ChrisXP Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2005 Παιδιά έχω μια κάρτα radio USB στην οποία έχω πρόβλμα με τους drivers. Είναι η RadioX-Treme FMU-100 της mediaforte, και έχω πρόβλημα με drivers στο site της εταιρίας δεν υπάρχουν drivers για το μοντέλο μου.Κάρτα Ήχου Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Φεβρουάριος 6, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 he URL you have provided either does not exist or could not be loaded.Please ensure that you enter the URL correctly and try again. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Φεβρουάριος 6, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Δεν ξέρει κανείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Φεβρουάριος 6, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Παντως το λινκ δουλευει κανονικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Φεβρουάριος 6, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 τους drivers απο το cd δεν τους εχεις?αν δεν τους εχεις ή αν δεν ειναι συμβατοι κανεκατι παρα πολυ ευκολο!πηγαινε στο google και γραψε ''RadioX-Treme FMU-100 drivers''εκει στανταρ θα βρεις κατι!(δεν ειναι απαρετητο να ειναι το site της εταιριας!drivers γι αυτο που θελεις να ειναι και ο,τι να ειναι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Φεβρουάριος 6, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Για δοκίμασε εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Φεβρουάριος 6, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2005 Φίλε vdeseris το βρήκα αυτό το site. Έχω ψάξει όλο το internet, κάποιος έλεγε ότι για να διορθωθούν κάποια bugs μπορείς να κάνεις update firmware or drivers, αλλά δεν βρίκα κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.