Jump to content

9600pro pwned HALP!!

MadCatMk21442169156

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν, παιδιά, συντόμως

Σήμερα μερακλώθηκα να τις ανεβάσω το clocks (stock 400/300)

Το core φτάνει μέχρι τα 500 (!!), τρέχω benchmarks από δω από κει, όλα μια χαρά..

Λέω, δεν ανεβάζω και memory? Τι'θελα και το πα?

Σε κάποια φάση μου πετάει κάτι artifacts (ati tool) και τα ρίχνω σιγά σιγά, αλλά επέμενε, και πάω τη memory στο stock..

Όλα δείχνουν οκ, αλλά στα παιχνίδια..... από artifacts άλλο τίποτα...

Ρίχνω ΚΑΙ το core στο stock.. και πάλι όλα κατεστραμμένα...

Αυτό ήταν; Ήρθε το τέλος; :022:

Δεν δοκιμάζεις να ανεβάσεις λιγουλάκι το pci να δούμε τί θα γίνει;

Είσαι περίεργος να μάθεις, ε;

Άμα δε πέσουν στοιχήματα δε δοκιμάζω LOL

Ωπ! Έχασες κι όλας AGP είναι!!!!!! :033: :033:

:022: :022: :022:

Το ξέρω ότι είναι AGP, εννοούσα τον pci δίαυλο όχι τον pci express, δεν ανεβαίνει με το

ClockGen;

cgpllcontrol.png

• 5 months later...

Εγω το ανωτερο που εχω παρει με την 9600προ, ειναι 500/320, και μαλιστα με καλη εκδοση της καρτας, με καλες μνημες, και με χαλκους πανω τους

Πιο πανω αρχιζει τις βλακειες

Το κακο ειναι οτι αν δεν ανεβασεις τις μνημες, δεν βλεπεις διαφορα, τζαμπα παει το core

Τωρα την εχω στις μαμα ρυθμισεις, εβγαλα και το θεριο heatsink που ειχα βαλει, και ησυχασε το κεφαλι μου

Εγω το ανωτερο που εχω παρει με την 9600προ, ειναι 500/320, και μαλιστα με καλη εκδοση της καρτας, με καλες μνημες, και με χαλκους πανω τους

Πιο πανω αρχιζει τις βλακειες

Το κακο ειναι οτι αν δεν ανεβασεις τις μνημες, δεν βλεπεις διαφορα, τζαμπα παει το core

Τωρα την εχω στις μαμα ρυθμισεις, εβγαλα και το θεριο heatsink που ειχα βαλει, και ησυχασε το κεφαλι μου

Εγώ την έκαψα προχθές..

535/363 είχε φτάσει.

Τα'φτυσε από τις άπειρες φορές που την έβγαλα-έβλα μάλλον.. :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.