Jump to content

Γνωμες για eVGA 650i Ultra.

AnimaTronic

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Τι γνωμη εχετε γι'αυτη τη μητρικη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=963704

Θελω να παρω μια μητρικη σε τιμη γυρω στα 100 ευρω (δυστυχως δε μπορω να διαθεσω περισσοτερα), η οποια να υποστηριζει FSB 1333. Αυτη ειναι καλη επιλογη?

Επισης θελω να τη συνδιασω με αυτες τις μνημες (οικονομικα παλι)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=18&product=964743

Γνωριζετε τιποτα γι'αυτο το συνδυασμο? Θα δουλεψουν σωστα? Μηπως υπαρχει καποια ασυμβατοτητα?

Αυτα για αρχη με εναν Core 2 Duo 4300 και μια 7600GT. Απο Σεπτεμβριο θα μπει δυνατο CPU και καλυτερη VGA.

Ευχαριστω.

• 3 weeks later...

δεν ξερω αν ειναι ηδη αργα αλλα μακρια απο αυτην την μητρικη

λεω καλη φθηνη δεν την παιρνω?και τα πηρε και αυτη μαζιμου και μου βγηκε ελαττωματικη.και απο γνωστο ακουσα τη λεξη μακρια.

ελπιζω να σε προλαβα παρε κατι αλλο εκτος απο evga.εγω περιμενω και ελπιζω να δεχθουν να μου δοσουν αλλη μητρικη και οχι την ιδια απο e-shop

δεν ξερω αν ειναι ηδη αργα αλλα μακρια απο αυτην την μητρικη

λεω καλη φθηνη δεν την παιρνω?και τα πηρε και αυτη μαζιμου και μου βγηκε ελαττωματικη.και απο γνωστο ακουσα τη λεξη μακρια.

ελπιζω να σε προλαβα παρε κατι αλλο εκτος απο evga.εγω περιμενω και ελπιζω να δεχθουν να μου δοσουν αλλη μητρικη και οχι την ιδια απο e-shop

Η μητρικη μου ηρθε σαν δωρο απο την κοπελα μου :057: (παρατηρουσα την τιμη της καθε μερα και ενα ωραιο πρωι ηρθε με σακουλα πλαισιου και μου λεει :''παρτη να ηρεμησεις'' :033: ). Σημερα ομως εφυγε αλλαγη και αυριο παραλαμβανω Abit IP35 Pro ή ASUS P5K Deluxe/WiFi (ειμαι ακομα σε σκεψη ποια απο τις δυο).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.