Jump to content

Barcelona not THAT good?....

hipro5

Recommended Posts

Το θέμα είναι να ΜΗΝ πατώσει η AMD γιατί μετά τη βάψαμε...

Δεν φαίνεται, από τα γραφόμενά σου εδώ, να το έχεις καταλάβει πολύ καλά αυτό.

@ JimmyFox: Βρε παιδί τι σχέση έχουν όλα αυτά που γράφεις με το θέμα μας?... :001:

@ WAntilles: Το έχω καταλάβει πολύ καλά αυτό..... ;)

attachment.php?attachmentid=15926&stc=1&d=1181393175

Παραποίησα το κομμάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον σε αυτό το thread (και σε κάποια άλλα).

post-41-1442174675,8686_thumb.jpg

attachment.php?attachmentid=15926&stc=1&d=1181393175

Παραποίησα το κομμάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τουλάχιστον σε αυτό το thread (και σε κάποια άλλα).

:104: Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θες να πείς ότι είμαι troll, γέρος, διχασμένη προσωπικότητα, κ.αλ....... :095:

Μήπως έχεις πιεί τίποτα "περίεργο" σήμερα ή μήπως κάπνισες "κάτι" ίσως?... :030:

Εκει που σταματαει το καλαμπουρι δυστυχως η παρεμβαση μας ειναι αναγκαια.

Δεν ξερω Γιωργο αν ειδες τα στατιστικα μας πεσμενα τελευταια και αποφασισες να μας δωσει νεο αερα, αλλα δεν βλεπω ιδιαιτερη ανταποκριση απο τον κοσμο μας στην προκληση - προσκληση σου.

Πιθανον να μην εχουμε φαντασια λοιπον καποιοι απο εμας, οποτε το καλυτερο για ολους θα ηταν να μας μεταδωσεις την οποια πληροφορια εχεις (αν εχεις) μπας και γινουμε κι εμεις σοφοτεροι.

Για πειραγματα ο "σεφ" προτεινει την "ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ" κατηγορια οποτε οσοι πιστοι προσελθετε εκει.

Οσο για τον custom τιτλο που ειχες μεχρι σημερα, μαλλον θα πρεπει να μετατραπει σε κατι σχετικο με "top o/cer" που ξερουμε οτι αδιαμφισβητητα διαπρεπεις και οχι σε troll hunter γιατι φαινεται να σε επηρεασε αρνητικα.

Μα τον τίτλο δεν τον διάλεξα μόνος μου....!....."Φυτεύτηκε" μια μέρα από σας.... ;):D

Αν νομίζετε ότι το θέμα μπήκε "κοκοπροαίρετα" από μένα, τότε δυστηχώς δεν έχω τίποτε άλλο να πω.....

Αν επίσης νομίζετε ότι "μισώ" τους AMD-άδες, τότε γιατί ο πιο πορωμένος AMD-άς Βαγγέλης esdee είναι απ΄τα καλύτερα φιλαράκια μου?.... :001:

Αν τώρα κάποιοι πειράχτηκαν ΤΟΣΟ πολύ πιά με τις "σπόντες" που ρίνχω κάθε τόσο για την AMD, τότε αυτοί είναι πραγματικά κολλημένοι..... :087:

Επειδη και μεγαλος:) και εξυπνος ανθρωπος εισαι, και πανω απο ολα δεν εισαι τυχαιος, πιστευω καταλαβαινομαστε και με λιγες λεξεις.

Και σε μενα και σε πολλους ακομα φιλους που ηδη εχουν απαντησει στο thread αυτο αρεσουν τετοια θεματακια.

Οταν ομως η μοναδικη σου συμμετοχη σε αυτο το forum γινεται με αυτο τον τροπο, ξερεις πολυ καλα πως χαρακτηριζεται η συμμετοχη.

Για τον τιτλο που τελικα κακως "φυτευτηκε" απο εμας, μου επιτρεπεις φανταζομαι να τον αλλαξω σε "xtreme o/cer" που αναμφισβητητα σου ταιριαζει. Συζαμε συγγνωμη απο σενα και ολο τον κοσμο που πεσαμε εξω και βαλαμε το "The troll-hunter".

Κακοπροαιρετα πιθανον δεν εγινε το θεμα. Προκλητικα σιγουρα.

Αυτο ελειπε να μισεις τους AMDαδες. Προσωπικα δεν μπορω να κατανοησω οτι υπαρχουν τοσο κολλημενοι ανθρωποι με μια "ιδεολογια" γενικοτερα που οτιδηποτε διαφορετικο να το μισουν. Σε καμια περιπτωση δε σε συγκαταλεγω σε αυτους.

