apostolis1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1, 2007 Κατ αρχάς χαιρετώ όλο το forum, καλώς σας βρήκα.Εχω ένα προβληματάκι με τρία pcάκια, τα οποία δεν μπουτάρουν με τίποτα.Η μητρική παίρνει ρεύμα, ο σκληρός και το dvd δουλεύουν, το δίκτυο κάνει link αλλά παρ' όλα αυτά τα pc δεν μπουτάρουν. Και όταν λέω δεν μπουτάρουν εννοώ οτι δεν ξεκινάνε καν να δείξουν την έκδοση του bios και να μετρήσουν την μνήμη. Ούτε καν αυτό δεν κάνουν.Σκέφτηκα μήπως τα έχουν ρυθμίσει να ανοίγουν απο το πληκτρολόγιο κι έτσι έβγαλα τη μπαταρία του bios πολλές φορές, πάλι τίποτα.Εβγαλα όλες τις κάρτες και τις μνήμες, ακόμα και τον επεξεργαστή μπάς και έχει κολλήσει κάτι αλλά πάλι τίποτα. Και το κουφό είναι οτι το pc ούτε κάν σφυρίζει για να μου πεί οτι λείπει ο επεξεργαστής ή η μνήμη. Δοκίμασε όλες τις πιθανότητες jumpερώματος. Τίποτα.:067: Το κακκό είναι οτι δεν ξέρω και τι motherboard είναι, γιατί επάνω δεν γράφει τίποτα. Μόνο ένα serial number με το οποίο δεν βρήκα άκρη και το part number (H3V-0 94V-0) με το οποίο βρήκα οτι ίσως να είναι acer.Καμμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει;
tacticalcube138 Ιούνιος 1, 2007 #2 Ιούνιος 1, 2007 Ιδέες υπάρχουν, λύσεις όμως;Μία ιδέα είναι η προβληματική μητρική, άλλη είναι το ελαττωματικό τροφοδοτικό.
apostolis1 Ιούνιος 1, 2007 Author #4 Ιούνιος 1, 2007 --> tacticalcube138Το τροφοδοτικό σε άλλο pc δουλεύει άψογα. Κι εγώ οδηγούμαι στο συμπέρασμα της ελλατωματική μητρικής, ή ίσως έχει κάψει συγκεκριμένα κυκλώματα και/ή chipάκια.Αλλά λέω μήπως παίζει και τίποτα άλλο που δεν το γνωρίζω.-->JimmyFoxΕντελώς καμμένη όμως δεν είναι γιατί το fun του επεξεργαστή δουλεύει, όπως και ο σκληρός και το dvd.
tacticalcube138 Ιούνιος 1, 2007 #5 Ιούνιος 1, 2007 Μπορεί κάποια κυκλώματα να λειτουργούν, αλλά δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν ενδιάμεσες καταστάσεις, ή ζωντανή ή νεκρή.ΥΓ: μα ποιος είμαι ο Σρέντιγκερ;
JimmyFox Ιούνιος 1, 2007 #7 Ιούνιος 1, 2007 Και σε 3 υπολογιστες καμμενη μητρικη?Γιατί όχι; Στον ίδιο χώρο ήταν. Μια βαρβάτη πτώση τάσης ή/και ένα απότομο surge μπορεί να τα έκαψε ταυτόχρονα.
apostolis1 Ιούνιος 1, 2007 Author #8 Ιούνιος 1, 2007 -->tacticalcube138 Φίλε... Σρέντιγκερ :) δυστυχώς έχεις δίκιο, έτσι είναι. -->cabrinha Εδώ στον whitetower (Ασπρόπυργος) που δουλεύω υπάρχει πρόβλημα με το ρεύμα. Εδώ το αφεντικό μου μού είπε οτι μια φορά είχε σκάσει κοντά και κεραυνός. (Μήπως να παραιτηθώ;:100: )
tacticalcube138 Ιούνιος 1, 2007 #9 Ιούνιος 1, 2007 (Μήπως να παραιτηθώ;:100: )Διαβατήριο υπάρχει; Έστω νέα ταυτότητα.
apostolis1 Ιούνιος 1, 2007 Author #10 Ιούνιος 1, 2007 Διαβατήριο υπάρχει; Έστω νέα ταυτότητα.Τι να τα κάνω; Αμολάω δέκα πρόβατα στο Λυκαβητό, παίρνω και επιδότηση για βοσκός και ψάξτε να με βρείτε:109: .Και ούτε καμμένες μητρικές ούτε τίποτα. Το πολύ πολύ να δώσω κανά GPS στο σκύλο για να μην χάνει τα πρόβατα.
