Jump to content

Πρόβλημα με ήχο

eirini_plm

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Είχα πρόβλημα με το ποντίκι,τα ηχεία, τον εκτυπωτή.Δεν τα έβλεπαν τα windows. Εκανα format (ξαναέβαλα τα xp) και συνέχιζε να μην βλέπει τα ηχεία (ac97 on board).Στη διαχείρηση συσκευών εμφάνιζε ένα κίτρινο ερωτηματικό. Έκανα εγκατάσταση ένα driver,το realtekAC97DriversforWINXP, και έφυγε το ερωτηματικό. Ενώ φαίνεται να αναπαράγονται κανονικά τα αρχεία μουσικής, ήχος δεν ακούγεται. Τα ηχεία μου δεν έχουν πρόβλημα, το έχω ελέγξει.

Πηγαίνεις control panel->sounds and audio devices->volume πατάς speaker volume και advanced και τα βάζεις όλα στο τέρμα καθώς και ξετικάρεις όπου λέει mute.

για δές στο

Έναρξη --> ρυθμίσεις --> πινακας ελέγχου --> ηχοι και συσκευές αναπαραγωγής --> ήχος , αν είναι επιλεγμένη η κάρτα ήχου σου , ή αν έχει επιλέξει την έξοδο του μόντεμ (κουλό αλλα το έχω ξαναπάθει)

και ακόμα ένα σε ποια υποδοχή έχεισ συνδέσει τα ηχεία (χαζό αλλα σε κάποιες 7,1 κάρτες κάνει κάτι τέτοια)

Ευχαριστώ για την βοήθεια αλλά τελικά έφταιγε το ότι είχα κάρτα on board και έπρεπε να κατεβάσω driver για την μητρική

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.