Jump to content

εκνευριστικό πρόβλημα οθόνης

angelo_v

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

έχω μια κάρτα γραφικών radeon x550xt, η οθόνη μου ειναι μια digital 17 ιντσών CRT αγορασμένη προ 10ετίας. το πρόβλημα είναι οτι απο τότε που εγκατέστησα την καρτα γραφικών το πλάτος της εικονας αυξομειώνεται απο μόνο του.

καμια ιδέα?

το πλάτος της εικονας αυξομειώνεται απο μόνο του.

εξήγησε το λίγο καλύτερο αυτό

Από οδηγούς είσαι ΟΚ;

απο οδηγούς ειμαι ΟΚ πάντα βάζω τους τελευταίους που υπάρχουν

εξήγησε το λίγο καλύτερο αυτό

το πλάτος της επιφάνειας εργασίας αντι να μένει σταθερό κάποιες στιγμές μικραίνει ελάχιστα και μενει στο νέο πλάτος ή θα επανέλθει.

Αυτό συμβαίνει κατά την διάρκεια desktop εργασίας (στα καλά καθούμενα) ή μετά από gaming (δηλαδή ήσουν στο desktop 1024x768@85, έπαιξες 1280x1024@72 και επιστρέφοντας στο desktop παρατηρείτε το φαινόμενο)? Επίσης κατά το πριν και το μετά έχεις ελέγξει ότι τα V και H Hz σου είναι τα ίδια?

Για να σε προλάβω να τα απαντήσεις όλα μαζί, οδηγούς για την οθόνη (όχι την κάρτα γραφικών) έχεις περάσει ή έχεις τους generic της Microsoft; Αν θες πες μας και το μοντέλο.

απο οδηγούς οθόνης μόνο αυτούς που δίνουν τα windows. έψαξα μπας και βρώ νεότερους αλλα δεν παιζει τίποτα. η οθόνη μου είναι digital, η οποία αποροφήθηκε απο την compaq που με την σειρά της αποροφήθηκε απο την hewllet packard.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.