eirini_plm Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8, 2007 Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Είχα πρόβλημα με το ποντίκι,τα ηχεία, τον εκτυπωτή.Δεν τα έβλεπαν τα windows. Εκανα format (ξαναέβαλα τα xp) και συνέχιζε να μην βλέπει τα ηχεία (ac97 on board).Στη διαχείρηση συσκευών εμφάνιζε ένα κίτρινο ερωτηματικό. Έκανα εγκατάσταση ένα driver,το realtekAC97DriversforWINXP, και έφυγε το ερωτηματικό. Ενώ φαίνεται να αναπαράγονται κανονικά τα αρχεία μουσικής, ήχος δεν ακούγεται. Τα ηχεία μου δεν έχουν πρόβλημα, το έχω ελέγξει.
tacticalcube138 Ιούνιος 8, 2007 #2 Ιούνιος 8, 2007 Πηγαίνεις control panel->sounds and audio devices->volume πατάς speaker volume και advanced και τα βάζεις όλα στο τέρμα καθώς και ξετικάρεις όπου λέει mute.
eirini_plm Ιούνιος 8, 2007 Author #3 Ιούνιος 8, 2007 Το είχα δει και αυτό.Όλα στο τέρμα είναι και δεν είναι κανένα στη σίγαση.
CRC1442169142 Ιούνιος 8, 2007 #4 Ιούνιος 8, 2007 για δές στο Έναρξη --> ρυθμίσεις --> πινακας ελέγχου --> ηχοι και συσκευές αναπαραγωγής --> ήχος , αν είναι επιλεγμένη η κάρτα ήχου σου , ή αν έχει επιλέξει την έξοδο του μόντεμ (κουλό αλλα το έχω ξαναπάθει)και ακόμα ένα σε ποια υποδοχή έχεισ συνδέσει τα ηχεία (χαζό αλλα σε κάποιες 7,1 κάρτες κάνει κάτι τέτοια)
eirini_plm Ιούνιος 8, 2007 Author #5 Ιούνιος 8, 2007 Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά έφταιγε το ότι είχα κάρτα on board και έπρεπε να κατεβάσω driver για την μητρική
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.