Jump to content

Προβλημα εγκαταστασης TV CARD [ASUS]

Mr.Burns

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους

Σημερα αγορασα αυτη την καρτα : ASUS MY CINEMA P7131 DUAL DVB-T/ANALOGUE TUNER PCI

Στο pc μου υπαρχουν 4 διαθεσιμα PCI slots (τουλαχιστον υποθετω οτι ειναι pci,και οχι pc-e,γιατι αυτο γραφουν πανω,σκετο pci (1,2,3,4)). Δοκιμασα να βαλω την καρτα και στις 4 θυρες,αλλα σε καμια δεν αναγνωριζεται. Δεν εμφανιζεται ποτε το "Found New Hardware",και φυσικα αν δοκιμασω να βαλω τους drivers με σταματαει,εφοσον δεν εντοπιζεται συσκευη.

Μετα εβαλα την καρτα στο slot της καρτας ηχου (η οποια λειτουργησε κανονικα σε ενα απο τα 4 αλλα slots),και παλι δεν αναγνωριστηκε. Και τελος,ξαναεβαλα την καρτα (tv) σε μια θυρα απο αυτες που ειχα δοκιμασει πριν,αλλα αυτη τη φορα αναψε ενα φωτακι που εχει πανω (αν δε κανω λαθος,αυτο σημαινει τουλαχιστον οτι η καρτα ειναι ζωντανη!). Παλι ομως,δεν εντοπιστηκε στα windows..

Αν εχει κανεις καποια ιδεα για το τι θα μπορουσε να συμβαινει,και ιδιαιτερα για το πως θα μπορουσα να το φτιαξω,θα του ημουν ευγνωμων.

cheers

φιλε εχω και εγω την ιδια αλλα σε ψηφιακη!

στην αρχη ειχα και εγω καποια προβληματα δν την εβρισκαν τα παραθυρα (windows) αφου αλλαξα και εγω 500 φορες slots την βρηκε και απο τοτε δουλευει κανονικα,απλα κανε υπομονη και δοκιμαζε!

Κατ'αρχας ευχαριστω για τις απαντησεις/προτασεις

Πολυ φοβαμαι ομως οτι την επεστρεψα σημερα,γιατι μετα απο εκνευριστικά πολλες προσπαθειες,και σε αλλον υπολογιστή,αλλα και πολλες φορες στα ιδια slot,δε συνεβη τιποτα. Καταραμενη καρτα.

Για την ιστορια,εχω windows xp,και το pc μου καλυπτει απολυτα τις απαιτησεις της καρτας,αν και αυτο δεν εχει σημασια στο συγκεκριμενο προβλημα πιστευω.

Φιλε CNC,δοκιμασα κ το add new h/w,αλλα -φυσικα!- δεν εντοπιστηκε τιποτα.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι καποιες φορες αναψε ενα φωτακι πανω στη καρτα,που φανταζομαι πως ειναι το ρευμα,αλλα αυτο εγινε μονο 2-3 απο τις 50+ φορες που το δοκιμασα..

Οπως και να χει,την επεστρεψα,και αν πραγματι εχει προβλημα θα στειλουν αλλη.Αν οχι ομως,θα μου τη στειλουν πισω,και τοτε,φιλε 17N,θα εμπνευστω απ'την περιπτωση σου,και θα συνεχισω να τη δοκιμαζω.To the End! Μεχρι να εκνευριστω πολυ και να τη σπασω :067:

cheers!

Στην κάρτα τηλεόρασης που αναφέρεις αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα,

όταν την βάζω να κάνει εγγραφή για μεγάλο χρονικό διάστημα το αρχεί ομου το κόβει μόλις φτάσει τα 4GB και χωρις να σταματήσει η εγγραφή δημιουργει καινουργιο.

Το πρόβλημα εαν είναι πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει παρότι έχω αλλάξει και την καρτα αλλά και το πρόγραμμα (εγκατέστησα το power cinema 5).

Έχεις κανείς παρατηρήση το ίδιο πράγμα ;

Το περίεργο είναι ότι εγώ αποθηκεύω τα δεδομένα μου σε δίσκο Maxtor 200GB SATA ο οποιος είναι διαμορφωμένος σε NTFS.

Ρωτάω μηπως έχει καποιος την ιδια καρτα και αντιμετωπιζε τα ιδια;

Τελικα μου εστειλαν καινουρια καρτα,η οποια -επιτελους- δουλευει.

Αρα το προβλημα ηταν της καρτας.

Μια ερωτηση σε οσους εχουν την ιδια: Πως ακριβως πιανεις τα ψηφιακα καναλια?

Δοκιμασα αρχικα το καλωδιο της τηλεορασης στην υποδοχη για ψηφιακη,επελεξα digital tv (στα settings του power cinema),αλλα δε βρισκει κανενα καναλι. Μετα εβαλα την εξωτερικη κεραια που παρεχεται με την καρτα,αλλα παλι δε βρισκει τιποτα.

Ξερει κανεις γιατι?

• 4 weeks later...

Φιλε αφού σου πω ότι είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την κάρτα όσον αφορά την εγκατάσταση τις,για τα ψηφιακά θα σου πω είναι θέμα λήψης μάλλον.Εγώ τα πιάνο με την κεραία που συνοδεύει την κάρτα ,τοποθετώντας την στην ανάλογη είσοδο.Δοκίμασε να κανεις ανίχνευση ξανά και δοκίμασε να τοποθετήσεις την κεραία και σε αλλα σημεία

Όσον αφορά την εγκατάσταση τις,για μελλοντικές περιπτώσεις άλλον χρηστών,θα πω ότι το πρόβλημα εγώ το έλυσα ως εξής:αφού δοκίμασα διαφορους τρόπους,μόλις είδα ότι ανάβει το πράσινο φωτάκι στην κάρτα έκανα εκκίνηση,μπήκα στα windows και έκανα shut down ξανά.Έβγαλα την κάρτα,έκανα την ίδια διαδικασία και ξαναέβαλα την κάρτα στην ίδια θύρα ακριβώς και ξανακάνοντας εκκίνηση την βρήκε.Να πω επίσης ότι όσες φορες "αeβγαλα"-έβαλα την κάρτα ο υπολογιστής ήταν εκτος ρεύματος τελείως.Μπορεί να ήταν θέμα τύχης δεν ξέρω...Απλά το αναφέρω γιατί το πρόβλημα τις εγκατάστασης είναι πραγματικό

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.