Jump to content

Φτηνή 939 μητρική?

fonzi

Recommended Posts

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.522524

ή

http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.528369

ποιά από τις 2?

Θα παει παρέα με έναν 3200+ που έχω και κάθεται, και με 2χ512 kingston 400ρες, dvd-rw nec, sata samsung 160GB

Τροφοδοτικό enermax 475w (20 pin)

Εχω και μιά vga ati 1650 για να τοποθετηθεί αντί της onboard αν αυτή είναι χάλια...

Θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε δουλειές γραφείου.

1-1

τώρα άντε να βγάλω άκρη...

Θα πήγαινα κατευθείαν στην asus λόγω τιμής, αλλά σκέφτομαι το τροφοδοτικό που έχω ότι είναι 20πινο.

Πω, πω πολύ ανυπόμονος είσαι ρε fonzi, περίμενε μέχρι Δευτέρα πρωί-πρωί.

Δεν υπάρχει σύγκριση ανάμεσα στα onboard της VIA και NVidia. Το onboard της NVidia είναι όντως onboard video. Το άλλο δεν θέλω να το χαρακτηρίσω, ακόμα και για 2D περιβάλλον. Βέβαια έχεις και την 1650.

Για το τροφοδοτικό, υπάρχουν adaptors από 20>24 και από 24>20.

Το βασικό ερώτημα είναι αν έχεις SATA2 δίσκους που θα κάτσουν καλύτερα στο NVidia, αν χρειάζεσαι 4 SATA ports και 4Dimm slots ή από την άλλη τα 20€ της διαφοράς τιμής και 4 PATA ports.

sata I ένας δίσκος θα μπει μόνο.

Το τροφοδοτικό το ρωτάω διότι ακούω ότι πολλές φορές τα 20πινα δεν δουλέυουν καλά όταν η μητρική απαιτεί 24pin.

(ξέρω ότι αφορά κυρίως διπλές vga το 24πινο, αλλά δεν είναι ποιό σίγουρο ότι η μητρική με το 20πινο θα δουλέψει ΟΚ με το τροφοδοτικό μου?)

Το μηχανάκι θα ετοιμαστεί και θα δοθεί σε φίλο για δουλειές γραφείου.

asrock απο μενα, η μητρικουλα ειναι αριστη, δουλευει εδω και μηνες 24/7 στο σερβερ μου. κλοκαρει αρκετα καλα θα ελεγα και το onboard της ειναι απλα απο τα καλύτερα που κυκλοφουν τόσο για παραθυρα όσο και για πιγκουίνο.

panoc με το τροφοδοτικό μου (enermax noisetaker 475w, 20pin) και το υπόλοιπο hardware που λέω παραπάνω, θα είναι ΟΚ η asrock?

μια χαρα θα ειναι, ετσι κιι αλλιως 20pin connector εει η μητρικη :)

κοιτα στην υπογραφη μου στο 3ο συστημα να δεις τι της εχω κοτσαρει επανω μαζι με ενα chieftec 500ari και δε βγαζει κιχ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.