landlover Ιούνιος 9, 2007 #11 Ιούνιος 9, 2007 Τι να τα κάνω; Αμολάω δέκα πρόβατα στο Λυκαβητό, παίρνω και επιδότηση για βοσκός και ψάξτε να με βρείτε:109: .Και ούτε καμμένες μητρικές ούτε τίποτα. Το πολύ πολύ να δώσω κανά GPS στο σκύλο για να μην χάνει τα πρόβατα.Βάσει του νέου Κ.Ο.Κ. το τελευταίο πρόβατο πρέπει να φέρει και λαμπτήρα σήμανσης. Το νού σου γιατί τα οργανα δεν αστειεύονται και τα πρόστιμα βαρβάτα :033:
Cyber_Cookie Ιούνιος 9, 2007 #12 Ιούνιος 9, 2007 Τι να τα κάνω; Αμολάω δέκα πρόβατα στο Λυκαβητό, παίρνω και επιδότηση για βοσκός και ψάξτε να με βρείτε:109: .Και ούτε καμμένες μητρικές ούτε τίποτα. Το πολύ πολύ να δώσω κανά GPS στο σκύλο για να μην χάνει τα πρόβατα.Δε δινουν επιδότηση πια. Τα δικαιώματα εκ του κρατικού αποθέματος είναι ρεζερβέ για κουμπάρους/ανηψια/γιους/κορες/μπαντζανακηδες.για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα κατα τόπους παραρτήματα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε_____Εντελώς καμμένη όμως δεν είναι γιατί το fun του επεξεργαστή δουλεύει, όπως και ο σκληρός και το dvd.Μια μητρική μπορεί να έχει υποστεί ζημια η οποία να μην την αποτελέιωσε.(πχ πεφτεις από 46σκαλοπατια και οταν φτανεις στο παλτύσκαλο αναπνέεις.)Οποτε η μονη λυση είναι δοκιμή των εξατημάτων του καθε PC σε mobo/PSU που δουλευουν.Μην παραλέιψεις τον οπτικό ελεγχο για τυχόν φουσκωμένους πυκνωτές ή σημαδάκια πανω στα τσιπακια γυρω από το σοκετ της cpu.Aν υπαρχουν η μητρική είναι για πεταμα.Αν δεν, ισως αν την αφησεις εξω απο το case για κανα 24ωρο να λειτουργήσει μετα κανονικά. (μη γελάτε, μου εχει τυχει)
Stella1442169206 Ιούνιος 11, 2007 #13 Ιούνιος 11, 2007 Κατ αρχάς χαιρετώ όλο το forum, καλώς σας βρήκα.Εχω ένα προβληματάκι με τρία pcάκια, τα οποία δεν μπουτάρουν με τίποτα.Η μητρική παίρνει ρεύμα, ο σκληρός και το dvd δουλεύουν, το δίκτυο κάνει link αλλά παρ' όλα αυτά τα pc δεν μπουτάρουν. Και όταν λέω δεν μπουτάρουν εννοώ οτι δεν ξεκινάνε καν να δείξουν την έκδοση του bios και να μετρήσουν την μνήμη. Ούτε καν αυτό δεν κάνουν.Σκέφτηκα μήπως τα έχουν ρυθμίσει να ανοίγουν απο το πληκτρολόγιο κι έτσι έβγαλα τη μπαταρία του bios πολλές φορές, πάλι τίποτα.Εβγαλα όλες τις κάρτες και τις μνήμες, ακόμα και τον επεξεργαστή μπάς και έχει κολλήσει κάτι αλλά πάλι τίποτα. Και το κουφό είναι οτι το pc ούτε κάν σφυρίζει για να μου πεί οτι λείπει ο επεξεργαστής ή η μνήμη. Δοκίμασε όλες τις πιθανότητες jumpερώματος. Τίποτα.:067: Το κακκό είναι οτι δεν ξέρω και τι motherboard είναι, γιατί επάνω δεν γράφει τίποτα. Μόνο ένα serial number με το οποίο δεν βρήκα άκρη και το part number (H3V-0 94V-0) με το οποίο βρήκα οτι ίσως να είναι acer.Καμμιά ιδέα κανείς για το τι μπορεί να φταίει;ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟ ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΛΗ Μ...... ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ...ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ? ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕ?ΨΙΛΟΠΕΡΙΕΡΓΟ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.