Jump to content

Με ευχαριστη εκπληξη

Herc

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πηρα αυτην την καρτουλα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513202 για ενα συστηματακι με pci-e.

Τα μαμα ρολογια ειναι 450core 1320mem.Λεω ας την ανεβασω λιγο.Απο το smart doctor τις ASUS πηγαινε μεχρι 550c 1550m.To παω κατ' ευθειαν στο τερμα και ειδα οτι η καρτα συμπεριφεροταν αριστα.Δεν βαζω το RIVA λεω.Τσουπ το βαζω και ταυτοχρονα βαζω και το ATI tool, που βρισκει μονο του τα μεγιστα ρολογια.

Ξεκιναει το Ατι tool να ανεβαζει την μνημη, μεχρι να "χτυπησει", η να βγαλει artifact και... αρχιζα να τρομαζω γιατι δεν σταματαγε.Παει λεω κολλησε το πραγραμματακι και θα την καψει την καρτα, αλλα η περιεργεια μου ηταν μεγαλη.Τελικα σταματησε στα 610c!! και 1850!!!!!!mem.

Eιναι δυνατον η μνημη να παιρνει τοσο μεγαλο overclock; (530mhz) και ειμαι σιγουρος οτι θα ανεβει και αλλο.

Δουλευει επι 5 ημερες ασταματητα και full αξιοπιστα με μεγιστες θερμοκρασιες 77c.

3DMARK 05= 9800

Ωραιος να που υπαρχουν ακομα διαμαντακια.Απλα πρεπει ν αψαξεις να τα βρεις.

Μακάρι να έχεις καλή ψύξη μέσα στο κουτί. Μη σου σκάσει και κλαίς.

Μπράβο πάντως που πάει έτσι. Σε παιχνίδια πώς πάει; Με τί οθόνη είσαι;

Μακάρι να έχεις καλή ψύξη μέσα στο κουτί. Μη σου σκάσει και κλαίς.

Μπράβο πάντως που πάει έτσι. Σε παιχνίδια πώς πάει; Με τί οθόνη είσαι;

Προς το παρον μετα το format εβαλα μονο το DIRT σε demo και παει σφαιρα.(Ιntel core2duo 1.8-2gb ram και P5B-VM με 965 chipset.)To κουτι ειναι ενα micro atx τις HP(καποτε ηταν ολος ο υπολογιστης,αλλα σιγα-σιγα εμεινε μονο η μητρικη, μεχρι που την σουταρα και αυτην) κορυφαιας ποιοτητος και πολυ ψαγμενο απο ροης αερα.Με θεοχοντρες λαμαρινες και τελεια ηχομονωση.

Οθονη εχω μια 17αρα SONY 1280X1024.Αλλα τα τα παιχνιδια οδηγησης, τα παιζω στο σαλονι στην 40αραLCD που ειναι κ...λα.

Κι εγώ που νόμιζα ότι micro atx κουτί και ροή αέρα δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση..... Μη μου πεις ότι έχεις σηκώσει τόσο πολύ την κάρτα και ο επεξεργαστής σου κάθεται στα 1.8 έτσι?

θυμαμαι κ γω με την xfx οτι την ειχα ανεβασει αλλα δεν την ειχα τερματισει με την στοκ ψηκτρα κ ειχα παρει αλλα 2000 στο 3dmark05 απο 7500 στα 9500 περιπου!

Κι εγώ που νόμιζα ότι micro atx κουτί και ροή αέρα δεν πάνε μαζί στην ίδια πρόταση..... Μη μου πεις ότι έχεις σηκώσει τόσο πολύ την κάρτα και ο επεξεργαστής σου κάθεται στα 1.8 έτσι?
Oχι δεν θα μενει ετσι.Ελπιζω να με εκπληξει και αυτος ευχαριστα, αλλα σιγα σιγα :033: να εχουμε να ασχολουμαστε με κατι καθε μερα.

Το κουτακι ειναι αυτο εδω http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=316611&prodSeriesId=316609&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=1093

και ειναι πολυ μελετημενο.Να σκεφτεις τωρα τελευταια του εβαλα εναν 80αρι να βγαζει αερα απο πισω, ενω πριν δεν ειχε.Ολη την εξαγωγη την εκανε το τροφοδοτικο.

