Spyraya Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5, 2007 Χαιρετω τους φιλους συνφορουμιτες!!!Εχω μια απλη ισως ερωτηση για τους περισσοτερους απο εσας!!!Εκανα φορματ στο pc χθες και παρατηρησα οτι αν κλικαρο το safely remove hardware στο taskbar τοτε εκτος απο οποιαδηποτε usb device εχω συνδεσει βλεπω και τους δυο σατα σκληρους του συστηματος?!?!?!?!?!?!?!Δεν δοκιμασα να κανω safely remove κανενα απο τους δυο σκληρους!!μην κανω καμια μ@!$@!$Ευχαριστω προκαταβολικα:101:
MadCatMk21442169156 Ιούνιος 5, 2007 #2 Ιούνιος 5, 2007 Χαιρετω τους φιλους συνφορουμιτες!!!Εχω μια απλη ισως ερωτηση για τους περισσοτερους απο εσας!!!Εκανα φορματ στο pc χθες και παρατηρησα οτι αν κλικαρο το safely remove hardware στο taskbar τοτε εκτος απο οποιαδηποτε usb device εχω συνδεσει βλεπω και τους δυο σατα σκληρους του συστηματος?!?!?!?!?!?!?!Δεν δοκιμασα να κανω safely remove κανενα απο τους δυο σκληρους!!μην κανω καμια μ@!$@!$Ευχαριστω προκαταβολικα:101:Και μένα μου τον βγάζει τον Sata εκεί.. αγνόησέ το lol
tacticalcube138 Ιούνιος 5, 2007 #3 Ιούνιος 5, 2007 Σε όλους το βγάζει αυτό. Αλλά τον sata δεν σε αφήνει να τον κάνεις remove.
Spyraya Ιούνιος 5, 2007 Author #4 Ιούνιος 5, 2007 Ευχαριστω ρε παιδες!!Απλα στο προηγουμενο mobo μου δεν μου τα εμφανιζε στο task bar και νομιζα οτι εγω εφταιγα!:041: :041: :041: :041: :041:
regent1442169115 Ιούνιος 5, 2007 #5 Ιούνιος 5, 2007 Πέρασες του οδηγούς της Nvidia για τους IDE/SATA διαύλους. Αν θες μπορείς να πας από την Διαχείριση Συσκευών και να υπαναχωρήσεις σε αυτούς της Microsoft. Τότε θα φύγει το εικονίδιο αλλά δεν βρίσκω το λόγο να το κάνεις...Καλώς ήλθες!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.