Jump to content

Με ζαλίζει η TFT

PCuser

Recommended Posts

Δεν ξέρω τι να πω... Το ενδεχόμενο να έχεις κάποια ευαισθησία στα μάτια(δηλαδή να έχεις κάποια μικρή ευαισθησία ώστε να σε ενοχλεί η οθόνη σου λόγω κακής ποιότητας panel) το έχεις σκεφτεί; Ελπίζω να μην είναι αυτό βέβαια(νέα οθόνη αγοράζεται, μάτια όχι...), αλλά ας περιμένουμε μήπως σκεφτεί κάτι και κανείς άλλος.

Φαντάσου όμως να μην μου αλλάξουν την οθόνη να πω χαλάλι έχασα 200 ευρώ θα πάω να πάρω την 1931 που από πολλούς δεν αμφισβητείται ότι είναι καλή θα δώσω 500 δηλ.500+200=700 και να μου κάνει τα ίδια κόλπα και η 1931 :mad:

Μήπως έχεις σχέση με τον bj24;

Όχι πρώτη φορά μπαίνω εδώ ,Γιατί ; Ομοιοπαθών και αυτός ;

αν την εχεις αγορασει απο e-shop επειδη λες iiyama οθονη αποκλειεται να στην αλλαξουν και να την παρουν πισω γιατι δεν ειναι Πλαισιο που πουλαει και μεταχειρισμενα

• 3 weeks later...

Γεια σας παιδιά αν και άργησα δεν θα σας άφηνα με ερωτηματικά .

Τελικά μιλώντας με κάποιον άλλον παλιό υπεύθυνο κατανόησε το πρόβλημμα μου και μου είπε ότι την αλλάζει αρκεί η συσκευασία να είναι σε καλή κατάσταση εγώ του είπα επίσης να την ελέγξει για να δεί ότι ήταν 0 πίξελ και δεν την άλλαζα για τέτοιο λόγο πράγματι έτσι έγινε τους την πήγα κοιτάξανε τα παρελκόμενα να μη λείπουν τη δοκιμάσανε αν δουλεύει όλα οκ . Εδώ θέλω να πω ότι οι παλιοί πωλητές και υπεύθυνοι με γνώριζαν σαν πελάτη και από ότι μου είπαν θα με εξυπηρετούσαν εύκολα χωρίς δυσκολία αλλά το θέμα σκάλωνε σε ένα ΒΛΑΚΑ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟ νέο υπεύθυνο με υπερβάλλοντα ζήλο (πιτσιρικάς φαινόταν) όταν την πήγα για αλλαγή ενώ είχε δοθεί εντολή για αλλαγή και θα τους προέτρεπα να την δουν αυτός ο΅ΒΛΑΚΑΣ πετάχτηκε αμέσως ,-ενώ συνομιλούσα με άλλον υπεύθυνο-

να τη βάλουν να δουλέψει , κάτι τέτοιες συμπεριφορές από ορισμένους ηλίθιους χαλάνε την εικόνα ενός καταστήματος .Τέλος πάντων μη σας τα πολυλογώ πήρα την s1931 με μια λέξη ΤΕΛΕΙΑ !!! ούτε ζάλη ακόμα και αν κολλήσω επάνω τα μάτια μου , πολύ ωραία χρώματα ακόμα και η συσκευασία της ήταν τέλεια περιείχε τα πάντα π.χ. DVI καλώδιο είμαι πολύ ευχαριστημένος θα μου πείτε 510 ευρώ είναι αυτά αυτό έλειπε . Αυτό πάντως αυτό που θα πρότεινα εγώ σε άλλους αν θέλουν να αγοράσουν TFT είναι αν διαθέτουν έως 260 ευρώ να μη πάρουν πάνω από 17΄΄ με TN πάνελ και προτείνω Samsung τώρα αν κάποιος θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο για εγγύηση 0 πίξελ,θέμα ζάλης ματιών ,ποιότητα κατασκευής και εικόνας και 19΄΄ να μην σκεφτεί καθόλου το χρηματικό .(Συγχωρέστε μου κάποιους έντονους χαρακτηρισμούς αλλά πιστεύω καταλαβαίνετε την ταλαιπωρία που πέρασα ).

Άλλο να λέμε Ultra high end οθόνες για σχέδιο και έντονη κίνηση, και Color management, και calibration(μια βεντούζα που «ψάχνεί» να ρυθμίσει αυτόματα το pixel clock) κ.α. και άλλο μια απλή οθόνη της αγοράς με 350Ε. Οι Coloredge είναι καλύτερες σε όλα από τις CRT και την συγκεκριμένη που έχω τώρα. Για αυτό και η τιμή είναι 1200 (19’) 1600-5500 (21-24’). Τώρα για τον απλό χρήστη, από όσες έχω δει από κοντά, κατά την γνώμη μου είναι: NEC, Philips, Samsung.

Χωρίς να θέλω να γίνω προκλητικός η να θέλω να σ προσβάλω αναφέρεις ότι θες να πάρεις οθόνη με 1600 και πιο κάτω λες "από όσες έχω δει από κοντά, κατά την γνώμη μου είναι: NEC, Philips, Samsung....Μπορείς να m πεις δηλαδή "ενανς" 17χρόνος σε τι χρειάζεται μια οθόνη "χιλιονεξακοσιον" euro και πως μπορεί να την ακιοποίηση??Ελπίζω να καταλαβαίνει το πνεύμα m και να μην νομίσεις ότι μιλάω ειρωνικά η προσβλητικά ..

Χωρίς να θέλω να γίνω προκλητικός η να θέλω να σ προσβάλω αναφέρεις ότι θες να πάρεις οθόνη με 1600 και πιο κάτω λες "από όσες έχω δει από κοντά, κατά την γνώμη μου είναι: NEC, Philips, Samsung....Μπορείς να m πεις δηλαδή "ενανς" 17χρόνος σε τι χρειάζεται μια οθόνη "χιλιονεξακοσιον" euro και πως μπορεί να την ακιοποίηση??Ελπίζω να καταλαβαίνει το πνεύμα m και να μην νομίσεις ότι μιλάω ειρωνικά η προσβλητικά ..

Όπως γνωρίζεις πολλούς από εδώ, αγοράζουν ότι ποιο high end κάρτα βγει, άλλο τόσο και εγώ δίνω ιδιαίτερο βάρος στην οθόνη καθώς είναι κάτι που δεν αλλάζει κάθε 6 μήνες αλλά κάθε 1-2 χρόνια αισθητά. Πέρα από αυτό το επόμενο που θα αγοράσω κοιτώ να είναι πάντα καλύτερο από το προηγούμενο και όχι χειρότερο. Αν συγκρίνεις T965 με S2411W(1100E) η S2411 είναι σε ΟΛΑ καλύτερη(κίνηση, ταχύτητα κλπ.). Όσο για την Coloredge, η CG241W δεν ήρθε ακόμα Ελλάδα, αναμένουμε νεότερα.. Πέρα από όλα αυτά, έχω την οικονομική ευχέρεια, θα την αξιοποιήσω αρκετά και από τα games και από τα προγράμματα CAD που εξασκούμαι. :098:

BTW δεν προσβάλλομαι εύκολα:p Μέχρι σήμερα ο αδερφός μου με έβριζε και με έλεγε π**στη αλλά μετά από κάτι που του έκανα το βούλωσε ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.