Jump to content

3000+ 0501

chroma

Recommended Posts

Στο xtreme δεν εχουν ενθουσιαστει παντως οι κατοχοι. Νορμαλ πραγματα. 2500-2600. Βεβαια εξαρταται και απο τον χρηστη βεβαιως βεβαιως οπως αναφερεται στο αλλο thread.

Δυστυχώς μόνο σχόλια από n00bs βρήκα στο xs και σε άλλα φόρα τίποτα. Έχεις κάποιο καλό link;

Χεχεχε...

Υπομονη.... ετσι κι αλλιως Ε0 ΔΕΝ ειναι οποτε χαλαρωσε κι απολαυσε το....

Αρχική απάντηση από SLN

Χεχεχε...

Υπομονη.... ετσι κι αλλιως Ε0 ΔΕΝ ειναι οποτε χαλαρωσε κι απολαυσε το....

Eχεις καμια προβλεψη για Ε0 ??

Ειναι η επομενη μου αναβαθμηση :)

Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 16:30]

Εχω εχω... τραβα 2 χαρτια και αφησε τα face down...

τωρα ανακατεψε την τραπουλα και κοψε 3 φορες....

το πρωτο και το τελευταιο χαρτι απο καθε κοψιμο το βαζεις δεξια και αριστερα απο τα αρχικα 2.

Ωραιααααα...

ανοιξε προσεκτικα τα χαρτια απο αριστερα-δεξια -ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ- εναλλαξ... Δηλαδη ενα απο αριστερα, ενα απο δεξια...

Τωρα γραψε στο google "Ε0 winchester" και τραβα να διαβασεις τα 6000 hits!!

:p :P :p :P

Καπου Μαρτιο-Απριλη λενε παντως.

Αρχική απάντηση από Samael

Βρήκες άνθρωπο να ρωτήσεις...

Λες και δεν τον ξέρεις..

Για Απρίλη λένε αλλά πέφτει πολύ ράδιο-αρβύλα στο ζήτημα. Υπομονή και βάζε λεφτά στον κουμπαρά!

Εσύ γεροντάκι, άσε τις προβλέψεις και κοίτα να βγάλεις αυτές τις ανοησίες απο το sig σου.

LOL!Δεν ηξερα οτι ρηχνεις κ ταρο Χελγκα :p

Θα περιμενω αρκετα απο οτι φαινετε για τον Ε0,ελπιζω να αξιζει....!

full step.

ADA3000DIK4BI

CBBID 0501DPDW

1181939A50239

Για τη συγκεκριμένη εβδομάδα πολλά δεν έχω δει εως τίποτα. Πάντως ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι η ντροπή των winchester. Η μπανάνα υπαλλήλου της AMD που καταλάθος έπεσε στη γραμμή παραγωγής. Σάπιο μήλο με spreader και 939 πινάκια. Σημασία που πάει δεν έχει, είναι εντελώς καήδι. Ούτε τα 2.4G δε παλεύει όσο και αν τιμωρήθηκε στο DFI και ας στρώθηκε ώρες στα stock. Δε πωλείται, χαρίζεται αλλά και πάλι κανείς δε τον θέλει. Αυτά, πάμε για άλλα.

Αρχική απάντηση από chroma

. Η μπανάνα υπαλλήλου της AMD που καταλάθος έπεσε στη γραμμή παραγωγής. Σάπιο μήλο με spreader και 939 πινάκια.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

"Πωλείται 130. Μαζι δώρο ένα τσαμπί μπανάνες ίδιου stepping."

ΛΟΛ!Τουλαχιστον ας τον παρει καποιος που θα το ν δουλευει default :)

Κριμα... και το "I" στο CBBID νομιζα οτι ηταν καλο σημαδι (πιο νεο γραμμα). Τελικα δεν ηταν ετσι... Οπως το ειπες "Παμε γι αλλα!"

πολύ στεναχωρέθηκα χθες, πραγματικά δε το περίμενα να κυκλοφορούν τέτοιες μπανάνες. περαστικά Βασίλη.

Τελικά μάλλον είναι δυσκολότερο να βρεις καλό κομμάτι στις νέες εβδομάδες των Winchester - και το χειρότερο είναι πως κυκλοφορούν και περισσότερες "chiquita" οπότε παίζει σοβαρά σε λίγο να κυνηγάμε τα μέτρια κομμάτια....

Κάτι jackass τύποι στο XS στέλνουν τις μπανάνες RMA αλλά ο καλός θεούλης τους ξαναστέλνει μπανάνες.

καποιος μου "φωναξε" οταν ειπε να κλεισει τα ματια και να παρει οτι πιασουν τα χερακια του , πριν λιγο καιρο:D

χμ.......................επειδη και γω σημερα θα τσιμπησω εναν απο την ιδια παρτιδα αλλα αθηνα μερια θα φροντισω να τον αποφυγω......μπορω να διαλεξω αναμεσα απο 2 3200..........και οι 2 ειναι τελευταιες παραλαβες απο κουεστ.....τι να κανω?????ποιον να παρω?????τον πιο παλιο ή τον πιο καινουριο?????

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.