fonzi Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2, 2007 http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522524ή http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528369ποιά από τις 2?Θα παει παρέα με έναν 3200+ που έχω και κάθεται, και με 2χ512 kingston 400ρες, dvd-rw nec, sata samsung 160GBΤροφοδοτικό enermax 475w (20 pin)Εχω και μιά vga ati 1650 για να τοποθετηθεί αντί της onboard αν αυτή είναι χάλια...Θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε δουλειές γραφείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akamarinos1442169139 Ιούνιος 2, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Θα προτιμούσα το chipset και την vga της nvidia Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 2, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Μπα, το μοντέλο της Asus μου φαίνεται καλύτερο, έχει και περισσότερη εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 2, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 1-1τώρα άντε να βγάλω άκρη...Θα πήγαινα κατευθείαν στην asus λόγω τιμής, αλλά σκέφτομαι το τροφοδοτικό που έχω ότι είναι 20πινο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tacticalcube138 Ιούνιος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 1-1τώρα άντε να βγάλω άκρη...Θα πήγαινα κατευθείαν στην asus λόγω τιμής, αλλά σκέφτομαι το τροφοδοτικό που έχω ότι είναι 20πινο.Πω, πω πολύ ανυπόμονος είσαι ρε fonzi, περίμενε μέχρι Δευτέρα πρωί-πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα onboard της VIA και NVidia. Το onboard της NVidia είναι όντως onboard video. Το άλλο δεν θέλω να το χαρακτηρίσω, ακόμα και για 2D περιβάλλον. Βέβαια έχεις και την 1650.Για το τροφοδοτικό, υπάρχουν adaptors από 20>24 και από 24>20.Το βασικό ερώτημα είναι αν έχεις SATA2 δίσκους που θα κάτσουν καλύτερα στο NVidia, αν χρειάζεσαι 4 SATA ports και 4Dimm slots ή από την άλλη τα 20€ της διαφοράς τιμής και 4 PATA ports. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 2, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 sata I ένας δίσκος θα μπει μόνο.Το τροφοδοτικό το ρωτάω διότι ακούω ότι πολλές φορές τα 20πινα δεν δουλέυουν καλά όταν η μητρική απαιτεί 24pin.(ξέρω ότι αφορά κυρίως διπλές vga το 24πινο, αλλά δεν είναι ποιό σίγουρο ότι η μητρική με το 20πινο θα δουλέψει ΟΚ με το τροφοδοτικό μου?)Το μηχανάκι θα ετοιμαστεί και θα δοθεί σε φίλο για δουλειές γραφείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 Έχω δουλέψει και 24pin PSU με 20pin mobo και το ανάποδο χωρίς προβλήματα με χρήση adaptor.http://www.e-shop.gr/sort_search.phtml?stuff=24pin&x=0&y=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 2, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 2, 2007 asrock απο μενα, η μητρικουλα ειναι αριστη, δουλευει εδω και μηνες 24/7 στο σερβερ μου. κλοκαρει αρκετα καλα θα ελεγα και το onboard της ειναι απλα απο τα καλύτερα που κυκλοφουν τόσο για παραθυρα όσο και για πιγκουίνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 3, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 panoc με το τροφοδοτικό μου (enermax noisetaker 475w, 20pin) και το υπόλοιπο hardware που λέω παραπάνω, θα είναι ΟΚ η asrock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKiller7 Ιούνιος 3, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 ASRock και απο μενα,εχω δει το μοντελακι αυτο εν δραση σε ενα pc που πουλησα.ΥΓ.Εκτος το οτι εχω σε μεγαλη εκτιμηση την μαρκα αυτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Ιούνιος 3, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 panoc με το τροφοδοτικό μου (enermax noisetaker 475w, 20pin) και το υπόλοιπο hardware που λέω παραπάνω, θα είναι ΟΚ η asrock? μια χαρα θα ειναι, ετσι κιι αλλιως 20pin connector εει η μητρικη κοιτα στην υπογραφη μου στο 3ο συστημα να δεις τι της εχω κοτσαρει επανω μαζι με ενα chieftec 500ari και δε βγαζει κιχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 3, 2007 Author #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 3, 2007 panoc ευχαριστώ. Για ακόμα μιά φορά ουσιαστικός και κατατοπιστικός!Θα την χτυπήσω την μητρική αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Ιούνιος 7, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 7, 2007 * την πήρα και την δοκίμασα. Πέρασα παράθυρα κλπΑπλούστατη και πανεύκολη μητρική. Δεν με δυσκόλεψε καθόλου. Ουτε drivers δεν χρειάστηκε...Ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.