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.