MadCatMk21442169156 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 MuahahaΛοιπόν, ήρθε, άνοιξα, καθάρισα, άπλωσα, ξανάκλεισα (με παίδεψε αλλά τον ξανάβαλα την ψύκτρα)... άναψα....Ένα μόνο θα σας πωπαλιό idle > τωρινού load!!!Γύρω στους 55 idle, και 60 load(Πρώην 63 idle, και 70 load) !!!!:080: Εντάξει δεν είναι έξαλλη σαν θερμοκρασία από μόνη της, αλλά.. κάπου 10 βαθμοί κάτω.. πάμε να overclockάρουμε!! :042:Μόλις κέρδισα 4 δευτερόλεπτα στο SuperPi ^^Update, πέφτει τρελό λιώσιμο: To έφτασα στους 64... έ.. 64άρης είναι, 64 βαθμοί.. lolol Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 8, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 χωρις να θελω να σε προβληματισω, 10 βαθμοι κατω μόνο απο τη πάστα δε μπορω να το φανταστω.εκτος και αν η προηγουμενη ηταν εντελως χαλια ή (πολυ πιθανο) να μην ακουμπουσε καλα η ψυχτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Candyman1442169163 Ιούνιος 8, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 χωρις να θελω να σε προβληματισω, 10 βαθμοι κατω μόνο απο τη πάστα δε μπορω να το φανταστω.Αν η ψύκτρα πριν ήταν απλά με το thermal pad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 8, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 δεν εχω δει τετοια διαφορα ουτε σε preshot που ειχαν πριν thermal pad...παντα εκφερω προσωπικες αποψεις παντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Ιούνιος 8, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Thermal pad δεν υπήρχε..Η ψύκτρα καθόταν μια χαράΗ παλιά πάστα ήταν μάλλον πολύ χάλι, την έβγαζα και ήταν σα λιωμένη πλαστελίνη (όχι πως οι άλλες δεν είναι, αλλά χειρώτερα)Μάλιστα σε ορισμένα σημεία ήταν στεγνή, σε άλλα όχι τόσο κλπΆσχετο, μόλις είδα τον επεξεργαστή πως γυαλίζε μόλις έβγαλα την πάστα, ένα πλατύ χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου.. Καιρό είχα να την δω την αγάπη μου ROFLMAOASC Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιούνιος 8, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 .....εκτος και αν η προηγουμενη ηταν εντελως χαλια ή (πολυ πιθανο) να μην ακουμπουσε καλα η ψυχτρα.Το ίδιο είχε πάθει το pc την αδερφής μου ....χάλια πάστα είχε σχεδόν στερεοποιηθεί......και το φανάκι έκανε σαν τρελό ...Μόλις της έβαλα AS5 έστρωσε χαρακτήρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadCatMk21442169156 Ιούνιος 8, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Τώρα, πρώτες μέρες/ώρες, πώς να της φερθώ καλυτερα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linos801442169065 Ιούνιος 8, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 Ασε το pc για 2-3 μερες να "στρωσει" σε καθημερινη χρηση. @panoc: Κι ομως Παουλη κι εγω εχω δει μεχρι 10C διαφορα σε θερμοκρασια επι εποχες northwood. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 8, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 8, 2007 @panoc: Κι ομως Παουλη κι εγω εχω δει μεχρι 10C διαφορα σε θερμοκρασια επι εποχες northwood. απο αυτο φαινεται τη "δουλεια" που καναμε ακα εγω εκανα καλυτερη για να εχω μικροτερη διαφορα LOL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.