Jump to content

ΑΓΟΡΑ 37'' lcd TV

pako

Recommended Posts

Εντυπωσιακό design και καλός χρόνος απόκρισης. Βέβαια δεν ξέρω τι παίζει από ποιότητα εικόνας. Πάντως μην κάνεις το λάθος και την πάρεις 'αβλεπεί' που λένε. Πήγαινε να τη δείς όπως και δήποτε! Μια άλλη πρόταση είναι αυτή.

αν και θα γελάσεις με την πρόταση μου,ρίξε μια ματια και στις 'voxson'.έχω δει τρεις-τέσσερις τέτοιες και έπαθα πλακα με την ποιότητα τις εικόνας.όπως λέει και ο '"dimisd" πρώτα δες τες και μετά αγόρασε

@kov :H sharp ειναι πολύ καλη εταιρεια που παρέχει τεχνολογία και τεχνογνωσια

δεν πιστεύω να σε απαγοητεύσει

@tristeno : H συγκεκριμένη philips έχει είσοδο S-Video,RGB στα scart και HDMI

Ολο και κατι απο αυτά θα εχει η καρτα γραφικών σου

@sonic : Εσύ μάλλον μπερδεύτηκες

Η 37" Full HD κανουν πολύ περισσοτερο.

Ενδεικτικά : http://www.plaisio.gr/productcompare.aspx?Catalog=15&Category=69975779&Products=955965%2c966282

Εγώ προσωπικά έχω σκοπό να πάρω μέχρι το τέλος της χρονιάς μια Full HD

(επειδη ειμαι ταινιάκιας και playstation3νακιας ).Καλώς ή κακώς το 1080p θα μπει στα σπίτια μας και δεν θέλω σε ενα δυο χρόνια να αλλαξω ΤV.

Αν τη θες όμως ,μόνο για DVD ή ψηφιακά κανάλια δεν αξίζει να πας σε Full HD.Ειναι τα διπλά λεφτά περιπου.

Εγω απο όσες εχω δει μαζι σε εκθέσεις (με μοναδικό κριτήριο το μάτι) κωτσοβολο,magnet,elephant,multirama κτλ κτλ πιο πολυ με ενθουσιάσαν οι (VAlue/money) οι Samsung

Αν θες να βάλεις το χέρι λιγο πιο βαθειά στη τσέπη ρίξε μια ματια και σε PAnasonic μεριά

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9640

Και η 37αρα εχει 1200+ .Η ολοκαινουργια φουρνια της lg.

Χαλαρα οτι καλυτερο κυκλοφορει σε value for money.

Εγγυημενο 1080p,καλο design και 2 ετη εγγυηση.

Πολυ καλη προταση ειναι η LG 37LF65 και πανω απο ολα καλυπτει ολα οσα προαναφερθηκαν ως αναγκες. Πχ συνδεση με pc (HDMi & VGA D-SUB), true HD και τελος πανω απο ολα χαμηλη τιμη. Στο καταλογο τιμη χονδρικης εχει 1500 ευρω αρα στα καταστηματα θα την βρειτε γυρω στα 1300-1350 και στο internet γυρω στα 1250.

Τονιζω οτι ακομα δεν την εχω δει να παιζει καποια στιγμη θα μου ερθει και θα σας πω εντυπωσεις. Αλλα γενικα ισχυει οτι οι LG εχουν μια ουδετερη αποδοση στην εικονα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.