Ανεβασα λιγο ακομα

610c 1900m.H καρτουλα ανταποκριθηκε πολυ καλα, χωρις ιχνος artifact και κανενα κολλημα και πηρα αλλα 150 3dmark05.Aγγιξαμε το δεκαρικο.

post-2490-1442174655,6369_thumb.jpg

Το Dirt επί τη ευκαιρία το τρεξα κι εγώ το demo Και με όλα τέρμα τα γραφικά σερνόταν :/ (πρέπει να πήγαινε περίπου 30-35 fps) και φυσικά για άλλη μια φορά arcade για μωρά - απογοήτευση. Πότε θα βγει η συνέχεια του Richard Burns ρε ****το :(

Όταν τρέχεις δεν καταλαβαίνεις πού παν τα 4... Άμα ήταν strategy ή flight simulator θα ταν εντάξει

Το Dirt επί τη ευκαιρία το τρεξα κι εγώ το demo Και με όλα τέρμα τα γραφικά σερνόταν :/ (πρέπει να πήγαινε περίπου 30-35 fps) και φυσικά για άλλη μια φορά arcade για μωρά - απογοήτευση. Πότε θα βγει η συνέχεια του Richard Burns ρε ****το :(

Άντε να πάρεις καμιά κάρτα της προκοπής MAkiiiiiii:033:

Λαμπρά νέε μου. Λαμπρά.

Βρηκες που τερματίζει?

Καλε μου φιλε, ανεβαζω τα ρολογια σιγα-σιγα, τεσταροντας ταυτοχρονα με παιχνιδια και 3dmark ωστε να ειναι αξιοπιστη, σταθερη και χωρις artifact.

Παρε ενα 630/1900 με 10064 3DMark05

post-2490-1442174656,0702_thumb.jpg

Herc μεγειές....κάπου υπάρχει και ένα modaki αμα θες κιάλλα...... :p ωραίος |::D

Herc μεγειές....κάπου υπάρχει και ένα modaki αμα θες κιάλλα...... :p ωραίος |::D
Oχι βρε.Μην την καψουμε την καρτουλα:022: .Δεν ειμαι αχαριστος, οσο παει μαμα.Ειμαι ειδη ευχαριστημενος, απλως παιχνιδι κανουμε.

Απο τα 3300 τις 6800LE, εκτοξευτικα στα 10000+ με την 7900GS :ylsuper: με 150 ευρουδακια.Μια χαρα δεν ειναι;

Άντε να πάρεις καμιά κάρτα της προκοπής MAkiiiiiii:033:

Σουτ εσύ παλιοταρίφα :016:

Υ.Γ. Κάναμε καλή μπάζα βαθμών σήμερα στο Fern Bay rallycross όλο το team, δεν ξέρω αν έμαθες :D

Καλε μου φιλε, ανεβαζω τα ρολογια σιγα-σιγα, τεσταροντας ταυτοχρονα με παιχνιδια και 3dmark ωστε να ειναι αξιοπιστη, σταθερη και χωρις artifact.

Παρε ενα 630/1900 με 10064 3DMark05

Για τον πυρηνα ημουν σιγουρος οτι θα πηγαινε τουλαχιστον 630-640, η μνημη ομως παει εκπληκτικά καλα.

Τι να πω, δώσε κι άλλο!!!

Εγω πιο πολύ λυπάμαι τον ιδιο τον Burns παρα το οτι δεν βγαζουν συνεχεια στο ραλλάκι.

Καλυτερα να μην βγαζανε ραλλάκια και ο Burns να ηταν κοντά μας.:(

Εγω πιο πολύ λυπάμαι τον ιδιο τον Burns παρα το οτι δεν βγαζουν συνεχεια στο ραλλάκι.

Καλυτερα να μην βγαζανε ραλλάκια και ο Burns να ηταν κοντά μας.:(

Το λες σα να φταίει το "ραλλάκι" που είχε καρκίνο. Εντάξει, δεν εννοώ με την επωνυμία Richard Burns οπωσδήποτε αλλά συνέχεια από την ίδια ομάδα δημιουργών, και σε αντίστοιχο στυλ simulation ακόμα καλύτερο!

Κρίμα και για τον οδηγό και το ραλλάκι του anyway.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.