Ναι, και σε αυτο το φορουμ υπαρχουν κολλημενοι, αφου ο κοσμος που τριγυριζει στα fora ειναι συγκεκριμενος και περιορισμενος στην Ελλαδα. Εσυ με την εμπειρια σου και τις γνωσεις σου στις τεχνολογικες εξελιξεις μπες μπροσταρης στην εγκυρη ενημερωση μας χωρις προκλησεις και σποντες. Ειμαι σιγουρος οτι οταν ερθει η ωρα για καλαμπουρι θα το καταλαβουμε ολοι και θα το διασκεδασουμε αναλογα.

Δε νομίζεις ότι όντως ΟΛΑ τα site που μπαίνουμε είναι χώροι εκτόνωσης κατά κάποιο τρόπο?..... :001: γιατί λοιπόν το ειδικεύεις μόνο στο PCTechnology?.....και γιατί η λέξη "προφανώς"....?

Όσο για μένα προσωπικά, εκτονώνομαι σε άλλα hobbies... :001:

EDIT:

@ Linos80 : ο τίτλος όταν είχε μπεί, ναι το κυνηγούσα το θέμα, αλλά μετά από τόσο καιρό, κουράστηκα......άρα σωστά είχε μπει τότε......Ε τώρα νομίζω μπορεί να αλλάξει..... ;)

Συγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσα..... :(

:104: Δηλαδή αν κατάλαβα καλά, θες να πείς ότι είμαι troll, γέρος, διχασμένη προσωπικότητα, κ.αλ....... :095:

Μήπως έχεις πιεί τίποτα "περίεργο" σήμερα ή μήπως κάπνισες "κάτι" ίσως?... :030:

Να σε βοηθησω λιγο:046: .Αντι για troll-hunter τουλαχιστον αυτος που σπερνει troll σε μονιμη βαση για την amd μαλλον εισαι εσυ.:001:

Εχεις μια σεβαστη πλεον ηλικια με βαση το μεσο ορο των χρηστων του forum και ολα αυτα τα χρονια δεν αλλαξες ποτε σταση,συμπεριφορα για την "αγαπημενη" σου amd.(Αληθεια σου εχει κανει ποτε κατι?:105: )

Την μια υποστηριζεις οτι ειναι θετικη και θεμιτη η υπαρξη της amd οσο αφορα την εξελιξη των cpu,την αλλη αλλη συνεχιζεις με παθος το "κραξιμο" κατα της ιδιας αντι να κρατας μια ουδετερη σταση μιας και καθε thread που αρχιζεις τελευταια παντα μα παντα καταληγει σε flame.:033:

Ειναι πολυ λογικο ο καθενας να εχει την προτιμηση του στην εκαστοτε εταιρια ομως τετοια thread πραγματικα δεν νομιζω να εχουν να προσφερουν κατι (και τα αντιστοιχα των amd funs). Aπο το nick μου και μονο θα καταλαβαινεις ποια ειναι η εταιρια που προτιμω.Συμμετεχω σε αυτο το site 2 χρονια τωρα αλλα σε πληροφορω οτι αν ψαξεις και βρεις 1 ποστ μου να κραζω την intel την περιοδο που ηταν μακραν χειροτερη της amd (athlon 64 vs P4) που ηταν μεγαλη περιοδος (3-4 χρονια αν δε με απατα η μνημη μου) δε θα ξαναποσταρω παλι σε αυτο το site.

Τελος μου λειπουν πολυ τα thread σου ειδικα πανω στο o/c και mods (mobos,gpu,psu) που πραγματικα μας ξεστραβωναν και ηταν μακραν πολυ πιο επικοδομητικα απο αυτα που βλεπω τελευταια.:033:

Δε νομίζεις ότι όντως ΟΛΑ τα site που μπαίνουμε είναι χώροι εκτόνωσης κατά κάποιο τρόπο?..... :001: γιατί λοιπόν το ειδικεύεις μόνο στο PCTechnology?.....και γιατί η λέξη "προφανώς"....?

Όσο για μένα προσωπικά, εκτονώνομαι σε άλλα hobbies... :001:

EDIT:

@ Linos80 : ο τίτλος όταν είχε μπεί, ναι το κυνηγούσα το θέμα, αλλά μετά από τόσο καιρό, κουράστηκα......άρα σωστά είχε μπει τότε......Ε τώρα νομίζω μπορεί να αλλάξει..... ;)

Συγνώμη για την όποια αναστάτωση μπορεί να προκάλεσα..... :(

Θα χαρουμε να δουμε απο εδω και περα τα επιτευγματα σου και σε αυτο το site. Με πραξεις κλεινει κανεις τα στοματα και οχι προτρεποντας τη φαντασια των αλλων να καλπασει.

Ελπιζω να μην δικαιωσεις αντιστροφα και τον τιτλο του xtreme o/cer :p

Το θεμα θα μεινει κλειδωμενο αφου δεν υπαρχει κατι παραπανω να συζητηθει και περιμενουμε να δουμε στην πραξη τα περι Barcelona.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.