Jump to content

650 drivers

Cain Inc.

Recommended Posts

Γεια σε ολους

Προσφατα μπηκα στο site της ASUS για πληροφοριες σχετικα με την p5n-e sli που σκεφτομαι να αγορασω. Βλεποντας τους drivers δεν ειδα σχεδον καθολου nvidia drivers για sata και ιde αλλα μονο jmicron. Ξερω οτι η θυρα e-sata δουλευει με jmicron αλλα αν ειναι και οι υπολοιπες θυρες να δουλευουν με jmicron μακρια απο μενα.Λογικα η nvidia πρεπει να εχει δικους της drivers ετσι ;Ποσο αξιοπιστοι ειναι κατα τη γνωμη σας ; Αυτη τη στιγμη ειμαι κατοχος chipset 965 και εχω πολλα προβληματα με τα dvd drives μου συν αλλα που οφειλονται στον παραπανω controller.

Εάν εχεις Ιντελ επεξεργαστάκι τότε τα ιντελ τσιπσετ έουν την καλύτερη συμβατότητα/ταχύτητα....εγώ προσωπικά δεν θα άλλαζα από ιντελ σε nvidia chipset για intel cpu. μήπως τα συγκεκριμένα drives που έχεις έχουν πρόβλημα συμβατότητας με την μιτρική αυτή η μηπως με τον συγκεκριμένο controller ? θα πρότεινα SATA dvd drives τα έχω βάλει και είναι πολυ καλά ας μην ξεχνάμε πως η σειρά 9ΧΧ από 955 ή 965 και μετά δε θυμάμαι δεν έχουν υποστήριξη IDE. γιαυτό και έχουν και το Jmicron σαν έξτρα...δεν είναι καλύτερο να δώσεις €16 για ένα SATA dvd και άλλα €35 για recorder παρά πάνω από €100 για νέο motherboard ?

Καλη σκεψη παιχτη μου και χρησιμες η πληροφοριες:).

Τωρα ισως ειμαι λιγο εκτος θεματος αλλα εχω κουραστει μ'αυτο.

Εχω 2 nec 7170s που δουλευουν απροβληματιστα σε οποιο controller και να παιξουν.Εκανα το λαθος ; και πηρα ενα plextor 760sa ακριβως επειδη τα ide drives (plextor 755Α) δε δουλεουν σωστα. Μολις το εβαλα πανω κρασαρε ολο το συστημα.:087: σε οποιο controller και να το εβαλα.Τωρα μπορει να φταιει και το drive αλλα πιστευω οτι εχει να κανει πιο πολυ με τον controller.Οποτε ξεφτηκα να προβω σε μια φτηνη δοκιμαστικη λυση σε nvidiaπου ισως οι drivers να ειναι πιο αξιοπιστοι;

Επισης βαρεθηκα τα κολληματα του 965 και τις γενικες ασυμβατοτητες.:021:

Με τον intel controller ειτε σε raid ειτε σε ahci ενεργοποιημενο μεαλλο controller σε pci θυρα δε bootαρει το μηχανημα.

ΤΕΛΕΙΑ!!!!!:098: :098: :098:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.