Spyrus Νοέμβριος 20, 2007 #41 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Μάλλον για εδώ τα βλέπω και αυτά μαζί με τα D9DCL,d9nhl,D9DCN με τα δεύτερα να είναι οκ.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165581&highlight=crucial Link to comment Share on other sites More sharing options...
garik Νοέμβριος 20, 2007 #42 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Μάλλον για εδώ τα βλέπω και αυτά μαζί με τα D9DCL,d9nhl,D9DCN με τα δεύτερα να είναι οκ.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=165581&highlight=crucialπεδια αμα ανεβασω μονο τα timmings ηπαρχη κινδινος να καουν χορις να προσθεσω καπιο ειδος ψηξης Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 20, 2007 #43 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 Οπότε έχουμε στα σίγουρα αλλαγή στις Crucial.Δείτε στο αρχικό μου thread.[THREAD]33999[/THREAD]Πρέπει να τα κάνουμε merge τα 2 thread.merge done Link to comment Share on other sites More sharing options...
garik Νοέμβριος 20, 2007 #44 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2007 πεδια αμα ανεβασω μονο τα timmings ηπαρχη κινδινος να καουν χορις να προσθεσω καπιο ειδος ψηξης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Νοέμβριος 21, 2007 #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 πεδια αμα ανεβασω μονο τα timmings ηπαρχη κινδινος να καουν χορις να προσθεσω καπιο ειδος ψηξης?Δε χρειάζεται να ποστάρεις 2 φορέ φίλε μου!Τα timings τα κατεβάζεις για καλύτερη ταχύτητα.Δε νομίζω οτι θα έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα..η ψύξη χρειάζεται όταν ανεβάζεις το ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 21, 2007 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Τα timings τα αλλάζεις και δεν το κάνεις στεγνά στα windows μη φας κανά corrupt.Από bios και μετά με μεμτεστ βλέπεις σταθερότητα.Δεν παθαίνουν τίποτα οι μνήμες.Απλά αν βάλεις κάτι πολύ σφιχτό - χαμηλό μπορεί να μην μπουτάρεις ή να κρεμάσει στο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Νοέμβριος 21, 2007 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 - ξερουμε αν και to eshop και το πλαισιο εχουν και οι δυο τις crucial με τα αλλαγμενα τσιπακια πλεον?- αυτα δεν ειναι ουτε D9GMΗ πλεον? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 21, 2007 #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 21, 2007 Πρόσφατα μάλλον άλλαξαν.Γιατί εγώ τις πήρα πριν ένα μήνα.Πάνε μια από Πλαίσιο να ρωτήσεις ή να τις δεις. (στο tuned store μόνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.