Jump to content

Ασφαλής απεγκατάσταση

Spyraya

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετω τους φιλους συνφορουμιτες!!!

Εχω μια απλη ισως ερωτηση για τους περισσοτερους απο εσας!!!

Εκανα φορματ στο pc χθες και παρατηρησα οτι αν κλικαρο το safely remove hardware στο taskbar τοτε εκτος απο οποιαδηποτε usb device εχω συνδεσει βλεπω και τους δυο σατα σκληρους του συστηματος?!?!?!?!?!?!?!

Δεν δοκιμασα να κανω safely remove κανενα απο τους δυο σκληρους!!μην κανω καμια μ@!$@!$

Ευχαριστω προκαταβολικα:101:

Χαιρετω τους φιλους συνφορουμιτες!!!

Εχω μια απλη ισως ερωτηση για τους περισσοτερους απο εσας!!!

Εκανα φορματ στο pc χθες και παρατηρησα οτι αν κλικαρο το safely remove hardware στο taskbar τοτε εκτος απο οποιαδηποτε usb device εχω συνδεσει βλεπω και τους δυο σατα σκληρους του συστηματος?!?!?!?!?!?!?!

Δεν δοκιμασα να κανω safely remove κανενα απο τους δυο σκληρους!!μην κανω καμια μ@!$@!$

Ευχαριστω προκαταβολικα:101:

Και μένα μου τον βγάζει τον Sata εκεί.. αγνόησέ το lol

Ευχαριστω ρε παιδες!!

Απλα στο προηγουμενο mobo μου δεν μου τα εμφανιζε στο task bar και νομιζα οτι εγω εφταιγα!

:041: :041: :041: :041: :041:

Πέρασες του οδηγούς της Nvidia για τους IDE/SATA διαύλους. Αν θες μπορείς να πας από την Διαχείριση Συσκευών και να υπαναχωρήσεις σε αυτούς της Microsoft. Τότε θα φύγει το εικονίδιο αλλά δεν βρίσκω το λόγο να το κάνεις...

Καλώς ήλθες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.