Kostaslaiho Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 31, 2007 Έχω ένα dvd recorder(lg GSA-42LRBB),το οποίο μεν διαβάζει τα cd και τα dvd αλλα δεν μπορεί να τα κάψει.Μόλις πάω να πατήσω να καούν, κολάει το pc.Εντωμεταξύ δεν έχει πρόβλημα το drive,γιατι μου το έκανε και με άλλο drive και τους το πήγα και μου το άλλαξαν.Τον υπολογιστή τον έκανα format πριν μια μέρα,οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα των windows.Αλλα ούτε και πρόβλημα του προγράματος μιας και το πρόγραμμα ήταν με το dvd drive και επίσης δοκίμασα και με άλλα προγράμματα.Τι φταίει?
varelasj Μάϊος 31, 2007 #2 Μάϊος 31, 2007 Αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε το σε καποιον αλλο υπολογιστη να δεις οτι οντως δε φταιει το drive αν και υπαρχει υποψια τροφοδοτικου. Δοκιμασε το πρωτα σε ενα αλλο pc και μετα βλεποντας και κανοντας.
Kostaslaiho Μάϊος 31, 2007 Author #3 Μάϊος 31, 2007 Στην αρχή,νόμιζα πως έφταιγε το drive και το πήγα και μου το αλλάξανε.Και πάλι τα ίδια.Οπότε κάτι άλλο φταίει.Τι εννοείς υπάρχει υποψία τροφοδοτικού?
Kostaslaiho Μάϊος 31, 2007 Author #4 Μάϊος 31, 2007 Α επίσης,όταν βάζω ένα άδειο cd μέσα και πάω να το ανοίξω μου βγάζει σφάλμα.
varelasj Μάϊος 31, 2007 #5 Μάϊος 31, 2007 Κανε μια αλλαγη στην καλωδιοτενια τοτε μπορει να εχει αυτη το προβλημα.
takis 7 Μάϊος 31, 2007 #6 Μάϊος 31, 2007 Βασικα, αφου δεις οντως μηπως φταει η ραντα, ...και αν δεν ειναι αυτο..πηγαινε δες αν υπαρχει και κανε firmware update...τσεκαρε το firmware σου σε ποια version ειναι και αν εχει βγει καινουρια απλα καντην install συμφωνα με τις οδηγιες που πιθανο να σου δινει η αναβαθμιση.Ελπιζω να βοηθησα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.